NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pri laserju se izplača pazit na to, da se poseg izvaja na kliniki. Kozmetični saloni nimajo istih laserjev! Na koncu slabši rezultat za tudi veliko denarja ...
Quote from: sasa on June 13, 2016, 01:10:07 PMQuote from: sanjalka on June 13, 2016, 12:52:01 PMQuote from: Tejka on June 13, 2016, 11:43:20 AMZanimivo. Jaz jih imam pol manj... Sem razmišljala že o odstranitvi z laserjem, ampak je strošek precej visok, tako se "raje" še kar naprej matram...Pri moji kozmetičarki so še kar znosni, če gledam v primerjavi z Ljubljano. Se ga pa še nisem lotila (laserja namreč).In cena?
Quote from: sanjalka on June 13, 2016, 12:52:01 PMQuote from: Tejka on June 13, 2016, 11:43:20 AMZanimivo. Jaz jih imam pol manj... Sem razmišljala že o odstranitvi z laserjem, ampak je strošek precej visok, tako se "raje" še kar naprej matram...Pri moji kozmetičarki so še kar znosni, če gledam v primerjavi z Ljubljano. Se ga pa še nisem lotila (laserja namreč).
Quote from: Tejka on June 13, 2016, 11:43:20 AMZanimivo. Jaz jih imam pol manj... Sem razmišljala že o odstranitvi z laserjem, ampak je strošek precej visok, tako se "raje" še kar naprej matram...
Zanimivo. Jaz jih imam pol manj...
Quote from: Maja on June 13, 2016, 01:30:41 PMPri laserju se izplača pazit na to, da se poseg izvaja na kliniki. Kozmetični saloni nimajo istih laserjev! Na koncu slabši rezultat za tudi veliko denarja ...Misliš, da se lahko na kliniki odstrani dlake? Za to še nisem slišala, zato sprašujem.
Quote from: sasa on June 13, 2016, 01:37:15 PMQuote from: Maja on June 13, 2016, 01:30:41 PMPri laserju se izplača pazit na to, da se poseg izvaja na kliniki. Kozmetični saloni nimajo istih laserjev! Na koncu slabši rezultat za tudi veliko denarja ...Misliš, da se lahko na kliniki odstrani dlake? Za to še nisem slišala, zato sprašujem.Seveda se. Tu, kjer jaz hodim, imajo vse, kar se z laserjem da. Hodim pa na Parmovo.
Quote from: sasa on June 13, 2016, 01:37:15 PMQuote from: Maja on June 13, 2016, 01:30:41 PMPri laserju se izplača pazit na to, da se poseg izvaja na kliniki. Kozmetični saloni nimajo istih laserjev! Na koncu slabi rezultat za tudi veliko denarja ...Misli, da se lahko na kliniki odstrani dlake? Za to e nisem sliala, zato spraujem.Seveda se. Tu, kjer jaz hodim, imajo vse, kar se z laserjem da. Hodim pa na Parmovo.
Quote from: Maja on June 13, 2016, 01:30:41 PMPri laserju se izplača pazit na to, da se poseg izvaja na kliniki. Kozmetični saloni nimajo istih laserjev! Na koncu slabi rezultat za tudi veliko denarja ...Misli, da se lahko na kliniki odstrani dlake? Za to e nisem sliala, zato spraujem.
Pri laserju se izplača pazit na to, da se poseg izvaja na kliniki. Kozmetični saloni nimajo istih laserjev! Na koncu slabi rezultat za tudi veliko denarja ...
Jutro.Še danes, potem pa trije prosti dnevi.
Ja, bom res. Sem opazila pred časom, da sem nekoliko utrujena in paše vzet tisti dan več, pa še stari dopust imam za porabit ...
Jutro, jaz sem pa danes doma, tamala je neki bolana.