Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma - osmi del
sanjalka:
Bi dodala, da je to raziskovanje verjetno povezano tudi z 2. hišo (vladar uran) in 4. hišo, kjer ta uran tudi natalno stoji in je v biku.
Torej odkrivanje nečesa novega, kar je povezano s telesom (bik,2hiša)?
sanjalka:
Zdaj pa imam stranko...
Lahko nadaljujemo kasneje ;D
sanjalka:
Pozabila dodati, da ima tudi natančno konjunkcijo P sonca in P venere v devici v 8. hiši, in tudi N neptun, ki je vpet v ta veliki trigon je v devici v 8. hiši oz po kochu že v 9. hiši...nekaj povezano z natančnostjo, analitičnostjo, nekaj povezano z zdravstvom?
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on November 29, 2018, 08:47:08 AM ---Tranzitni pluton v konj s P MC mu je naredil natančen trigon z N neptunom in N uranom.
Ta mu je dal verjetno to nagrado, saj je T pluton v konjunkciji s P MC in to v 1. hiši, N uran v 4. hiši in N neptun v 8. hiši, gre za zemeljski trigon,
tako da mora biti nekaj trdnega, stabilnega, nekaj kar ostane, nekaj do česar se pride počasi, zato tudi nagarada za življenjsko delo.
Pluton vladar 10. hiše postavljen v 7. hišo v leva. To vse govori o prepoznavnosti.
Potem še T saturn eksaktno na asc in T uran (vladar 2.hiše, zopet materialne) eksaktno na N saturnu v 3. hiši.
V natalu ima sonce v eksaktnem sekstilu s saturnom (kar tudi lahko kaže, da pride do izpolnitve sonce v drugi polovici življenjska obdobja oz s počasnimi koraki, vztrajnostjo, delavnostjo, potrpežljivostjo. Sicer je saturn v ovnu, tako da to počasno dinamiko saturna malo spremeni) in sedaj ta T uran iz 2. hiše na N saturnu, zaradi močne vpletenosti saturna zopet kaže na to nagrado za življenjsko delo.
Sonce v dvojčku v 6. hiši ima še v natančnem bikvintulu z N marsem (ki je vladar N saturna) v vodnarju v 1. hiši, kvintili vedno kažejo na talent dotične osebe.
Tako,da oče predvidevam ima talent, ki je vodnarski, je del njega, saj je ta mars postavljen v 1. hišo.
Kot vemo gre pri marsu v vodnarju za inovativnost, gre za človeka, ki je s svojim razmišljanjem pred časom, gre za znanstveni um, saj je ta vodnar povezan z dvojčkom, se pravi oba sta zračna, veliki "možgani" bi jaz temu simbolno rekla, vsekakor nekaj kar je povezano z vodnarsko dinamiko...nekaj raziskovalnega...
Ta aspekt kot sem rekla mu daje poseben talent, tam kjer imamo talent, vemo, da v tem nekaj v resnici uživamo, nekaj kar je samo njegovo, nekaj kar razume pred ostalimi...
Pozabila dodati, da ima tudi natančno konjunkcijo P sonca in P venere v devici v 8. hii, in tudi N neptun, ki je vpet v ta veliki trigon je v devici v 8. hii oz po kochu e v 9. hii...nekaj povezano z natančnostjo, analitičnostjo, nekaj povezano z zdravstvom?
--- End quote ---
Meni na primer pade v oči Severni vozel v ekzaktni konj. z MC in še v Prstu usode, v katerega je vpeta Venera, ki je za povrh v konjunkciji s fiksno zvezdo Aldebaran, Venerin dispozitor pa je v konj. s fiksno zvezdo Sirius. Obe fiksni zvezdi dajeta uspeh in čast.
Oče je vsestransko nadarjen človek, s svojimi idejami je bil pred časom.
Ko sem se rodila, je že nekaj časa delal stvari, v katerih so se zrcalile ideje, ki so danes aktualne npr. na področju, kjer sem aktivna jaz. Torej ja, bil je pred časom.
"Veliki možgani", vsekakor. Znanstveni um absolutno, izjemna natančnost (mikroskopska) in potrpežljivost, analitičnost, kritičnost (samokritičnost), perfekcionizem, visoka senzibilnost, izjemna človeška toplina. Vizionar. Popolna predanost svojemu delu. Odgovornost do dela in do celotnega področja. Etičnost pri delu, zvestoba samemu sebi. In še marsikaj.
Ni povezano z zdravstvom. :)
sanjalka:
MC govori o tem po cem smo v druzbi prepoznavni in po cem si nas bodo zapomnili tudi, ko nas vec ne bo :)
Tako da to je sigurno tocka, ki jo je potrebno pri analizi prepoznavnosti preuciti.
In s. vozel na MC govori o ljudeh, ki naj bi postali “”slavni” seveda tudi vladar pluton daje vplivnost in moc temu MC...
Za analizo je pomemben torej tudi pluton kot vladar MC in s. vozla- je mogoce ta njegov izredni um raziskoval kaj plutonskega? plutonsko-ginekologija,spolnost,psihologija, rudnine, vse kar je pod zemljo, nafta, mafija, denar drugih...vladar plutona v levu je njegovo sonce in na tega sem se sama bolj skoncentrirala, le to o osebi pove kaksno je njegovo poslanstvo, torej tudi zivljenjsko delo, govori o tem po cemer naj bi sijali...
Ima kot sem ze napisala 2 najnatancnejsa aspekta s soncem...
Zvezd pa jaz nikoli ne gledam, nisem tiste vrste, ki gre toliko v sirino, ampak bolj v globino ;)
Ceprav imam sama sirius na svojem n soncu, no mogoce se postanem slavna :) Je tudi zanimivo, da mi je se pred velikooo leti rekla ena oseba, da sem prisla iz planeta Sirius ::)
Hm, za tvojega oceta ne vem, se predam ;D Vse kar si nastela spodaj, ja to sem razbrala v njegovi karti, same usmeritve oz natancno za katero podrocje je prejel nagrado, evo, pa ne vem... na oblikovanje nisem pomislila ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version