Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma - osmi del
Škratinja Nagaya:
Z velikim zanimanjem sem prebrala. :)
Oče ni slaven, je priznan v stroki, tukaj ga velika večina pozna. Širše množice ga ne poznajo.
Stroka ni oblikovanje.
Plutonske globine so tema raziskovanj, seveda interpretirane in posredovane skozi medij, za katerega se je v življenju odločil.
Mislim, da bi lahko bil marsikaj od prej naštetega.
Bom "rešitev" napisala v z.s.
Tukaj bom pa dala še en namig. Oče je tisti Neptun v moji karti, ki ne pomeni pijanca. :D
Jane:
Če je MC na 7 stopinji torej tehtnica - neka venerska zapuščina (umetnost, glasba, slikar....) v kombinaciji s škorpijonom, nekaj kjer je izlil svojo dušo, kreativnost. Definitivno ga vidim kot akademika, hobiji se pa gledajo čez peto hišo. Če praviš, da ni dobil nagrade za življenski poklic.
Spet označeno z venero.... je mogoče med drugim pisal knjige na kak umetniški način (venera v dvojčku). venera spet na sedmi stopinji izdal kakšno knjigo na področju slikarstva, glasbe...je imel kakšne razstave umetniške?
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on November 30, 2018, 08:53:30 AM ---Če je MC na 7 stopinji torej tehtnica - neka venerska zapučina (umetnost, glasba, slikar....) v kombinaciji s korpijonom, nekaj kjer je izlil svojo duo, kreativnost. Definitivno ga vidim kot akademika, hobiji se pa gledajo čez peto hio. Če pravi, da ni dobil nagrade za ivljenski poklic.
Spet označeno z venero.... je mogoče med drugim pisal knjige na kak umetniki način (venera v dvojčku). venera spet na sedmi stopinji izdal kakno knjigo na področju slikarstva, glasbe...je imel kakne razstave umetnike?
--- End quote ---
Dobil je nagrado za svoj življenjski "poklic" (ni prva nagrada, ki jo je v življenju prejel).
Označevati to delo za "hobi" je itak neprimerno v takem kontekstu.
Znotraj življenjskega poklica je bil univerzitetni profesor.
Hočem reči... Imaš znanstvenike, ki cepijo uranova jedra (ne moreš reči, da gre za hobi, ker si s tem ne sproščajo mozga, ampak garajo na nivoju in z namenom, seveda tudi z veseljem oz. s hudo vnemo, zraven tudi trpijo...včasih), potem pa jih čez leta, ko kot že nekaj dosežejo in pomenijo na svojem področju, povabijo na univerzo kot predavatelje s tega področja.
Evo tako nekako.
Si pa zadela praktično vsepovprek. :)
Jane:
Kot hobi jaz osebno označujem vse kar počnem z veseljem in ni nujno moj primarni način služenja denarja ;) Ni mišljeno kot žaljivka, če si tako dojela.
Škratinja Nagaya:
:D Niti slučajno, sem napisala v pojasnilo, ker sem sama nejasno napisala. Ni šlo namreč za dva med sabo popolnoma neodvisna poklica. Na nek način oče posredno živi od svojega primarnega poklica, delno od primarnega, je pa oboje počel z velikim veseljem in iz srca. In še počne.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version