Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 5. del  (Read 84275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 5. del
« Reply #45 on: July 04, 2016, 08:23:30 AM »
Ja

Meni pomaga podatek, da je takega obdobja tudi enkrat konec ... pol pa štejem do deset ...
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #46 on: July 04, 2016, 09:28:03 AM »
Pa saj mi ni bilo take krize, po pravici povedano sem prav vesela, da je toliko stvari prišlo na dan, toliko nekega sranja, da sem vsaj dobila potrditev dogajanja iz preteklosti.

Pač predelaš zadevo in greš naprej, napolnjen z znanjem. Se mi pa zdi, da sem dobila večje spoštovanje do mojega očeta, mojemu možu sem pa pričela malo bolj zaupat glede nekih zadev. Tako da so tudi pozitivne stvari prišle ven iz tega.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #47 on: July 07, 2016, 09:55:18 AM »
Eno vprašanje. Lunin povratek (P Luna na N Luni), na obeh pa hkrati še T Saturn ... Kakšni komentarji? Kaj lahko človek pričakuje?
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: July 07, 2016, 10:13:15 AM »
Eno vprašanje. Lunin povratek (P Luna na N Luni), na obeh pa hkrati še T Saturn ... Kakšni komentarji? Kaj lahko človek pričakuje?

Vsekakor je to pomembno LETO - ne samo mesec /ali 3 ko je luna eksaktno/ - ponavadi je to leto pred Saturnovim povratkom in na nek način tudi "ublaži" Saturnovo "leto"

Vsekakor je odvisno od same natalne lunine postavitve. Je ta Ok, ima kakšne disonatne aspekte, kje je vladar in kaj se z njim dogaja v tranzitu tisto leto. Ali je kakšen tranzit in kateri - čez 4 hišo.

Tako na splošno pa je to čas naše čustvene zrelosti. Luna je v preteklih 28 letih prehodila cel zodiak, vsa znamenja, naredila tudi vse aspekte zapisane v natalni karti in seveda se je spoznala z vsemi čustvenimi vidiki nas samih /če rečemo tudi seznanitev z vsemi ogledali, bližnjimi odnosi, predvsem odnosi do doma, družine, matere, žene, ženskosti in čustev - pa tudi vseh občutkov varnosti ali "nevarnosti" - če me razumeš.
Saturnov povratek je ponavadi leto po Luninem povratku in njegova zgodba je zgodba odgovornosti. Tudi on je tik pred tem, da naredi cel življenjski krog /ponavadi pri 29 letih/ - temu astrološko rečemo, da postanemo polnoletni in da gremo potem v drugi 29 letni krog, tako lune, kot saturna - oba sta planeta karme /družine, korenin, preteklosti, genov/

Enako, kot sem že zapisala za Luno - je tudi za Saturna - treba je pogledati njegovo natalno postavitev in odnose z drugimi pozicijami v karti .........

Sam kontakt Saturn na natalno luno je v osnovi težnja po čustveni zrelosti, po ureditvi doma, družine. Ponavadi se ljudje s takim aspektom takrat poročijo, ustvarjajo družino, širijo dom, kupijo stanovanje ........ uredijo odnose s starši, se od njih distancirajo /ali sami postanejo starši/ ... to je osnovna tema..... bolj osebna pa je dodana z zapisom v natalu, kot sem že rekla.
Seveda če je obenem še Lunin povratek je to tema x2
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #49 on: July 07, 2016, 10:20:37 AM »
Ja, zelo lepo si opisala vse. Točno to se dogaja. Moj mož ima tole.  ;D Pa ima Luno natalno v 4. hiši, kar pomeni, da je tranzit Saturna skozi 4. hišo, hkrati mu sedaj T Saturn dela kvadrat na N Sonce, ki je v 7. hiši. Luno ima N v Strelcu, ki je (so)vladar 5. hiše, N Saturna ima pa v 5. hiši v kozorogu, ki je tudi (so)vladar 5. hiše. Torej, če povzamem, vse se dogaja na osi 4., 5. ter 7. hiše.

Eksaktna konjunkcija Saturna na Luno se je zgodila novembra lansko leto in res je od takrat kar hudo v hiši. Midva delava na svoje, opremljava, je pa proces "ločitve" od matere (in očeta) za mojega moža RES težak. Za vse vpletene.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #50 on: July 07, 2016, 10:31:17 AM »
Ja, zelo lepo si opisala vse. Točno to se dogaja. Moj mož ima tole.  ;D Pa ima Luno natalno v 4. hiši, kar pomeni, da je tranzit Saturna skozi 4. hišo, hkrati mu sedaj T Saturn dela kvadrat na N Sonce, ki je v 7. hiši. Luno ima N v Strelcu, ki je (so)vladar 5. hiše, N Saturna ima pa v 5. hiši v kozorogu, ki je tudi (so)vladar 5. hiše. Torej, če povzamem, vse se dogaja na osi 4., 5. ter 7. hiše.

Eksaktna konjunkcija Saturna na Luno se je zgodila novembra lansko leto in res je od takrat kar hudo v hiši. Midva delava na svoje, opremljava, je pa proces "ločitve" od matere (in očeta) za mojega moža RES težak. Za vse vpletene.

Ja cel proces ............

Ponavadi je fajn, da si o takih pomembnih progresivnotranzitnih obdbojih kaj zapišemo. Ponavaljajoča zadeva je na 7 let
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #51 on: July 07, 2016, 10:41:38 AM »

Ponavadi je fajn, da si o takih pomembnih progresivnotranzitnih obdbojih kaj zapišemo. Ponavaljajoča zadeva je na 7 let

Bom si zabeležila, da bom potem lahko čez 7 let pogledala. Mi je kar hudo včasih, ko gledam, kako mož trpi oz ga čustveno predvsem zelo pretresa.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #52 on: July 07, 2016, 10:44:01 AM »

Bom si zabeležila, da bom potem lahko čez 7 let pogledala. Mi je kar hudo včasih, ko gledam, kako mož trpi oz ga čustveno predvsem zelo pretresa.

Verjamem ...
Meni je vedno lažje, če si astrološko znam razložiti. Hitrejša pot do mene same in okoliščin. Pa vedno ta čas /saturn/, ki pravi, da bo tudi tako obdboje minilo - do naslednjič ;)
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #53 on: July 07, 2016, 10:44:52 AM »
Do naslednjič.  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #54 on: July 07, 2016, 10:45:27 AM »
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #55 on: July 07, 2016, 10:47:05 AM »

Hahaha, saj ni nič slabega - če to veš, veš tudi da si ŽIV in zato imaš vse možnosti :)
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #56 on: July 07, 2016, 11:37:36 AM »

Hahaha, saj ni nič slabega - če to veš, veš tudi da si ŽIV in zato imaš vse možnosti :)

To je to!
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: July 08, 2016, 10:00:09 AM »
P Luna se je premaknila za eno stopinjo iz kvadrata na Plutona - juhu
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #58 on: July 12, 2016, 10:15:33 AM »
Ne bo se vleklo. Zdaj je bila itak taka energija, da smo šli v rikverc :)

Žal... Evo po zadnj napovedi bodo zadeve zaključene v septembru, ko bo tudi denar nakazan in sploh kakšne možnosti za naprej... Torej selitev konec septembra/začetek oktobra :(.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #59 on: July 12, 2016, 10:22:53 AM »
Ne bo se vleklo. Zdaj je bila itak taka energija, da smo šli v rikverc :)

Žal... Evo po zadnj napovedi bodo zadeve zaključene v septembru, ko bo tudi denar nakazan in sploh kakšne možnosti za naprej... Torej selitev konec septembra/začetek oktobra :(.

No bodo pa vsaj zaključene pismo rosno.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/