O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte IX. del
Žarek:
--- Quote from: Pika on July 03, 2016, 03:47:12 AM ---
--- Quote from: Žarek on July 02, 2016, 11:07:03 PM ---
--- Quote from: Pika on July 02, 2016, 06:21:56 PM ---A lahko še jaz, prosim?
Gre za neko osebo, pri kateri sem prišla do nekih informacij, ki so me "presenetile".
Prosim za vpogled, ali si razlagam pravilno (torej, da informacije pomenijo to, kar mislim, da pomenijo) ali napačno (in je oseba "čista").
Hvala. :-*
--- End quote ---
Ta moški je nedavno naletel na neke spremembe, zato se ne znajde najboljše, strah ga je in zna biti ljubosumen. Težko kontrolira čustva in tudi pri besedah ne špara. Zaupanje je torej v takšni situaciji malo vprašljivo. :)
--- End quote ---
Uf Žarek.
Če je to, kar izgleda, da je, potem gre za kar precejšen problem.
Hvala! :-*
--- End quote ---
Upam, da gre zgolj za zmedenost, saj je na nekem področju naletel na spremembe in se še verjetno ni soočil... Vseeno malo pazljivosti torej ne ob odveč. ;) :)
Žarek:
--- Quote from: bilka on July 03, 2016, 07:09:47 AM ---
--- Quote from: Žarek on July 02, 2016, 11:08:55 PM ---
--- Quote from: bilka on July 02, 2016, 08:11:19 PM ---Samo ljubezen me zanima. in službena zadeva - dala sem vlogo za spremembo sistemizacije - že tretjič...
--- End quote ---
V ljubezni ti gre trenutno čisto okej, boljše kot nedavno, zato je vprašanje, kaj si sploh želiš. Če imaš partnerja se bo ta odnos normaliziral na normalno raven, zadovoljivo, všečno. Če partnerja nimaš pa le-ta pride. Kontaktiral te bo. Izgleda, da moški ne bo od tukaj, temveč oddaljen in prišlo bo tudi do večjih odločitev. :)
Glede službe se v prihodnosti vidijo večje obremenitve, zdi se, da si lahko nekaj spregledala. Neka tesnoba bo torej prisotna, možnosti za uspeh so majhne, zato bom tole zaenkrat interpretiral negativno in torej brez uspeha. :)
--- End quote ---
HVala! Vsaj nekaj dobrega :) ZA službo bom pa še malo pozorno pregledala stvari :))
SAmo nekaj še - kako naj si razlagam to "oddaljen"? kako velika je ta daljava :)
--- End quote ---
V tej situaciji je bila mišljena druga država, tudi, če je samo minuto onkraj meje.
Drugače pa je včasih mišljen tudi drug konec naše države, ampak v takih situacijah ne ena in ne druga oseba ne more priti iz točke A na točko B (npr. da nimata prevozov). Vedno, kadar pri meni piše oddaljenost je neka težava v daljini. Včasih konkretno mislim drugo državo (kot v tej situaciji), včasih pa zgolj drug konec države do katerega zaradi določenih pogojev ne moremo priti (prevoz). :)
Za službo pa le poglej, če se da. Menim pa, da so tvoja čustva izredno vpletena v to situacijo, da se znaš obremenjevati... Zato čim manj tega.
Maja:
Žarek, prosim lepo. :embarrassed:
V en mini biznis bi se spustila, pa me skrbi, da bi si nakopala preveč težav ... A se mi izplača (ne samo finančno, tudi glede časa)?
Žarek:
--- Quote from: Maja on July 03, 2016, 08:49:11 AM ---
--- Quote from: bilka on July 03, 2016, 07:09:47 AM ---Samo nekaj še - kako naj si razlagam to "oddaljen"? kako velika je ta daljava :)
--- End quote ---
Mogoče bo komentiral tudi Žarek, ki je delal vpogled, ampak oddaljenost in podobne stvari so lahko precej odvisne od naše lastne interpretacije nekega fenomena, v tem primeru oddaljenosti. Iz kart se ne da razbrat, aha, ta bo pa 10 km stran ali 100 km stran.
Oddaljenost lahko tudi na način, da ti zdaj ni tako blizu.
Če ti kaj pomaga ... ;)
--- End quote ---
Hvala Maja. Res je, lastna interpretacija je zelo pomembna. Se strinjam tudi o oddaljenosti, "da ti zdaj iz določenih razlogov ni blizu". To karte veliko krat sporočajo. :)
Oddaljenost se sicer v določenih situacijah lahko razbere v smislu blizu, srednje daleč do daleč in druge države. Ampak ta podatek je v kartah takrat, ko igra neko pomembno... ;)
Žarek:
--- Quote from: Maja on July 03, 2016, 07:25:01 AM ---NEPRILIKA - frustracije, negativna čustva, motnje, slaba volja, jeza, potreba po ohladitvi emocij, izzivalne okoliščine, preizkušanje potrpežljivosti.
Oops. :embarrassed:
--- End quote ---
Jaz sem danes imel boljšo. :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version