O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte IX. del

<< < (12/62) > >>

Maja:

--- Quote from: Žarek on July 03, 2016, 09:19:48 AM ---
--- Quote from: Maja on July 03, 2016, 07:25:01 AM ---NEPRILIKA - frustracije, negativna čustva, motnje, slaba volja, jeza, potreba po ohladitvi emocij, izzivalne okoliščine, preizkušanje potrpežljivosti.

Oops.  :embarrassed:

--- End quote ---

Jaz sem danes imel boljšo. :P

--- End quote ---

Kar povej.  :P

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Žarek on July 03, 2016, 08:50:28 AM ---
--- Quote from: Pika on July 03, 2016, 03:47:12 AM ---
--- Quote from: Žarek on July 02, 2016, 11:07:03 PM ---
--- Quote from: Pika on July 02, 2016, 06:21:56 PM ---A lahko še jaz, prosim?
Gre za neko osebo, pri kateri sem prišla do nekih informacij, ki so me "presenetile".
Prosim za vpogled, ali si razlagam pravilno (torej, da informacije pomenijo to, kar mislim, da pomenijo) ali napačno (in je oseba "čista").
Hvala.  :-*

--- End quote ---

Ta moški je nedavno naletel na neke spremembe, zato se ne znajde najboljše, strah ga je in zna biti ljubosumen. Težko kontrolira čustva in tudi pri besedah ne špara. Zaupanje je torej v takšni situaciji malo vprašljivo. :)

--- End quote ---

Uf Žarek.
Če je to, kar izgleda, da je, potem gre za kar precejšen problem.
Hvala! :-*

--- End quote ---

Upam, da gre zgolj za zmedenost, saj je na nekem področju naletel na spremembe in se še verjetno ni soočil... Vseeno malo pazljivosti torej ne ob odveč. ;) :)

--- End quote ---

Žarek,
pa imajo te "spremembe" kaj opraviti z mano, ali nimam nič s tem?
Ker to, kar sem "našla", ni prav nič nedolžna zadeva in osebi ni za zaupati, če je to to.
Gre pa za skupino tretjih oseb.
Hvala!

Žarek:

--- Quote from: Pika on July 03, 2016, 09:36:38 AM ---
Gre za neko osebo, pri kateri sem prišla do nekih informacij, ki so me "presenetile".
Prosim za vpogled, ali si razlagam pravilno (torej, da informacije pomenijo to, kar mislim, da pomenijo) ali napačno (in je oseba "čista").

--- End quote ---

Ta moški je nedavno naletel na neke spremembe, zato se ne znajde najboljše, strah ga je in zna biti ljubosumen. Težko kontrolira čustva in tudi pri besedah ne špara. Zaupanje je torej v takšni situaciji malo vprašljivo. :)

--- End quote ---

Uf Žarek.

--- End quote ---

Upam, da gre zgolj za zmedenost, saj je na nekem področju naletel na spremembe in se še verjetno ni soočil... Vseeno malo pazljivosti torej ne ob odveč. ;) :)

--- End quote ---

Žarek,
Ker to, kar sem "našla", ni prav nič nedolžna zadeva in osebi ni za zaupati, če je to to.
Hvala!

--- End quote ---

Če gre za več oseb potem si lahko prav slišala, ker jaz sem v kartah videl več oseb. :)

Žarek:

--- Quote from: Maja on July 03, 2016, 09:20:07 AM ---
--- Quote from: Žarek on July 03, 2016, 09:19:48 AM ---
--- Quote from: Maja on July 03, 2016, 07:25:01 AM ---NEPRILIKA - frustracije, negativna čustva, motnje, slaba volja, jeza, potreba po ohladitvi emocij, izzivalne okoliščine, preizkušanje potrpežljivosti.

Oops.  :embarrassed:

--- End quote ---

Jaz sem danes imel boljšo. :P

--- End quote ---

Kar povej.  :P

--- End quote ---

Smrt ;D No ja, na neki način povezana z vsako karto... Ampak okej, zdi se mi boljša kot tvoja. ;D ;)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Žarek on July 03, 2016, 09:39:26 AM ---
--- Quote from: Pika on July 03, 2016, 09:36:38 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Uf Žarek.

--- End quote ---

--- End quote ---

Žarek,
Hvala!

--- End quote ---

Če gre za več oseb potem si lahko prav slišala, ker jaz sem v kartah videl več oseb. :)

--- End quote ---

Ja, to sem videla. Več oseb.
Kako je glede sprememb, ki so to osebo zmedle? Imam jaz kaj s tem ali se mene sploh ne tičejo?
Gre za umazano zadevo.
No itak je oseba sama odgovorna za svoja dejanja.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version