Author Topic: Ciganske karte IX. del  (Read 28645 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
Re: Ciganske karte IX. del
« Reply #30 on: July 02, 2016, 04:20:56 PM »

Jaz mam polno vprašanj.
Do februarja imam pogodbo. Ali bom zamenjala službo ali bom podaljšala tu, kjer sem?
Ali bom v službi realizirala vse zastavljene projekte?
Kdaj se mi bo uspelo odseliti od doma?
Hvala :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #31 on: July 02, 2016, 05:18:50 PM »

Jaz mam polno vprašanj.
Do februarja imam pogodbo. Ali bom zamenjala službo ali bom podaljšala tu, kjer sem?
Ali bom v službi realizirala vse zastavljene projekte?
Kdaj se mi bo uspelo odseliti od doma?
Hvala :)

Karte nakažejo v smer...
Ostaneš tu, kjer si.
Realizirala boš vse projekte. Začela boš tudi nove projekte. Lepe karte. :)
Letos se še ne boš odselila... :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #32 on: July 02, 2016, 05:22:17 PM »

Hvala,
samo še za ljubezen, potem pa ti ne bom več "težila"
kako dolgo bom še v ednini? sicer mi nič ne manjka, samo v dvoje je tudi lahko fajn, pa jaz bi takega, da bi blo fajn? :)
Hvala in lep dan.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #33 on: July 02, 2016, 05:25:14 PM »

Hvala,
samo še za ljubezen, potem pa ti ne bom več "težila"
kako dolgo bom še v ednini? sicer mi nič ne manjka, samo v dvoje je tudi lahko fajn, pa jaz bi takega, da bi blo fajn? :)
Hvala in lep dan.

Karte pravijo, da takšnega s katerim bi bilo fajn še letos ne bo. ::) Malo manj resnih pa bi nekaj bilo. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: July 02, 2016, 05:39:51 PM »

Thanks, no, upam, da pride kdaj, ker sva se zmenila, da se v tem življenju srečava pa očitno malo zamuja 8)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #35 on: July 02, 2016, 05:42:59 PM »

Thanks, no, upam, da pride kdaj, ker sva se zmenila, da se v tem življenju srečava pa očitno malo zamuja 8)

Ni problema  :) Sicer pa ja, pride, ampak karte pač nakažejo v smeri, da letos še ne. To je pa manj kot pol leta. Ampak saj veš. Lahko pride že jutri pravi. Jaz samo pravim kaj vidim v kartah. ;) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: July 02, 2016, 05:48:18 PM »

Do zdaj se je vse razen za eno stvar izkazalo za pravilno,  tako da ti dobro kažejo ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: July 02, 2016, 06:21:56 PM »
A lahko še jaz, prosim?
Gre za neko osebo, pri kateri sem prišla do nekih informacij, ki so me "presenetile".
Prosim za vpogled, ali si razlagam pravilno (torej, da informacije pomenijo to, kar mislim, da pomenijo) ali napačno (in je oseba "čista").
Hvala.  :-*

Offline bilka

• Mojster
« Reply #38 on: July 02, 2016, 08:11:19 PM »
Samo ljubezen me zanima. in službena zadeva - dala sem vlogo za spremembo sistemizacije - že tretjič...

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #39 on: July 02, 2016, 10:11:00 PM »
Žarek, tudi jaz bi: kako mi kaže v kartah na splošno naslednjih nekaj mesecev, pa lepo bodi, hvala.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #40 on: July 02, 2016, 11:06:02 PM »

Do zdaj se je vse razen za eno stvar izkazalo za pravilno,  tako da ti dobro kažejo ;)

Hvala lepa  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #41 on: July 02, 2016, 11:07:03 PM »
A lahko še jaz, prosim?
Gre za neko osebo, pri kateri sem prišla do nekih informacij, ki so me "presenetile".
Prosim za vpogled, ali si razlagam pravilno (torej, da informacije pomenijo to, kar mislim, da pomenijo) ali napačno (in je oseba "čista").

Ta moški je nedavno naletel na neke spremembe, zato se ne znajde najboljše, strah ga je in zna biti ljubosumen. Težko kontrolira čustva in tudi pri besedah ne špara. Zaupanje je torej v takšni situaciji malo vprašljivo. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #42 on: July 02, 2016, 11:08:55 PM »
Samo ljubezen me zanima. in službena zadeva - dala sem vlogo za spremembo sistemizacije - že tretjič...

V ljubezni ti gre trenutno čisto okej, boljše kot nedavno, zato je vprašanje, kaj si sploh želiš. Če imaš partnerja se bo ta odnos normaliziral na normalno raven, zadovoljivo, všečno. Če partnerja nimaš pa le-ta pride. Kontaktiral te bo. Izgleda, da moški ne bo od tukaj, temveč oddaljen in prišlo bo tudi do večjih odločitev. :)

Glede službe se v prihodnosti vidijo večje obremenitve, zdi se, da si lahko nekaj spregledala. Neka tesnoba bo torej prisotna, možnosti za uspeh so majhne, zato bom tole zaenkrat interpretiral negativno in torej brez uspeha. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #43 on: July 02, 2016, 11:10:56 PM »
Žarek, tudi jaz bi: kako mi kaže v kartah na splošno naslednjih nekaj mesecev, pa lepo bodi, hvala.

Tebi se bo javila neka starejša moška oseba, stekla bo komunikacija, vidi se tudi srečanje. Lahko gre torej za poslovno področje. Vidim tudi večje odločitve in nove začetke. Glede nekega potovanja (oddaljeni kraji) je nekaj zastalo oziroma so (bodo) pričakovanja prevelika. :)
Na finančnem področju na vidiku prihajajoče finance, priložnosti, zadovoljna boš. Očitno denar prihaja od daleč ali pa gre za plačilo za nazaj. :)
Karte kažejo, da se nekaj obremenjuješ in da se misliš obremenjevati tudi še v prihodnosti. Lahko gre za finance oziroma za odnos (vidim več oseb). Kaže se, da lahko padejo tudi težke besede, na vidiku so torej spremembe na čustvenem področju. Potreben bo samonadzor, vendar se je potrebno izražati, izražanje pa dovoliti tudi drugim.
Karte ne kažejo nič slabega, ampak vidijo se skrbi in te skrbi boš furala še nekaj časa, potem pa izboljšanje. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #44 on: July 03, 2016, 03:47:12 AM »
A lahko še jaz, prosim?

Ta moški je nedavno naletel na neke spremembe, zato se ne znajde najboljše, strah ga je in zna biti ljubosumen. Težko kontrolira čustva in tudi pri besedah ne špara. Zaupanje je torej v takšni situaciji malo vprašljivo. :)

Uf Žarek.
Če je to, kar izgleda, da je, potem gre za kar precejšen problem.
Hvala! :-*
« Last Edit: July 03, 2016, 04:21:06 AM by Pika »