Author Topic: Ciganske karte IX. del  (Read 28782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte IX. del
« Reply #150 on: July 11, 2016, 07:43:24 AM »
OK, ko si že na voljo.
Kako bo šlo z denarjem čez poletje? Do konca septembra.
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #151 on: July 11, 2016, 08:49:35 AM »
NENADNA SREČA - dobitek, presenečenje, spremembe :)

Jupiiiii  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #152 on: July 11, 2016, 11:00:57 AM »
OK, ko si že na voljo.

Bo šlo, ampak ni to tisto, da bi rekel "vse lepo in prav". Se pa vidi tudi, da boš nekaj financ investirala kot neko pomoč. Ne bo šlo za tvojo situacijo, pač pa nekoga drugega in je za nazaj in ti ne bo ravno všeč. Na splošno gledano pa bo finančno šlo skozi. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #153 on: July 11, 2016, 11:09:39 AM »
Dragi Zarek, prosila bi za vpogled glede kariere. Malce se stvari komplicirajo, se vedno, a tokrat v novo smer, pa bi te prosila, ce lahko pogledava:

1. Glede polozaja na zdajsnji univerzi: ce ostanem pod zacasnimi pogodbami, kot do sedaj, bom imela dovolj za lepo zivljenje in ali bom zmogla delovno breme glede na prihajajoce okoliscine (prisiljena sem uciti vec razlicnih predmetov)?

Če ostane tako kot je zdaj boš imela čisto dovolj. Lepe karte in glede tega vprašanja po kartah vse v redu. :)

2. Kako kaze s kandidaturo v Maastrichtu: bo odgovor pozitiven? In ce da, se kaze financno obetavno in kako bo to vplivalo na druzinsko zivljenje?

Odgovor bo negativen.

3. Ponudila se je tretja priloznost, za katero pa trenutno se ne izpolnjujem pogojev. Se naj prijavim in pohitim z doktoratom oz. je izvedljivo, da dobim sluzbo brez pogojev oz. da izpolnim njihove pogoje pravocasno? Ce da, kako kaze financno in ali bo dolgorocno?

Hvala ti!

(Lepim iz napacne skupine ☺)

Ni videti, da bi bilo izvedljivo brez pogojev... Izgleda, da se boš prijavila in potem tako nadaljevala svojo pot.
Finančno se mi zdi, da ne bi bilo po tvojih standardih, tudi na dolgoročni rok je vprašljivo... Prisotnih je namreč preveč sprememb. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #154 on: July 11, 2016, 11:14:20 AM »
Dragi Zarek, prosila bi za vpogled glede kariere. Malce se stvari komplicirajo, se vedno, a tokrat v novo smer, pa bi te prosila, ce lahko pogledava:

1. Glede polozaja na zdajsnji univerzi: ce ostanem pod zacasnimi pogodbami, kot do sedaj, bom imela dovolj za lepo zivljenje in ali bom zmogla delovno breme glede na prihajajoce okoliscine (prisiljena sem uciti vec razlicnih predmetov)?

Če ostane tako kot je zdaj boš imela čisto dovolj. Lepe karte in glede tega vprašanja po kartah vse v redu. :)

2. Kako kaze s kandidaturo v Maastrichtu: bo odgovor pozitiven? In ce da, se kaze financno obetavno in kako bo to vplivalo na druzinsko zivljenje?

Odgovor bo negativen.

3. Ponudila se je tretja priloznost, za katero pa trenutno se ne izpolnjujem pogojev. Se naj prijavim in pohitim z doktoratom oz. je izvedljivo, da dobim sluzbo brez pogojev oz. da izpolnim njihove pogoje pravocasno? Ce da, kako kaze financno in ali bo dolgorocno?

Hvala ti!

(Lepim iz napacne skupine ☺)

Ni videti, da bi bilo izvedljivo brez pogojev... Izgleda, da se boš prijavila in potem tako nadaljevala svojo pot.
Finančno se mi zdi, da ne bi bilo po tvojih standardih, tudi na dolgoročni rok je vprašljivo... Prisotnih je namreč preveč sprememb. :)

Hvala za vpogled Zarek! :) Pa pismo no, tale moja pot je pa zvita in dolga in ne ravno prevec plodna :) za znoret. Migamo naprej, sporocim seveda, kako se bo odvilo! :*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #155 on: July 11, 2016, 11:18:06 AM »
Po enem mesecu še vedno nobenega odgovora iz banke. A bo še ta mesec??
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #156 on: July 11, 2016, 11:31:33 AM »

Odgovor bo še ta mesec, če sem bolj natančen 18.7. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #157 on: July 11, 2016, 11:38:33 AM »
OK, ko si že na voljo.

Bo šlo, ampak ni to tisto, da bi rekel "vse lepo in prav". Se pa vidi tudi, da boš nekaj financ investirala kot neko pomoč. Ne bo šlo za tvojo situacijo, pač pa nekoga drugega in je za nazaj in ti ne bo ravno všeč. Na splošno gledano pa bo finančno šlo skozi. :)

Za nazaj je lahko servis za avto, ki mi ga je moj delal in ga ne bom mogla najbrž izplačat do naslednje plače.
Ja, bo šlo, bo šlo ... Pa še ostat bi moralo nekaj. Nisem še naredila kalkulacije, ampak zna bit, da bo bolje, kot izgleda sedaj.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #158 on: July 11, 2016, 11:46:07 AM »

Odgovor bo še ta mesec, če sem bolj natančen 18.7. :)

odlično :) hvala :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #159 on: July 11, 2016, 12:17:46 PM »
OK, ko si že na voljo.

Za nazaj je lahko servis za avto, ki mi ga je moj delal in ga ne bom mogla najbrž izplačat do naslednje plače.
Ja, bo šlo, bo šlo ... Pa še ostat bi moralo nekaj. Nisem še naredila kalkulacije, ampak zna bit, da bo bolje, kot izgleda sedaj.

Da, lahko gre za servis ali tudi kaj drugega. Bolj se mi zdi nepričakovan strošek, ampak okej, lahko je ravno to to. Hvala za feedback. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #160 on: July 12, 2016, 04:27:56 AM »
POTOVANJE - hitrost, spremembe, potovanje :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #161 on: July 12, 2016, 05:11:47 AM »
POTOVANJE - hitrost, spremembe, potovanje :)
No, pa da vidimo :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #162 on: July 12, 2016, 07:38:08 AM »
Res gremo danes potovat
9ZK 674

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #163 on: July 12, 2016, 09:53:00 AM »
Žarek, koliko "oboževalcev" sem imela zadnjič na zabavi? Nobenega, enega, dva? :)
Malo razmišljam o eni večji investiciji, bi bila izvedljiva ali je bolje še počakati, da se stanje še bolj stabilizira?
« Last Edit: July 12, 2016, 12:50:14 PM by tia »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #164 on: July 12, 2016, 11:31:03 AM »

Žarek, koliko "oboževalcev" sem imela zadnjič na zabavi? Nobenega, enega, dva? :)

ja kaj nisi tega sama opazila .................................... tud karte ti zdaj ne bodo pomagale, če nisi izkoristila priložnosti haha
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif