Author Topic: Ciganske karte X. del  (Read 34886 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte X. del
« Reply #240 on: September 30, 2016, 12:02:34 PM »
Lepo prosim.

Jaz bi, kaj moram trenutno vedeti, kaj je najbolj pomembno - ker se res toliko stvari dogaja in prepleta.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #241 on: September 30, 2016, 12:18:32 PM »
Iiiiiiii tudi jaz v vrstici ;D
Mene itak toliko zadev hakla, da se ven ne vidim. Če začnem kar spisek: uradni sestanki povezani s tamalim, šola, zdravje, iskanje stanovanja, dokumenti za zaključek prodaje tega stanovanja,... Bo najlažje en splošen namet za oktober  ;) ;D :-* :-* :-* Hvaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaa :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #242 on: September 30, 2016, 12:45:56 PM »
Lepo prosim.

Jaz bi, kaj moram trenutno vedeti, kaj je najbolj pomembno - ker se res toliko stvari dogaja in prepleta.

Maja - božje oko

Vedi, da že veš in da se dogaja točno to in tako, kot se mora. Le malo več zaupanja vase potrebuješ. Si na pravi poti
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #243 on: September 30, 2016, 12:46:39 PM »
Če ima kdo konkretno vprašanje, bom danes nekaj ur na voljo za odgovarjanje

Uuu Tea potem bi pa tole jaz izkoristila še posebno ker je karta dneva Ljubimec in se veže na mojo situacijo.

Torej vprašanje se glasi, kaj naju čaka v odnosu, se bo uspešno nadaljeval? Imam občutek, da so neke ovire, zadržki pri njemu.

Hvala ti :*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #244 on: September 30, 2016, 12:59:17 PM »
Mene itak toliko zadev hakla, da se ven ne vidim. Če začnem kar spisek: uradni sestanki povezani s tamalim, šola, zdravje, iskanje stanovanja, dokumenti za zaključek prodaje tega stanovanja,... Bo najlažje en splošen namet za oktober  ;) ;D :-* :-* :-* Hvaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaa :-* :-* :-*

Uradni sestanki ti kravžljajo živčke. Pa tvoj neprijetni občutek je kar pravi, saj se veliko dogaja v ozadju. Zato pozornost na tvojo predstavitev oz. na komunikacijo. Pazljivost in še enkrat pazljivost. Pomoč, ki ti jo nudijo, najbrž ne bo ravno taprava. Držijo fige v žepu. Previdna bodi, da te ne izigrajo. Saj na koncu boš itak ti zmagala, ampak vmes je pa grenk občutek.
Šola in zdravje za koga: zate al za tamalga?

Za stanovanje pa je tako, da si precej previdna in je tudi prav tako. Prišlo pa bo iznenada in mogoče se bo zdelo, da je zanj treba dat več denarja, kot si misliš, bo vreden vsakega centa, tud če bo potrebno napet mišice in malo zagrabit pri delu. Jaz ga ne vidim v središču mesta, pač pa na obrobju z zelenimi površinami. Fajn bo.

Jah dokumenti no ... imaš pa res same hinavce okrog sebe glede tega vprašanja. Mogoče bi poskusila s kakšno drugo taktiko oz. pristopom do vpletenih strank. Rešitev je pa v enoti 3

OKTOBER: Ne boš popolnoma zadovoljna, ker se ti bo zdelo, da imaš preveč na glavi in da ne boš zmogla vsega in da se stvari zate premalo hitro premikajo ...... morebiti pa rabiš čas zase in nekaj počitka. Nič ni narobe, da koga prosimo za pomoč, pa tudi, da se včasih sami sebi malo smilimo. Ne moremo biti vseskozi 100% ...
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #245 on: September 30, 2016, 01:00:25 PM »

O super, Tea. Z veseljem.
Konkretno me zanima, kaj se bo razvilo iz nekega poslovnega "načrta".
Hvala! :-*

Karta "upanje"
To je zame karta uspeha. Tako da bodi še naprej odločna in motivirana. Prideš na cilj kot zmagovalka
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #246 on: September 30, 2016, 01:01:49 PM »

Uuu Tea potem bi pa tole jaz izkoristila še posebno ker je karta dneva Ljubimec in se veže na mojo situacijo.

Torej vprašanje se glasi, kaj naju čaka v odnosu, se bo uspešno nadaljeval? Imam občutek, da so neke ovire, zadržki pri njemu.

Bo, le malo premisleka in odmika oba potrebujeta. Vsekakor pa bo potem neka sprememba in nova energija v odnosu.
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #247 on: September 30, 2016, 01:01:53 PM »
Oooooo..jaz bi tudi...kako bo razplete ene situacije vplival name oz. ali bo sploh vplivalo? Hvalaaaaa  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #248 on: September 30, 2016, 01:03:48 PM »
Oooooo..jaz bi tudi...kako bo razplete ene situacije vplival name oz. ali bo sploh vplivalo? Hvalaaaaa  :-*

Saj si toliko zrela, da ne nasedaš.... si čist samostojna v mislih občutkih in dejanjih in tako bodi še naprej. Ni vredno tvojega ustavljanja ob tej situaciji. Ljudje so, kakršni so, ti pa tudi. In sama s sabo si čist pošlihtana
www.Astro-Star.net

Offline Luna

• Mojster
« Reply #249 on: September 30, 2016, 01:05:02 PM »

Bo, le malo premisleka in odmika oba potrebujeta. Vsekakor pa bo potem neka sprememba in nova energija v odnosu.

Najlepša hvala :* S mi potrdila to, kar sem na nekem levlu že sama vedela. Objem :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #250 on: September 30, 2016, 01:06:51 PM »

Uradni sestanki ti kravžljajo živčke. Pa tvoj neprijetni občutek je kar pravi, saj se veliko dogaja v ozadju. Zato pozornost na tvojo predstavitev oz. na komunikacijo. Pazljivost in še enkrat pazljivost. Pomoč, ki ti jo nudijo, najbrž ne bo ravno taprava. Držijo fige v žepu. Previdna bodi, da te ne izigrajo. Saj na koncu boš itak ti zmagala, ampak vmes je pa grenk občutek.
Šola in zdravje za koga: zate al za tamalga?

Za stanovanje pa je tako, da si precej previdna in je tudi prav tako. Prišlo pa bo iznenada in mogoče se bo zdelo, da je zanj treba dat več denarja, kot si misliš, bo vreden vsakega centa, tud če bo potrebno napet mišice in malo zagrabit pri delu. Jaz ga ne vidim v središču mesta, pač pa na obrobju z zelenimi površinami. Fajn bo.

Jah dokumenti no ... imaš pa res same hinavce okrog sebe glede tega vprašanja. Mogoče bi poskusila s kakšno drugo taktiko oz. pristopom do vpletenih strank. Rešitev je pa v enoti 3

OKTOBER: Ne boš popolnoma zadovoljna, ker se ti bo zdelo, da imaš preveč na glavi in da ne boš zmogla vsega in da se stvari zate premalo hitro premikajo ...... morebiti pa rabiš čas zase in nekaj počitka. Nič ni narobe, da koga prosimo za pomoč, pa tudi, da se včasih sami sebi malo smilimo. Ne moremo biti vseskozi 100% ...

Aja, pa še tole Tejka

Ti rabiš eno veliko čiščenje..... Saj to lahko narediš z soljo in ropotuljami, pa dišečimi palčkami ali še bolje začimbami /lovor, žajbl ipd/
Spucaj vse, zmeči stran vse nerabljeno, poškodovano in se otresi energij preteklosti.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #251 on: September 30, 2016, 01:07:26 PM »

Najlepša hvala :* S mi potrdila to, kar sem na nekem levlu že sama vedela. Objem :)

Objemam nazaj ... vse dobro :)
www.Astro-Star.net

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #252 on: September 30, 2016, 01:07:40 PM »
Tea,
kako kaže glede mojega zdravja - tako do konca leta? Se bom spravila v red?
Za mano je pestro in stresno obdobje in vrjetno je slabo počutje posledica tega....

Hvala :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #253 on: September 30, 2016, 01:11:48 PM »
Tea,
kako kaže glede mojega zdravja - tako do konca leta? Se bom spravila v red?
Za mano je pestro in stresno obdobje in vrjetno je slabo počutje posledica tega....

Hvala :)

Občasne manjše težave še bodo. Tudi zdravnik je še prisoten, verjetno kakšne kontrole ...
V redu boš .... ti pa karte še svetujejo umik, počitek, skladnost s seboj, počni kar te veseli in predvsem pozabi na zgodovino. Odpusti. /karta duhovnika/
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #254 on: September 30, 2016, 01:16:26 PM »

O super, Tea. Z veseljem.
Konkretno me zanima, kaj se bo razvilo iz nekega poslovnega "načrta".
Hvala! :-*

Karta "upanje"
To je zame karta uspeha. Tako da bodi še naprej odločna in motivirana. Prideš na cilj kot zmagovalka

Uf, hvala, Tea! Sem optimistična.
Velik objem! :-*