Danes južni vozel v škorpijonu v 8 hiši.
V bistvu danes ni čas za ničesar, nobeni novi začetki, finančna vlaganja, nekontrolirane seksualne aktivnosti, težave bodo, strah.....
jaz imam sicer natalno s. vozel v 8. hiši...
bolje severni kot južni
zakaj?
j. vozel je nekaj kar že poznamo, nam je lažje, saj so nam te energije domače...
pri s. vozlu pa se matramo, ker nam je to področje popolnoma neznano, se moramo na novo nečesa naučiti...s. vozel je tako kot bi plaval proti toku, se matraš in matraš, da narediš par zamahov, pa skoraj nikamor se ne premakneš...
sicer moraš uravnovesiti oba vozla, samo lažje dostopaš do j. vozla, ki ti je domač.
zato, ker severni ima prihodnost, južni pa ne. Južni je nekaj česar se preveč oklepamo in se bojimo pustiti. Vsaka navezanost je pa škodljiva, vsak strah tudi. Južni je komfort cona, kjer se ne bomo želeli premakniti, čeprav bodo težave. Severni je razvoj.... recimo jaz imam osebno južni v osmi, severni v drugi. Najlažje se mi je bilo vedno skrit - imeti skrivnosti pred drugimi, ne govorit o sebi itd itd. Tam je bila komfort cona, tam te ne bo nihče prizadel, severni me je naučil, da se vržem ven, da dobim na samozavesti.... severni govori o tem, da moram sama služit svoj denar, južni je bil tisti....ma ne dej nehi, to je preveč težavno, pejd nekam v varno službo.
Save