Author Topic: Karmično-astrološke karte 7.del  (Read 95328 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Karmično-astrološke karte 7.del
« Reply #240 on: November 14, 2017, 10:19:28 AM »
Navalila.  :D
Vprašanje se tiče nadaljevanja poslovne poti. Grem v pravo smer?
Prosim za usmeritev, napotek.
Hvala!  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #241 on: November 14, 2017, 10:46:33 AM »
:laugh: navaljujem, hvalezna za vsak guidance trenutno, cudno leto je. Sva ze kukale mau v to situacijo pa me v bistvu z druzga zornga kota zanima; kaj je dolgorocno najbolje da storim v dani situaciji? Po eni strani s to neobrazlozljivo privlacnostjo, po drugi s tem upanjem da se bodo stvari postimale v vezi. Hvala ti za kakrsnkoli tip! :-*

Doma s tvojim - neke preveč potlačene jeze, nevidim nekega izboljšanja, ker je marsikaj kar si ne upata izrečt, ko pa izrečeta pa preveč reagirata z jezo in drug drugega prizadaneta. ALi to prebrodita....ja, če bosta šla na terapijo. Ni druge. Sama rešit ne bosta znala. Preveč plutonskih (manipulacija, stvari-besed ki smetijo vajino dušo) in mars---agresija...Vprašanje tudi če bosta rešila s terapijo, ampak boš vsaj rekla da sta poskusila.

Kar se tiče drugega....bolj obsesija. Vsaj trenutno....tudi če kaj bo....ni dolgoročno.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #242 on: November 14, 2017, 10:48:30 AM »

Greš v pravo smer ;) Bodi kreativna, pazi edino na komunikacijo in ne preveč stavit samo na eno stvar.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #243 on: November 14, 2017, 10:51:04 AM »
:laugh: navaljujem, hvalezna za vsak guidance trenutno, cudno leto je. Sva ze kukale mau v to situacijo pa me v bistvu z druzga zornga kota zanima; kaj je dolgorocno najbolje da storim v dani situaciji? Po eni strani s to neobrazlozljivo privlacnostjo, po drugi s tem upanjem da se bodo stvari postimale v vezi. Hvala ti za kakrsnkoli tip! :-*

Doma s tvojim - neke preveč potlačene jeze, nevidim nekega izboljšanja, ker je marsikaj kar si ne upata izrečt, ko pa izrečeta pa preveč reagirata z jezo in drug drugega prizadaneta. ALi to prebrodita....ja, če bosta šla na terapijo. Ni druge. Sama rešit ne bosta znala. Preveč plutonskih (manipulacija, stvari-besed ki smetijo vajino dušo) in mars---agresija...Vprašanje tudi če bosta rešila s terapijo, ampak boš vsaj rekla da sta poskusila.

Kar se tiče drugega....bolj obsesija. Vsaj trenutno....tudi če kaj bo....ni dolgoročno.

Hvala ti draga! To o terapiji jes tupim ze sto let, sam on sploh ne ve, kdo je. Nic ne ve. Kaj hoce, cesa noce...on bi da se nekdo drug namesto njega odloci. In pol pride to kar si rekla, v takem stanju ostane samo to 'ah sva vsaj poskusila'. Za bruhat. To z drugim cutim, ne cutim pa tega, a je kaj resnega zadi/naprej, kar so pa teb karte pokazale da ne. Tko da bomo v tem drugem primeru vidl kaj in kako, ko bo in ce bo. Hvala ti! :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #244 on: November 14, 2017, 10:52:35 AM »
Jane, še jaz bi te prosila za eno karmično karto, ako može  ;)

zanima me ali mi bo uspelo speljati potovanje v letošnjem decembru?

hvala  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #245 on: November 14, 2017, 10:55:14 AM »
Jaz jaz jaz!  ;D Kako kaj kaže z vsem skupaj?
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #246 on: November 14, 2017, 10:56:03 AM »

Greš v pravo smer ;) Bodi kreativna, pazi edino na komunikacijo in ne preveč stavit samo na eno stvar.

Jane, najlepša hvala! :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #247 on: November 14, 2017, 11:08:28 AM »
Lahko zame splošno za novo solarno leto?
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #248 on: November 14, 2017, 11:22:41 AM »
Jane, jaz bi se še priskledila. ;) :)

Zanima me, v katero smer pelje določeno poznanstvo in kakšne so možnosti glede tega, ali se ta odnos lahko razvije v romantičnega in kako kaže dolgoročno? Sem na pravi poti? Karkoli glede tega mi bo v veliko pomoč in usmeritev. Hvala! :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #249 on: November 14, 2017, 12:04:35 PM »
Jaz bi prosim enoooooo, za eno določeno vprašanje  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #250 on: November 14, 2017, 12:27:35 PM »

Hvala ti draga! To o terapiji jes tupim ze sto let, sam on sploh ne ve, kdo je. Nic ne ve. Kaj hoce, cesa noce...on bi da se nekdo drug namesto njega odloci. In pol pride to kar si rekla, v takem stanju ostane samo to 'ah sva vsaj poskusila'. Za bruhat. To z drugim cutim, ne cutim pa tega, a je kaj resnega zadi/naprej, kar so pa teb karte pokazale da ne. Tko da bomo v tem drugem primeru vidl kaj in kako, ko bo in ce bo. Hvala ti! :-*

Če noče it...nimaš kaj....potem očitno noče rešit zadeve.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #251 on: November 14, 2017, 12:28:22 PM »
Jane, še jaz bi te prosila za eno karmično karto, ako može  ;)

zanima me ali mi bo uspelo speljati potovanje v letošnjem decembru?

hvala  :-*

Zaenkrat mi kaže da ne bo šlo vse po planu.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #252 on: November 14, 2017, 12:29:39 PM »
Jaz jaz jaz!  ;D Kako kaj kaže z vsem skupaj?

Vprašanje sem postavila tako kot si ga ti...padel je saturn v šesti. Torej bi rekla, da bo postopek dolgotrajen, predvsem pa bodi pozorna na to kaj res ti hočeš in kaj je dobro zate.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #253 on: November 14, 2017, 12:31:41 PM »
Lahko zame splošno za novo solarno leto?

V solarnem letu si predvsem pridazdevaj opustiti/znebiti se svojih strahov. Predvsem delaj na tem.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #254 on: November 14, 2017, 12:34:54 PM »
Hvala, Jane!  :-*
9ZK 656