PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on November 14, 2017, 10:55:14 AMJaz jaz jaz! Kako kaj kaže z vsem skupaj?Vprašanje sem postavila tako kot si ga ti...padel je saturn v šesti. Torej bi rekla, da bo postopek dolgotrajen, predvsem pa bodi pozorna na to kaj res ti hočeš in kaj je dobro zate.
Jaz jaz jaz! Kako kaj kaže z vsem skupaj?
Jane, jaz bi se še priskledila. Zanima me, v katero smer pelje določeno poznanstvo in kakšne so možnosti glede tega, ali se ta odnos lahko razvije v romantičnega in kako kaže dolgoročno? Sem na pravi poti? Karkoli glede tega mi bo v veliko pomoč in usmeritev. Hvala!
Jaz bi prosim enoooooo, za eno določeno vprašanje
Danes do 14-tih na voljo za vprašanja, pol me spet neki časa ne bo pri kartah Navalite
Quote from: taja6 on November 14, 2017, 10:52:35 AMJane, še jaz bi te prosila za eno karmično karto, ako može zanima me ali mi bo uspelo speljati potovanje v letošnjem decembru?hvala Zaenkrat mi kaže da ne bo šlo vse po planu.
Jane, še jaz bi te prosila za eno karmično karto, ako može zanima me ali mi bo uspelo speljati potovanje v letošnjem decembru?hvala
Quote from: Gloria82 on November 14, 2017, 12:04:35 PMJaz bi prosim enoooooo, za eno določeno vprašanje Ne vem na kaj se vprašanje nanaša, tako da odgovarjam na splošno. Vzemi ven tisto, kar tebi paše. Usoda, kariera, previdnost, omejitve....