9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ce nisem prepozna, bi se jaz. Odnosi, odnosi, odnosi......Bi konkretno za en odnos. Hvala!
Jaz vse zamudim haha. Ampak če se ti bo dalo. Vprašanje. Kaj nam prinese nakup poslovne nepremičnine?
Uuuuuuu jaz bi tudi, ce bos na volji....konec marca grem na eno zadevo...a bo to to kar obljubljajo? Hvala
Jaz bi eno čisto na splošno, prosim, ker mam za ljubezen in službo vprašanje, zato naj bo na splošno.Hvala
Quote from: sanjalka on February 28, 2017, 02:53:32 PMProsim se jaz splosno Ti imaš pa karto RAKA Ni mi treba pisati, ker simboliko dobro poznaš
Prosim se jaz splosno
Quote from: Tea on February 28, 2017, 03:00:07 PMQuote from: sanjalka on February 28, 2017, 02:53:32 PMProsim se jaz splosno Ti imaš pa karto RAKA Ni mi treba pisati, ker simboliko dobro poznašUf in se kaksno uro si pripostala Hvala
Quote from: Pika on February 28, 2017, 03:42:07 PMCe nisem prepozna, bi se jaz. Odnosi, odnosi, odnosi......Bi konkretno za en odnos. Hvala! URANZelo nenavaden primer Uran odnosom ni najbolj naklonjen, razen če je to prijateljski odnos, ali kjer gre za skupinsko tovariško delo. Osebni odnosi so pa preveč razburkani pod domeno tega planeta
Quote from: Tea on February 28, 2017, 04:55:10 PMQuote from: Pika on February 28, 2017, 03:42:07 PMCe nisem prepozna, bi se jaz. Odnosi, odnosi, odnosi......Bi konkretno za en odnos. Hvala! URANZelo nenavaden primer Uran odnosom ni najbolj naklonjen, razen če je to prijateljski odnos, ali kjer gre za skupinsko tovariško delo. Osebni odnosi so pa preveč razburkani pod domeno tega planetaHvala, Tea. Zanimivo. Nimam sicer težav v tem odnosu, je pa res nekoliko neobičajen. Bi rekla, da terja neko iznajdljivost.
Jaz tudi, jaz tudi, lepo prosim Bi tudi jaz en odnos potipala, ljubavni. Sicer začetek le tega, pa me vseeno zanima kako kaže