O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

CIGANSKE KARTE XI. DEL

<< < (41/74) > >>

Missy:

--- Quote from: Žarek on November 03, 2016, 10:37:41 AM ---
--- Quote from: Missy on November 02, 2016, 04:04:05 PM ---Dobrodosel Zarek! Poln nove energije verjetno. :) se priskledim tudi sama. Skrbijo me dolgorocne finance in pa najin stanovanjski problem: kako kaze?
--- End quote ---

Veliko preveč se obremenjuješ, tole bo šlo lepo skozi, karta ljubezni... :)

--- Quote from: Missy on November 02, 2016, 04:04:05 PM ---Bo podjetje poslovalo bolje ali bom morda nasla fino zaposlitev? In se glede nove clanice: kako kaze, vse ok? Prispe pred rokom? Hvala ti!

--- End quote ---

Podjetje bo še nekaj časa poslovalo tako kot zdaj, čez pol leta pa se bo poslovanje še izboljšalo. Čez mesec ali dva lahko sicer pride do krajše stagnacije v poslovanju, ampak potem bo hitro šlo nazaj navzgor. Glede fine zaposlitve pa se nakaže zastoj. Zaenkrat ostajaš tu kjer si zdaj. :)
Za novo članico padajo lepe karte, ni pa opaziti, da bi prišla pred rokom. :)

--- End quote ---

Ah hvala Zarek, me obremenjujejo stvari ja. :) se trudm da me ne bi prevec. Javim ko se stvari.odvijejo. Hvala ti!

Gloria82:

--- Quote from: Žarek on November 03, 2016, 10:40:20 AM ---
--- Quote from: Gloria82 on November 03, 2016, 10:34:43 AM ---Žarek, a še lahko mal finance potipam? tam do novga leta  8)

--- End quote ---

Do novega leta nič novega, nadaljevanje trenutne situacije, neki manjši zastoj financ, ampak boš zmogla. :)

--- End quote ---

hvala...en kup izdatkov me čaka , in me že zdaj stiska od teh  :laugh:

Maja:
Žarek, če boš še pri kartah - bo naslednji teden nekaj ali ne?

Žarek:

--- Quote from: Maja on November 03, 2016, 12:05:50 PM ---Žarek, če boš še pri kartah - bo naslednji teden nekaj ali ne?

--- End quote ---

Bo :)

Tea:
Evo, tako kot sem rekla ..... kukuruza nema  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version