Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tea, te lepo prosim za vpogled za en mesec, kar se pac lahko rece☺️😘 Hvala
Quote from: bilka on October 14, 2016, 05:14:54 AMTea, te lepo prosim za vpogled za en mesec, kar se pac lahko rece☺️😘 HvalaZa oktober je Princesa PalicLahko pričakuješ dobre novice in premik situacije, ki te žuli. Nekaj korespondence bo, nekaj poti tudi, v glavnem pa manj strahu in večje zavedanje sebe in svojih potencialov. Napredek je že to, da se zaveš, da te dileme in strah ne vodijo nikamor. Zaupaj vase in vse bo OK
Maja, prosila bi za vpogled za mojega moža. Po slikanju vratne hrbtenice so ugotovili degenerativne spremembe/poškodbe na vretencih.Sedaj hodi na terapije/kiropraktik. Nekaj učinka je že ampak ni še za prehvaliti. Kaj porečejo karte? Lahko upamo na kaj več uspeha? Se težava v celoti izboljša še letos/morda kaj preje? Upanje-da/ne?
Maja, prosila bi za vpogled za mojega moa. Po slikanju vratne hrbtenice so ugotovili degenerativne spremembe/pokodbe na vretencih.Sedaj hodi na terapije/kiropraktik. Nekaj učinka je e ampak ni e za prehvaliti. Kaj porečejo karte? Lahko upamo na kaj več uspeha? Se teava v celoti izbolja e letos/morda kaj preje? Upanje-da/ne?
A bo z mojim kužom vse OK?
Maja, prosim za en nasvet iz kart glede ljubezenskega področja.Tukaj je bolj tako tako - nekako nedorečeno.. Kako kaže kaj za naprej?
pri naši hiši smo pa včeraj prodali Cliota, bil je "moj avto". Zanima me, če bom obžalovala to prodajo? Maja, hvala.
Quote from: hannah on October 14, 2016, 11:53:22 AMMaja, prosim za en nasvet iz kart glede ljubezenskega področja.Tukaj je bolj tako tako - nekako nedorečeno.. Kako kaže kaj za naprej?Žal so nejasnosti vidne tudi v nadaljevanju. Ne pusti, da te to bremeni in si naredi lepo.