Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: cvetka on March 02, 2017, 09:59:27 PMHvala, hvala vam dragi moji za vse te lepe želje. A veste, da moram napisat, da sem nedolgo nazaj mislila, da so ta leta namenjena le mojim tetam . Pa se sploh ne počutim tooooolikoooo let stara. To se je tudi meni že zgodilo. Sem videl na cesti staro babo s podočnjaki in gubami, nato pa mi je bilo rečeno, da ni nič starejša od mene. Upam, da si lepo praznovala. Andres
Hvala, hvala vam dragi moji za vse te lepe želje. A veste, da moram napisat, da sem nedolgo nazaj mislila, da so ta leta namenjena le mojim tetam . Pa se sploh ne počutim tooooolikoooo let stara.
Upam, da si lepo praznovala. Andres
Quote from: Andres on March 04, 2017, 04:40:04 AMQuote from: cvetka on March 02, 2017, 09:59:27 PMHvala, hvala vam dragi moji za vse te lepe želje. A veste, da moram napisat, da sem nedolgo nazaj mislila, da so ta leta namenjena le mojim tetam . Pa se sploh ne počutim tooooolikoooo let stara. To se je tudi meni že zgodilo. Sem videl na cesti staro babo s podočnjaki in gubami, nato pa mi je bilo rečeno, da ni nič starejša od mene. Upam, da si lepo praznovala. AndresStare babe - MODRE ŽENSKE
Gloria hvala, Nič z zamudo, tole moje praznovanje se še ni poleglo. Vam zaupam, da so mi moji tamladi podarili bon za astro izobraževanje, in na ta bon mi pogled uhaja in uhaja