Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Luna 3. del
Tea:
6.2.
Luna v Dvojčku rastoča
Lepe aspekte imamo danes. Dopoldanski lunin trigon z soncem podpre odnose, zato se ti lahko harmonizirajo, uredijo se morebitna nesoglasja itd.... Čas za druženje, učenje, pisanje, ustvarjanje. Popoldan bo Luna v sekstilu z Uranom, zato bomo domiselni in v nas se sproži raziskovalna žilica po znanju, nenavadnem. Lahko nas kdo prijetno preseneti. Dobra energija bo tudi zvečer, ko bo Luna v trigonu z Jupitrom, ki nosi precej optimizma. V poznem večeru okoli 22. in 23 ure pa bolje da gremo kar spat, saj gre luna v opozicijo z Saturnom in nas lahko "napade" črnogledost.
Maja:
Hvala, Tea.
Pismo, jaz imam zadnji teden neke težave s spanjem - ponoči se zbujam; sicer zaspim nazaj, ampak ni to to ... ::)
sasa:
Druženje imam danes v obliki tihe maše. Brez glasu sem. ::)
vidka:
Jaz sem danes gko trdno spala, da je budilka tllkla 30 minut pa je sploh nisem slisala. Adijo pamet...
Tea:
7.2.
Luna je ravno vstopila v znamenje Raka
Ob 10.35 bo tudi Merkur vstopil v Vodnarja, kjer bo do 25.februarja. Naš način komunikacije se spremeni, postali bomo bolj odprti za nenavadno, raziskovalni duh bo močnejši
Ob 12.55 se dovrši Lunin kvadrat z Venero, tako da bo par ur prej težava v odnosih, še posebno med ženskami. Pazimo na denar.
Ob 21.19 pa Lunin kvadrat z Marsom lahko povzroči konflikt. Zelo občutljiv čas za naša čustva, prepir se lahko "pripelje" od nikoder. Zamerljivost in prepirljivost je tema tega popoldneva. Previdno z vročimi lonci, ostrimi predmeti
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version