PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tudi naspana nisem optimalno ... Bom vzela v obzir. Hvala.
Mhm, bom kar pri rutini ostala danes, resna in disciplinirana. Hvala.
23.11Merkur in Saturn sta v konjunkciji. Precej pragmatični bomo v svojih razmišljanjih. Ambiciozno usmerjeni v trdne načrte v prihodnost. Danes ne bo prostora za razigranost, pač pa bomo resni in disciplinirani. Tisti nagnjeni k črnogledosti, bodo še bolj občutljivi, nekateri pa realisti. Beseda "moram" bo danes kar pogosta. Luna pa bo v praznem teku v Devici do 20.42 ko vstopi v znamenje Tehtnice. Ne zahtevajno danes preveč od sebe.
Quote from: Azeleja on November 23, 2016, 07:39:14 AMMhm, bom kar pri rutini ostala danes, resna in disciplinirana. Hvala. Sem prebrala DEPILIRANA hahaha, kdo ve zakaj
Jaz pa oglede kličem. Aaaaaaaaaaaa mi je tole. Panika. Rok za selitev je naenkrat čisto prekratek
Quote from: Tejka on November 23, 2016, 11:37:12 AMJaz pa oglede kličem. Aaaaaaaaaaaa mi je tole. Panika. Rok za selitev je naenkrat čisto prekratek Tejka, te razumem. Sem v zelo podobni situaciji. Ampak verjamem, da se bo vse izšlo in bova obe našli prijeten domek!
Quote from: Luna on November 23, 2016, 12:10:28 PMQuote from: Tejka on November 23, 2016, 11:37:12 AMJaz pa oglede kličem. Aaaaaaaaaaaa mi je tole. Panika. Rok za selitev je naenkrat čisto prekratek Tejka, te razumem. Sem v zelo podobni situaciji. Ampak verjamem, da se bo vse izšlo in bova obe našli prijeten domek!Kaj pa iščeš? Če slučajno na kaj primernega naletim ob iskanju ...
Quote from: Tejka on November 23, 2016, 05:25:03 PMQuote from: Luna on November 23, 2016, 12:10:28 PMQuote from: Tejka on November 23, 2016, 11:37:12 AMJaz pa oglede kličem. Aaaaaaaaaaaa mi je tole. Panika. Rok za selitev je naenkrat čisto prekratek Tejka, te razumem. Sem v zelo podobni situaciji. Ampak verjamem, da se bo vse izšlo in bova obe našli prijeten domek!Kaj pa iščeš? Če slučajno na kaj primernega naletim ob iskanju ...Tejka, naša tamlada dva iščeta, že nekaj časa. Znotraj obvoznice mora bit lokacija, dvostanovanjsko, pa tudi prestaro ne sme biti. Če bo kaj, se priporočamo vsi.