NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on November 29, 2016, 07:33:41 AMQuote from: bilka on November 28, 2016, 06:53:17 PMQuote from: Tea on November 28, 2016, 08:06:32 AMZa danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli ja, danes je pa res težki dan. Vsaj zame. Posvetovala bi se pa kar s cigankami ... gre za odnos 1 in odnos 2. enega prekinjam, drugega začenjam...ja pa dosti bolj boleče, kot sem mislila in itak so potem dvomi v odločitve...Si v enem takem čudnem razpoloženju, ko se ti zdi, da nič ni tako, kot bi naj bilo. Ne bom ti gledala glede odnosov, to že sama najbolje veš. Karte pa kažejo, da se boš našla, če boš sledila svoji intuiciji in poti srca, sebi in predvsem sebi - ne glede na tvoje spremljevalce ali pa ne! Ti prihajajo in odhajajo. Sebe pa imaš vedno!!!Ok hvala Tea.Se mi zdi, da me je strah in da trenutno ne slišim svoje intuicije. PRed dvema tednoma ali mesecem dni sem jo...zdaj pa je samo strah in negotovost
Quote from: bilka on November 28, 2016, 06:53:17 PMQuote from: Tea on November 28, 2016, 08:06:32 AMZa danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli ja, danes je pa res težki dan. Vsaj zame. Posvetovala bi se pa kar s cigankami ... gre za odnos 1 in odnos 2. enega prekinjam, drugega začenjam...ja pa dosti bolj boleče, kot sem mislila in itak so potem dvomi v odločitve...Si v enem takem čudnem razpoloženju, ko se ti zdi, da nič ni tako, kot bi naj bilo. Ne bom ti gledala glede odnosov, to že sama najbolje veš. Karte pa kažejo, da se boš našla, če boš sledila svoji intuiciji in poti srca, sebi in predvsem sebi - ne glede na tvoje spremljevalce ali pa ne! Ti prihajajo in odhajajo. Sebe pa imaš vedno!!!
Quote from: Tea on November 28, 2016, 08:06:32 AMZa danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli ja, danes je pa res težki dan. Vsaj zame. Posvetovala bi se pa kar s cigankami ... gre za odnos 1 in odnos 2. enega prekinjam, drugega začenjam...ja pa dosti bolj boleče, kot sem mislila in itak so potem dvomi v odločitve...
Za danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli
Današnja karta je SMRTRevizija. Malo pobrskajmo kaj ali česa ne rabimo .... pospravimo po kotih in zmečimo v kontejner, pa če dobesedno ali energetsko.Čas je za nove načrte, nove energije, nove cilje, nove akcije. Juhu
Ok hvala Tea.Se mi zdi, da me je strah in da trenutno ne slišim svoje intuicije. PRed dvema tednoma ali mesecem dni sem jo...zdaj pa je samo strah in negotovost
Quote from: bilka on November 29, 2016, 07:35:41 AMQuote from: Tea on November 29, 2016, 07:33:41 AMQuote from: bilka on November 28, 2016, 06:53:17 PMQuote from: Tea on November 28, 2016, 08:06:32 AMZa danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli ja, danes je pa res težki dan. Vsaj zame. Posvetovala bi se pa kar s cigankami ... gre za odnos 1 in odnos 2. enega prekinjam, drugega začenjam...ja pa dosti bolj boleče, kot sem mislila in itak so potem dvomi v odločitve...Si v enem takem čudnem razpoloženju, ko se ti zdi, da nič ni tako, kot bi naj bilo. Ne bom ti gledala glede odnosov, to že sama najbolje veš. Karte pa kažejo, da se boš našla, če boš sledila svoji intuiciji in poti srca, sebi in predvsem sebi - ne glede na tvoje spremljevalce ali pa ne! Ti prihajajo in odhajajo. Sebe pa imaš vedno!!!Ok hvala Tea.Se mi zdi, da me je strah in da trenutno ne slišim svoje intuicije. PRed dvema tednoma ali mesecem dni sem jo...zdaj pa je samo strah in negotovost Tvoje astro karte ni v podpisu
Quote from: sanjalka on November 28, 2016, 07:03:33 PMQuote from: bilka on November 28, 2016, 06:53:17 PMQuote from: Tea on November 28, 2016, 08:06:32 AMZa danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli ja, danes je pa res težki dan. Vsaj zame. Posvetovala bi se pa kar s cigankami ... gre za odnos 1 in odnos 2. enega prekinjam, drugega začenjam...ja pa dosti bolj boleče, kot sem mislila in itak so potem dvomi v odločitve...Bilka objem Sem sama sla skozi to in vem da boli hvala sanjalka.upam, da bom dovolj močna.
Quote from: bilka on November 28, 2016, 06:53:17 PMQuote from: Tea on November 28, 2016, 08:06:32 AMZa danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli ja, danes je pa res težki dan. Vsaj zame. Posvetovala bi se pa kar s cigankami ... gre za odnos 1 in odnos 2. enega prekinjam, drugega začenjam...ja pa dosti bolj boleče, kot sem mislila in itak so potem dvomi v odločitve...Bilka objem Sem sama sla skozi to in vem da boli
Quote from: Tea on November 29, 2016, 07:36:32 AMQuote from: bilka on November 29, 2016, 07:35:41 AMQuote from: Tea on November 29, 2016, 07:33:41 AMQuote from: bilka on November 28, 2016, 06:53:17 PMQuote from: Tea on November 28, 2016, 08:06:32 AMZa danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli ja, danes je pa res težki dan. Vsaj zame. Posvetovala bi se pa kar s cigankami ... gre za odnos 1 in odnos 2. enega prekinjam, drugega začenjam...ja pa dosti bolj boleče, kot sem mislila in itak so potem dvomi v odločitve...Si v enem takem čudnem razpoloženju, ko se ti zdi, da nič ni tako, kot bi naj bilo. Ne bom ti gledala glede odnosov, to že sama najbolje veš. Karte pa kažejo, da se boš našla, če boš sledila svoji intuiciji in poti srca, sebi in predvsem sebi - ne glede na tvoje spremljevalce ali pa ne! Ti prihajajo in odhajajo. Sebe pa imaš vedno!!!Ok hvala Tea.Se mi zdi, da me je strah in da trenutno ne slišim svoje intuicije. PRed dvema tednoma ali mesecem dni sem jo...zdaj pa je samo strah in negotovost Tvoje astro karte ni v podpisu Vidim ja, če grem pa na shrani.si pa nekaj zeza. lahko dam samo tak:http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=245&mth=gw&sday=29&smon=11&syr=2016&hsy=-1&zodiac=trop&ayanam=0&helgeo=geo&rs=0&orbp=&ast=
Quote from: bilka on November 28, 2016, 07:16:16 PMQuote from: sanjalka on November 28, 2016, 07:03:33 PMQuote from: bilka on November 28, 2016, 06:53:17 PMQuote from: Tea on November 28, 2016, 08:06:32 AMZa danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli ja, danes je pa res težki dan. Vsaj zame. Posvetovala bi se pa kar s cigankami ... gre za odnos 1 in odnos 2. enega prekinjam, drugega začenjam...ja pa dosti bolj boleče, kot sem mislila in itak so potem dvomi v odločitve...Bilka objem Sem sama sla skozi to in vem da boli hvala sanjalka.upam, da bom dovolj močna. Objem Ohrani sebe
Quote from: bilka on November 29, 2016, 07:43:21 AMQuote from: Tea on November 29, 2016, 07:36:32 AMQuote from: bilka on November 29, 2016, 07:35:41 AMQuote from: Tea on November 29, 2016, 07:33:41 AMQuote from: bilka on November 28, 2016, 06:53:17 PMQuote from: Tea on November 28, 2016, 08:06:32 AMZa danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli ja, danes je pa res težki dan. Vsaj zame. Posvetovala bi se pa kar s cigankami ... gre za odnos 1 in odnos 2. enega prekinjam, drugega začenjam...ja pa dosti bolj boleče, kot sem mislila in itak so potem dvomi v odločitve...Si v enem takem čudnem razpoloženju, ko se ti zdi, da nič ni tako, kot bi naj bilo. Ne bom ti gledala glede odnosov, to že sama najbolje veš. Karte pa kažejo, da se boš našla, če boš sledila svoji intuiciji in poti srca, sebi in predvsem sebi - ne glede na tvoje spremljevalce ali pa ne! Ti prihajajo in odhajajo. Sebe pa imaš vedno!!!Ok hvala Tea.Se mi zdi, da me je strah in da trenutno ne slišim svoje intuicije. PRed dvema tednoma ali mesecem dni sem jo...zdaj pa je samo strah in negotovost Tvoje astro karte ni v podpisu Vidim ja, če grem pa na shrani.si pa nekaj zeza. lahko dam samo tak:http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=245&mth=gw&sday=29&smon=11&syr=2016&hsy=-1&zodiac=trop&ayanam=0&helgeo=geo&rs=0&orbp=&ast=aha, sem uspela:)
Quote from: bilka on November 29, 2016, 07:43:21 AMQuote from: Tea on November 29, 2016, 07:36:32 AMQuote from: bilka on November 29, 2016, 07:35:41 AMQuote from: Tea on November 29, 2016, 07:33:41 AMQuote from: bilka on November 28, 2016, 06:53:17 PMQuote from: Tea on November 28, 2016, 08:06:32 AMZa danes pa DUHOVNIKDan za strpnost, pogled v svojo dušo in srce Danes se lahko s kom posvetujemo, če nas kaj žuli ja, danes je pa res težki dan. Vsaj zame. Posvetovala bi se pa kar s cigankami ... gre za odnos 1 in odnos 2. enega prekinjam, drugega začenjam...ja pa dosti bolj boleče, kot sem mislila in itak so potem dvomi v odločitve...Si v enem takem čudnem razpoloženju, ko se ti zdi, da nič ni tako, kot bi naj bilo. Ne bom ti gledala glede odnosov, to že sama najbolje veš. Karte pa kažejo, da se boš našla, če boš sledila svoji intuiciji in poti srca, sebi in predvsem sebi - ne glede na tvoje spremljevalce ali pa ne! Ti prihajajo in odhajajo. Sebe pa imaš vedno!!!Ok hvala Tea.Se mi zdi, da me je strah in da trenutno ne slišim svoje intuicije. PRed dvema tednoma ali mesecem dni sem jo...zdaj pa je samo strah in negotovost Tvoje astro karte ni v podpisu Vidim ja, če grem pa na shrani.si pa nekaj zeza. lahko dam samo tak:http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=245&mth=gw&sday=29&smon=11&syr=2016&hsy=-1&zodiac=trop&ayanam=0&helgeo=geo&rs=0&orbp=&ast=Tole pa nimam pojma, kako je ratalo, v prilogi je moja astro karta
Quote from: Tea on November 29, 2016, 07:35:52 AMDanašnja karta je SMRTRevizija. Malo pobrskajmo kaj ali česa ne rabimo .... pospravimo po kotih in zmečimo v kontejner, pa če dobesedno ali energetsko.Čas je za nove načrte, nove energije, nove cilje, nove akcije. Juhu To je treba.Quote from: bilka on November 29, 2016, 07:35:41 AMOk hvala Tea.Se mi zdi, da me je strah in da trenutno ne slišim svoje intuicije. PRed dvema tednoma ali mesecem dni sem jo...zdaj pa je samo strah in negotovost To je tisti pojav, ko se približuješ cilju in se hkrati od druge stvari oddaljuješ in je ne znaš spustit (ali pa nočeš) in te je strah in nisi več prepričan, kaj si res želiš. Preteklost se meša s prihodnostjo, sedanjost je pa v riti.Odloči se, kaj želiš, stoj za svojo odločitvijo in tudi sama verjemi vanjo.