Tudi jaz bi svoj piskerček pristavila.
Kaj porečejo karte; bom ostala v tujini ali se vračam nazaj v rodno deželo (me zanima za obdodbje cca dveh let)?
Pa bi dodala še eno vprašanje... Še vedno sem v iskanju stanovaja, v petek imam ogled enega, ki zgleda kar perfektno po fotkah, tudi lokacija je super. Bo to moje novo domovanje?
Hvala 
Za prvo vprašanje Pismo - v bistvu je to karta, ki je lahko simbol za potovanja, se pravi dom na dveh mestih ...... vsaj še dve leti, kot si rekla. Potem bodo padale odločitve, vendar zaenkrat je to še predolgo, da bi ti gledala v karte. Iz tega stališča zdaj, ne vidiš možnosti /izguba/
Stanovanje: Duhovnik - mislim da ne boš popolnoma zadovoljna. Mi deluje, da bi se morala popazit glede papirjev, pogodbe itd....
Če bi izbrala kaj drugega je pa Ljubica, po tej karti bi rekla, da te čaka kaj boljšega v enoti 1 - kaj ne bi počakala januarja?
Hvala Tea. Ja, sedaj je res tako, da sem in tja potujem, nisem nikoli zares na enem mestu.
Originalen plan je bil res, da počakam do januarja, pa se je potem tole stanovanje nepričakovano pojavilo, ampak bom pozorna kako je vse pravno urejeno in če bo sumljivo, res raje počakam. Hvala ti, zelo koristno!