NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Karta HREPENENJEOdločno bomo pokazali svoje kreacije, kreativnost in sposobnosti ...
Quote from: Nena on November 23, 2016, 09:37:42 AMQuote from: Tea on November 23, 2016, 09:13:30 AMQuote from: Nena on November 23, 2016, 08:50:14 AMNekaj se mi poraja v moji glavi ze nekaj casa....se bo udejanjilo in ali moram se kaj za to storiti? Hvala Malo še počakaj, ker v tvoji glavi ni še čisto do konca izdelan načrt. Je še nihanje sem in tja, ni direktne špure, če razumeš. Ali pa daj na papir, da boš videla, kje je tvoja notranja dilema. Tole bo odpravljeno v enoti 3Hvala Tea...potrpezljivo cakam..itak ni odvisno od mene kot mene...mogoce pa se nisem cist pripravljena...ker ce se to udejanji je res zakon..bova pogledale čez čas
Quote from: Tea on November 23, 2016, 09:13:30 AMQuote from: Nena on November 23, 2016, 08:50:14 AMNekaj se mi poraja v moji glavi ze nekaj casa....se bo udejanjilo in ali moram se kaj za to storiti? Hvala Malo še počakaj, ker v tvoji glavi ni še čisto do konca izdelan načrt. Je še nihanje sem in tja, ni direktne špure, če razumeš. Ali pa daj na papir, da boš videla, kje je tvoja notranja dilema. Tole bo odpravljeno v enoti 3Hvala Tea...potrpezljivo cakam..itak ni odvisno od mene kot mene...mogoce pa se nisem cist pripravljena...ker ce se to udejanji je res zakon..
Quote from: Nena on November 23, 2016, 08:50:14 AMNekaj se mi poraja v moji glavi ze nekaj casa....se bo udejanjilo in ali moram se kaj za to storiti? Hvala Malo še počakaj, ker v tvoji glavi ni še čisto do konca izdelan načrt. Je še nihanje sem in tja, ni direktne špure, če razumeš. Ali pa daj na papir, da boš videla, kje je tvoja notranja dilema. Tole bo odpravljeno v enoti 3
Nekaj se mi poraja v moji glavi ze nekaj casa....se bo udejanjilo in ali moram se kaj za to storiti? Hvala
Karta SPOROČILOKomunikacija, gibanje, dobre novice, ukrepanje, zaključevanje z nepotrebnimi idejami, olajšanje juhu