O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte 12. del

<< < (67/80) > >>

Tea:

--- Quote from: Luna on January 04, 2017, 12:15:18 PM ---
--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 11:31:57 AM ---
--- Quote from: Luna on January 04, 2017, 10:42:59 AM ---
--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 10:38:46 AM ---
--- Quote from: Luna on January 04, 2017, 10:33:42 AM ---Tudi tu čudovita karta za danes :)

Se priporočam tudi jaz za mesečno vodilo. Hvala :-*

--- End quote ---

Karta - BOLEZEN
Potrebuješ odmik, počitek. Si iztrošena od vseh misli in situacij. Nič ni narobe, če si malo sama s seboj. Če imaš en kup obveznosti, odlašaj z njimi, saj bo vse počakalo. Zdaj je prav, da si malo v lenobi, počitku v nedejavnosti.

--- End quote ---

Hvala, danes sem se res zbudila z malce zatečenim grlom, tako da bom upoštevala tole karto :)

--- End quote ---

no, potem pa kar pod kovter in čajček

--- End quote ---

Vestno upoštevam tole :) Je prav prijetno :D

--- End quote ---

pridna :P

Nena:
Prosim tudi jaz...hvalaaaa :-*

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 12:09:22 PM ---
--- Quote from: Pika on January 04, 2017, 11:41:01 AM ---
--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 11:31:33 AM ---
--- Quote from: Pika on January 04, 2017, 11:14:34 AM ---Lepo prosim še zame. Hvala.  :-*

--- End quote ---

JANUAR - sovražnik
Kar se kaže na zunaj kot lepo, ni nujno, da to tudi je. Kar obeta, ni nujno, da bo tudi prineslo ... v vsakem primeru bodi pozorno na črno/belo, na pozitiv in negativ in skušaj najti ravnovesje.
Januar ti ni najbolj naklonjen v smislu aplavzov in priznanj. Bo bolje, če boš nekoliko v zavetju

--- End quote ---

Ojoj, hvala, Tea.
Januar bo v duhu službenega potovanja, ki sem ga vsako leto vajena ob tem času. Sicer se vrnem 14.1. in je potem še pol meseca, tako da res upam, da se ne navezuje na to potovanje.

--- End quote ---

boš poročala

--- End quote ---

Bom.
Sem pa na splosno ze nekaj casa razpolozena v stilu te karte. Ne zaupam nikomur, sem sumnicava, na momente za kar malo paranoicna, ne zaupam sama sebi v smislu-spet me bodo skusali zmanipulirati... vse je sicer posledica nekih preteklih dogodkov, ampak zdajle pa res ze vse skupaj projiciram na vse konce in kraje.

Jane:

--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 12:07:30 PM ---
--- Quote from: Jane on January 04, 2017, 11:39:44 AM ---Prosim še meni  :-*

--- End quote ---

januar - DENAR

Trdno in stabilno na vseh področjih. Čeprav te bo še malo skrbelo, bo tole mesec, ki ti prinese dolgoročno obilje.

--- End quote ---

oooo hvala, hvala :)

Tejka:
Veselo poskakujem v vrsti  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version