CVETKA
SAMOZAPOSLITEV - ste rojen podjetnik. Vaš posel je poln čudovotih priložnosti!
Cvetka, tole bi pa še jaz astrološko potrdila zate 
Bilka hvala

.
Sanjalka, imaš prav.Sedaj imam že nekaj časa na mizi knjigo o Luninih vozlih, tam je tudi kar nekaj potrditev v tej smeri. Severni vozel v 2H, dar za upravljanje financ in izkoriščanju materialnih virov, posameznik je odličen v poslu, pravi ta vir. Tudi v službi sem bila odgovorna za finance (in računovodstvo), vsi so pritrjevali, da sem dobra v tem poslu, da znam postavit prioritete (pa denarja ni bilo na pretek, lesna industrija je to bila). Pa postavitev Vozlov na črti prednosti, kar sem zadnjič že zapisala.
Severni vozel v Škorpionu je bolj zavit , predvsem zato, ker je J vozel v Biku (vladarica Venera). Vir piše, da sem na ta svet prinesla izkušnje z ravnanjem z denarjem, da pa se sedaj srečujem z ljudmi, ki ne znajo ravnati z denarjem in ne vedo, kako bi si pravilno razporedili prioritete. Me je

. Mož ima namreč trigon med Venero in Jupitrom, kar pomeni blago rečeno zapravljivost (ne vem več, kje je bilo to zapisano, imam samo opomnik). Pa vendar mi Pluton, vladar hiše s S vozlom prinaša močno voljo, in spoznanje, da se z denarjem ne da kupiti resnično pomembnih stvari.
Nazadnje pa konjunkcija J vozla in N Marsa, to je pa karmična zadeva, ki nima veze v podjetnosti (ali pač, če jo pogledam zelo široko).
No, pismo sem se razpisala.