Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hvala Bilka
OSVOBODITE SE! Poskusite različne drzne podvige in doživetja, ki naj bodo način rasti in učenja!
GLASBA ZA IZPOPOLNITEV - za hitrejše izpopolnjevanje mislite na to, kaj želite, medtem ko pojete, mrmrate ali izvajate glasbo.
Quote from: bilka on March 14, 2017, 07:28:13 AMGLASBA ZA IZPOPOLNITEV - za hitrejše izpopolnjevanje mislite na to, kaj želite, medtem ko pojete, mrmrate ali izvajate glasbo.Hvala. Glasba je zame medij, ki se me najbolj dotakne... Premalo se ji posvečam.
Quote from: Rena on March 14, 2017, 07:57:56 AMQuote from: bilka on March 14, 2017, 07:28:13 AMGLASBA ZA IZPOPOLNITEV - za hitrejše izpopolnjevanje mislite na to, kaj želite, medtem ko pojete, mrmrate ali izvajate glasbo.Hvala. Glasba je zame medij, ki se me najbolj dotakne... Premalo se ji posvečam. Jaz pa brez glasbe ne morem. Skoraj non stop jo poslušam - še ko nesem smeti jo mam na telefonu
BLAGOSLOVLJENA SPREMEBA - Pomembnejša življenjska sprememba vam prinaša velik blagoslov!