Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
Rena:
--- Quote from: sanjalka on January 03, 2018, 02:07:15 PM ---Uf, moje sanje danes, sem se zbudila z lepimi občutki....
Sanjala sem malo punčko,staro 6-8 let, ki sem jo rešila iz vode, iz morja, se mi zdi.
Punčka se je stiskala k meni, čutila sem neizmerno hvaležnost in ljubezen z njene strani, vedela sem, da me noče nikoli več zapustiti in da sem njena rešiteljica.
Bila je brez mame, oče je bil tam nekje v bližini in ni ga želela videti niti srečati (ne vem več zakaj), zato sem jo skrila za svoj hrbet, morala sem biti previdna, da je njen oče ne bi opazil in jo hotel vzeti, saj punčka na noben način ni želela iti stran od mene.
Nato se je njen oče začel približevati meni, strah me je bilo, da bo opazil, da skrivam njegovo hčerko za svojim hrbtom...Bila sem previdna in nisem se niti premikala, da je ne bi opazil...začel se me je dotikati, jaz pa sem morala biti pri miru, in prišlo je do neverjetnega presenečenja, saj so bili ti dotiki nadvse nežni, ljubeči, med nama se je pretakala čista ljubezen, res neverjetno lepi občutki, vedela sem, da se mu z lahkoto prepustim, in da je to res prava ljubezen...vedela sem tudi, da bo punčka tega vesela...vendar sem jo še vedno skrivala...ob tem spoznanje, da bom morala svojemu povedati, kaj se mi je zgodilo in da moram naprej svojo pot s tem moškim....
ob tej misli sem se zgrozila, da bom morala še 1x skozi isto situacijo kot sem jo že doživela s sedanjim partnerjem...
--- End quote ---
Nič mi še ne šepne... :blank:
Rena:
--- Quote from: Rena on January 15, 2018, 08:37:25 AM ---
--- Quote from: sanjalka on January 03, 2018, 02:07:15 PM ---Uf, moje sanje danes, sem se zbudila z lepimi občutki....
Sanjala sem malo punčko,staro 6-8 let, ki sem jo rešila iz vode, iz morja, se mi zdi.
Punčka se je stiskala k meni, čutila sem neizmerno hvaležnost in ljubezen z njene strani, vedela sem, da me noče nikoli več zapustiti in da sem njena rešiteljica.
Bila je brez mame, oče je bil tam nekje v bližini in ni ga želela videti niti srečati (ne vem več zakaj), zato sem jo skrila za svoj hrbet, morala sem biti previdna, da je njen oče ne bi opazil in jo hotel vzeti, saj punčka na noben način ni želela iti stran od mene.
Nato se je njen oče začel približevati meni, strah me je bilo, da bo opazil, da skrivam njegovo hčerko za svojim hrbtom...Bila sem previdna in nisem se niti premikala, da je ne bi opazil...začel se me je dotikati, jaz pa sem morala biti pri miru, in prišlo je do neverjetnega presenečenja, saj so bili ti dotiki nadvse nežni, ljubeči, med nama se je pretakala čista ljubezen, res neverjetno lepi občutki, vedela sem, da se mu z lahkoto prepustim, in da je to res prava ljubezen...vedela sem tudi, da bo punčka tega vesela...vendar sem jo še vedno skrivala...ob tem spoznanje, da bom morala svojemu povedati, kaj se mi je zgodilo in da moram naprej svojo pot s tem moškim....
ob tej misli sem se zgrozila, da bom morala še 1x skozi isto situacijo kot sem jo že doživela s sedanjim partnerjem...
--- End quote ---
--- End quote ---
Zaznam sporočilo: Ali lahko majhna punčka, če se neha skrivat, če se neha bat naloženih vzorcev, prepričanj iz otroštva, odkrije, da je varna in jo v svetu čaka samo veliko ljubezni in nič drugega? S tem, če ta "punčka" v prvi vrsti naredi nekaj zase... Je to izdaja? Se splača na to pot, čeprav se je najprej treba "vzpeti", da se nato spet "spustiš" do cilja...?
nensi:
--- Quote from: Rena on January 15, 2018, 08:37:25 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
si ozavestila svojega notranjega otroka in njegovo sramežljivost v povezavi z moškimi, kot da se čisti nek dogodek iz zgodnjega otroštva
strah, da ti ne bo uspelo biti lepo z moškim, strah pred dotiki
mislim da je ta oče simbolno božanski oče, ki ti je s svojo energijo prišel povedat da je vse ok, da se ne boj, da se lahko sprostiš in prepustiš lepim občutkom in energiji, božanski energiji, ki vedno je in s katero smo vedno povezani, pa zato ni potrebno da so zato naši zemeljski moški kaj prikrajšani
če gre pojdi v budnem stanju nazaj v to energijo in ji predaj svoje strahove in jim pusti da so in samo dihaj in boš odkrila odgovore, stisko pa predihala
toliko sem začutila, ti boš pa že vedela kaj s tem narediti :-*
Rena:
Uf kakšna ura posta, Nensi...
nensi:
--- Quote from: Rena on January 15, 2018, 09:08:55 AM ---Uf kakšna ura posta, Nensi...
--- End quote ---
sam res, pol bo pa že nekaj na tem, kar se je zapisalo ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version