Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del

<< < (62/124) > >>

sanjalka:
Uf, sta mi dali misliti obe, Rena in Nensi, saj sta podbono pisali....
Ja, res bo nekaj na tem, hvalaaa iz srca :-* :-* :-*
Delam na tem vzorcu, ne gre vedno zlahk, zto dobrodošla tale interpretacija sanje, da spet malo ozavestim :-*

Gloria82:

--- Quote from: Rena on January 15, 2018, 08:36:41 AM ---
--- Quote from: Gloria82 on January 14, 2018, 09:51:23 AM ---jaz pa sem danes sanjala barvice  :laugh:
Z hčerko sva šle kupit nove barvice...v trgovini (najverjetneje knigarni) je bilo ogromno barvic, takšnih in drugačnih...
Ful veliko časa cem hodila in izbirala barvice, jih imela že nevem koliko v roki  :laugh: :laugh: :laugh:
vem da sem iskala oz. bila najbolj pozorna na zlato in srebrno, pa tudi pink in vijola (ker so to hčerine najljubše barve)....in jih seveda našla.

Sem pogledala v sanjsko knjigo, pa nikjer nič ne piše o barvicah...
O kakšnem čutenju do barvic nevem kaj bi rekla, razen tega, da še vedno rada barvam in rišem...in nenazadnje tudi zelo rada kupujem barvice in nasploh pisala  (malce čudno, vem... :laugh: )
Če napišem kaj sem v sanjah čutila, je bilo pa "vaaaav kakšna izbira barvic..."  :laugh: :laugh: :laugh: nekaj v tem smislu  ;D

--- End quote ---

Moj občutek: zavedaš se vseh čudovitih možnosti, ki so ti na voljo. Treba je samo izbrati tiste najbolj ustrezne in za tvojo dušo "pojoče". Drugače pa, pomen zlate barve: bogastvo, blaginja, sonce... Srebrna: barva lune, barva temenske čakre - povezanost z vesoljem. Pravzaprav tu vidim tvoj yin in yang. Zlato, sonce - yang, aktivnost, pozitivni pol. Luna - yin - negativni oz. pol čustev, podzavest... Se pravi, kako uravnati svojo nežno žensko energijo in moško, logično, aktivno energijo, da potem v sozvočju izbereš tapravo? Pink in vijola... Vijolo dobiš z mešanjem osnovnih barv, pink pa tako, da osnovni rdeči dodaš belo. Se pravi, en fajn miks na osnovi najdenega ravnotežja in aktivnim in pasivnim polom, e voila... Za celo družino fajn.  :-*

--- End quote ---
hvala Renčica  :-* in naj omenim, da sem v včerajšnih sanjah spet kupovala barvice... :laugh: :laugh: :laugh:
šla sem v trgovino (v sanjah seveda), po nevem kaj točno...vem samo, da sem šla mimo police z  barvicami in sem se cela vesela ustavila in vzela dva paketa  :laugh:
eden paket barvic je bil pisan (cele pisane barvice) drugi paket pa so bile lesene barvice...
heheheeeee....

Tejka:

--- Quote from: Gloria82 on January 14, 2018, 09:51:23 AM ---jaz pa sem danes sanjala barvice  :laugh:
Z hčerko sva šle kupit nove barvice...v trgovini (najverjetneje knigarni) je bilo ogromno barvic, takšnih in drugačnih...
Ful veliko časa cem hodila in izbirala barvice, jih imela že nevem koliko v roki  :laugh: :laugh: :laugh:
vem da sem iskala oz. bila najbolj pozorna na zlato in srebrno, pa tudi pink in vijola (ker so to hčerine najljubše barve)....in jih seveda našla.

Sem pogledala v sanjsko knjigo, pa nikjer nič ne piše o barvicah...
O kakšnem čutenju do barvic nevem kaj bi rekla, razen tega, da še vedno rada barvam in rišem...in nenazadnje tudi zelo rada kupujem barvice in nasploh pisala  (malce čudno, vem... :laugh: )
Če napišem kaj sem v sanjah čutila, je bilo pa "vaaaav kakšna izbira barvic..."  :laugh: :laugh: :laugh: nekaj v tem smislu  ;D

--- End quote ---

Hehehe imam tudi jaz "pisala fetiš" ;D. Kuliji, nalivnikii, svinčniki. Je superfinofajn, ko neko pisalo reeeees lepo piše. :D Dobro, da mulc veliko tega porabi, ker sicer bi se verjetno utapljala v pisalih  :embarrassed: ;D :laugh:
Barvice pa hmmmmm akvarelne, navadne, .... (no to se nadaljuje v "ustvarjalna navlaka fetiš") ;D :laugh: :laugh: :laugh:

Rena:
Marija, v mojih nocojšnjih sanjah so dve osebi, sta bili hudo hudobni, s sekiro pobijali... Mogoče pod vplivom novice iz poročil...  >:D :o ???

sanjalka:

--- Quote from: Rena on January 25, 2018, 02:50:47 PM ---Marija, v mojih nocojšnjih sanjah so dve osebi, sta bili hudo hudobni, s sekiro pobijali... Mogoče pod vplivom novice iz poročil...  >:D :o ???

--- End quote ---

Kaj bi rada ubila v sebi ali v drugih? Cesa bi se rada znebila?
Pa ne gre zlahka...
Kje imas postavljenega marsa v natalni karti?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version