Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
purple:
Hvala sanjalka :-*
sanjalka:
--- Quote from: purple on July 25, 2019, 12:50:30 PM ---Hvala sanjalka :-*
--- End quote ---
:-* :-* :-*
purple:
Danes sem sanjala, da sem bila nekje na polju, zraven je bil velik travnik, kjer so bile odlozene plastične vrečke (ne vem ali sem kih sama odložila, zdi se mi, da so bile smeti). Narnkrat zaslišim šum v tej vrečki, in vidim da je miš - ogromna miš, ki je zgledala kot podgana in bila bele barve (ojoj).
Želim jo prestrašiti, pa se ne ustraši, oz. ne uide. Naenkrat začne leteti (izgledalo je kot bel netopir). Preletavala me je, čeprav sem jo skušala prestrašiti se ni dala in na koncu je izgledalo, kot da se bo zaletela vame. Zaključka se žal ne spomnim.
Kakšen pomen bi lahko imele te bele leteče miši?
Azeleja:
Kaj pomeni, če v sanjah izgubiš zob brez bolečin in brez krvi?
Občutek je bil samo malo začudeno ampak nobenega strahu ali šoka.
Maja:
Take sanje o zobeh sem imela kar velikokrat. Da mi izpade zob ali da se maje in ga poskušam z jezikom ali drugo čeljustjo obdržati na mestu, da ga ne izgubim ...
Tu gre po mojem za neke strahove, tudi pomanjkanje opore, strah pred izgubo. Zobje so pomemben del našega telesa, tudi izgleda. Odražajo fizično zdravje, tudi status in lastno vrednost - pomisli, kako dojemamo škrbaste ljudi ali ljudi z zanemarjenim zobovjem.
Da bi pa bi tovrstne sanje (ali katerekoli druge) napovedovale kakšne preteče nevarnosti, pa ne verjamem. So odraz miselnih procesov v podzavesti.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version