Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del

<< < (101/124) > >>

sasa:
Jaz zadnje čase res ogromno sanjam.  ::) Različne stvari.

sanjalka:

--- Quote from: Azeleja on November 05, 2019, 08:46:48 AM ---Kaj pomeni, če v sanjah izgubiš zob brez bolečin in brez krvi?
Občutek je bil samo malo začudeno ampak nobenega strahu ali šoka.

--- End quote ---

Ti je že Maja dobro odgovorila, sama pa pomisl kaj tebi predstavljajo zobje oz izguba zob, kako ti to doživljaš v resnici...
Sanje so jezik našega nezavednega, zato je pomembno kako nek simbol, ki se v sanji pojavi, doživlja prav sanjalec sam.
Seveda govorim potem o našem osebnem nezavednem ter tudi kolektivnem nezavednem, ampak v prvi fazi analize razmisli to kar sem napisala zgoraj.
Napiši še občutke, ki si jih ob tem izgubljanju zob imela.

3lumpi866:
Po zelo dolgem času sem zopet sanjala. Sanjala sem o pokopališču.
Nekomu (osebe nisem videla niti ne slišala), sem pripovedovala, da pokopališče nudi možnost drugačne ureditve spomenika na grobovih. Novi spomeniki naj bi bili sestavljeni z marmornih ploščic, ozkih okoli 5 cm  in različno dolgih od 5 cm do 20 cm., ki jih prestavljaš po svojih željah. Prestavljala sem te ploščice brez kakršnega koli občutka da jih prestavljam za naš grob. Kot predlog se mi je pokazala postavitev ploščic tik ob nekem zidu, ki je bil čisto nizek, vsega mogoče 2 cm ampak naj bi bil zid.
V sanjah sem bila popolnoma sproščena.

sanjalka:

--- Quote from: 3lumpi866 on November 28, 2019, 12:13:10 PM ---Po zelo dolgem času sem zopet sanjala. Sanjala sem o pokopališču.
Nekomu (osebe nisem videla niti ne slišala), sem pripovedovala, da pokopališče nudi možnost drugačne ureditve spomenika na grobovih. Novi spomeniki naj bi bili sestavljeni z marmornih ploščic, ozkih okoli 5 cm  in različno dolgih od 5 cm do 20 cm., ki jih prestavljaš po svojih željah. Prestavljala sem te ploščice brez kakršnega koli občutka da jih prestavljam za naš grob. Kot predlog se mi je pokazala postavitev ploščic tik ob nekem zidu, ki je bil čisto nizek, vsega mogoče 2 cm ampak naj bi bil zid.
V sanjah sem bila popolnoma sproščena.

--- End quote ---

o lepo, da si spet sanjala :)
to je dober znak, da si spet prišla bolj v stik s svojim nezavednim :-*
v sanji je poudarek na spomeniku in da je več različnih možnosti ter da jih lahko urejaš po svojih željah...
kaj tebi pomeni spomenik?

sanjalka:
jaz pa tudi ful sanjam zadnje čase :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version