Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del

<< < (102/124) > >>

3lumpi866:
Nagrobni spomenik mi pomeni neko spoštovanje do oseb, ki so tam pokopane. Pod spomenikom naj bi našli svoj mir.
V sanjah sem bila popolnoma sproščena, sem pa nemirna sedaj, ko pišem to sporočilo.

sasa:
Jaz sanjam, kaj se bo zgodilo. Pa kaj moram naredit.  ::)

Maja:
Zrihtaj nam loto številke!  8)

sasa:
Ti, ej, mrbit pa ne bi blo tko slabo, ja.  :laugh:

sasa:
Joj, kaj sem pa danes sanjala.  ???

Da sem bila v službi. Sedela sem za mizo in gledala v pisarno k šefu. Tam sta bila še sodelavec in sodelavka. Ko je sodelavec objem sodelavko, sem vedela, da je povedala, da je noseča. Sem drugi sodelavki rekla, da sem sumila že kar nekaj časa. No, potem sem šla pa proti dvigalu. Ko sme stopila notri, se je pa dvigalo "utrgalo", padla sem v globino, v vodo. Kar naenkrat sem bila postavljena na glavo, v dvigalo pa je pričela drveti voda. To sem res pričakovala. Ko se je dvigalo začelo napolnjevati z vodo, sem poklicala 112, da sem povedala, kje sem. Ko je prišla voda do vrha, sem ugotovila, da morda se pa lahko potopim in rešim. Ko sem se potopila pod vodo, sem splavala ven iz dvigala in direktno na površje in ugotovila, da sploh ni bilo tako globoko, kot sem mislila in da nisem potrebovala reševalcev, da sem prišla na površje. Opazila sem, kako je voda lepo mirna, kot reka oz jezero, okoli njega pa so bile stavbe, kot v Ljubljani, ter zelenica. Potem sem se zbudila.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version