9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz lahko samo rečem WTF
To j' d'nar.
3 čaše - optimizem, rast, veselje, proslava, odločnost, zmaga, izpolnitev, nosečnost, sindikat, srečni sklepi, obilje.
Quote from: Maja on March 25, 2017, 11:40:51 AMTo j' d'nar.Tui so bili zraven.Pranje denarja? Pod tuem je stal tip, ki ni nael čistega kotička, da bi se ugledno olajal in je potem opravil vse kar pod tuem. Na hrbtu je imel glavo enega človeka, mu je bingljala s sredine hrbta, drala se ga je z zobmi, za koo. Oba sta se čudno ivčno hihitala.Oblečeno sem imela neko karirasto folklorno kiklo s čipkastimi dodatki. Tičalo me je, ampak nisem mogla nikjer opraviti, ker je bilo vsenaokrog polno d****. Čisto obupana sem bila. Hodila sem po prstih po redkih čistih otočkih.Tudi skreti so bili neke sredjeveke trbunk variante, ampak si jih komaj e ločil od ostalega prostora, ker je bilo vse prekrito.
Quote from: Pika on March 25, 2017, 11:48:15 AMQuote from: Maja on March 25, 2017, 11:40:51 AMTo j' d'nar.Tuši so bili zraven.Pranje denarja? Pod tušem je stal tip, ki ni našel čistega kotička, da bi se ugledno olajšal in je potem opravil vse kar pod tušem. Na hrbtu je imel glavo enega človeka, mu je bingljala s sredine hrbta, držala se ga je z zobmi, za kožo. Oba sta se čudno živčno hihitala.Oblečeno sem imela neko karirasto folklorno kiklo s čipkastimi dodatki. Tiščalo me je, ampak nisem mogla nikjer opraviti, ker je bilo vsenaokrog polno d****. Čisto obupana sem bila. Hodila sem po prstih po redkih čistih otočkih.Tudi skreti so bili neke sredjeveške štrbunk variante, ampak si jih komaj še ločil od ostalega prostora, ker je bilo vse prekrito.okrog tbe polno ddreka, komaj še lahko hodiš, je samo nekaj redkih čistih otočkov in še to moraš hoditi po prstih...kje se tako počutiš, da je okoli tebe polno sranja in se ne moreš olajšati, ne moreš dati ven svojega lastnega dreka, ker enostavno zate ni več prostora, so že vse drugi nasrali....zaradi vsega sranja, ki je okrog tebe, moraš celo po prstih hoditi...in ta tip, nekaj se ga drži z zobmi in ne spusti, no glava enega človeka, če prav razumem enega drugega človeka in se oba živčno hihitata...kot bi se nekdo prisesal,sicer že binglja s hrbta, a z zobmi se ga še drži, kot ga na vsak način ta glava ne bi hotela spustiti, še z zadnjimi močmi se ga nekaj drži...kdo bi lahko bil ta tip? kateri del tebe,tvojega animusa, kdo je prisesan nate, te to dela živčno in njega? in kaj tebi pomeni folklorna kikla s čipkami ter stranišča na štrbunk? mogoče to od kje v resnici poznaš? kakšna je tvoja lastna asociacija na to kiklo in na ta stranišča?
Quote from: Maja on March 25, 2017, 11:40:51 AMTo j' d'nar.Tuši so bili zraven.Pranje denarja? Pod tušem je stal tip, ki ni našel čistega kotička, da bi se ugledno olajšal in je potem opravil vse kar pod tušem. Na hrbtu je imel glavo enega človeka, mu je bingljala s sredine hrbta, držala se ga je z zobmi, za kožo. Oba sta se čudno živčno hihitala.Oblečeno sem imela neko karirasto folklorno kiklo s čipkastimi dodatki. Tiščalo me je, ampak nisem mogla nikjer opraviti, ker je bilo vsenaokrog polno d****. Čisto obupana sem bila. Hodila sem po prstih po redkih čistih otočkih.Tudi skreti so bili neke sredjeveške štrbunk variante, ampak si jih komaj še ločil od ostalega prostora, ker je bilo vse prekrito.
XIX - Sonce - Da!, vrhunec, sinteza, celovitost, dosežek, osvoboditev, uspeh, veselje, sreča, zadovoljstvo, priložnosti, popolnost, dobro zdravje in dobro počutje, optimizem, ambicioznost, prijateljstvo, stabilnost, pozitivni rezultati.
Quote from: sanjalka on March 27, 2017, 09:51:31 AMQuote from: Pika on March 25, 2017, 11:48:15 AMQuote from: Maja on March 25, 2017, 11:40:51 AMTo j' d'nar.Tuši so bili zraven.Pranje denarja? Pod tušem je stal tip, ki ni našel čistega kotička, da bi se ugledno olajšal in je potem opravil vse kar pod tušem. Na hrbtu je imel glavo enega človeka, mu je bingljala s sredine hrbta, držala se ga je z zobmi, za kožo. Oba sta se čudno živčno hihitala.Oblečeno sem imela neko karirasto folklorno kiklo s čipkastimi dodatki. Tiščalo me je, ampak nisem mogla nikjer opraviti, ker je bilo vsenaokrog polno d****. Čisto obupana sem bila. Hodila sem po prstih po redkih čistih otočkih.Tudi skreti so bili neke sredjeveške štrbunk variante, ampak si jih komaj še ločil od ostalega prostora, ker je bilo vse prekrito.okrog tbe polno ddreka, komaj še lahko hodiš, je samo nekaj redkih čistih otočkov in še to moraš hoditi po prstih...kje se tako počutiš, da je okoli tebe polno sranja in se ne moreš olajšati, ne moreš dati ven svojega lastnega dreka, ker enostavno zate ni več prostora, so že vse drugi nasrali....zaradi vsega sranja, ki je okrog tebe, moraš celo po prstih hoditi...in ta tip, nekaj se ga drži z zobmi in ne spusti, no glava enega človeka, če prav razumem enega drugega človeka in se oba živčno hihitata...kot bi se nekdo prisesal,sicer že binglja s hrbta, a z zobmi se ga še drži, kot ga na vsak način ta glava ne bi hotela spustiti, še z zadnjimi močmi se ga nekaj drži...kdo bi lahko bil ta tip? kateri del tebe,tvojega animusa, kdo je prisesan nate, te to dela živčno in njega? in kaj tebi pomeni folklorna kikla s čipkami ter stranišča na štrbunk? mogoče to od kje v resnici poznaš? kakšna je tvoja lastna asociacija na to kiklo in na ta stranišča?Pika, to meni dogajalo, ko se je začela celit velika bolečina, izguba...bla bla... To so bili dnevi, no noči, dreka... V starih hlevih, v školjkah, ob reki...ni da ni. Čistiš bejba, čistiš. Kar pove tudi tvoje nespanje... A saj veš, kako je to. Če se kdaj prenajemo, ali kaj ne paše, telo se prvo sčisti, iz črevesja, želodca... To je pa čustveno čiščenje. Pol je pa boljš Maja, fajn karta . Me čaka soočenje ta teden...s tamladimi Ni mi blem povedat, a ko dobim kontra argument, zmrznem. Potem bi potrebovala spet urco dve, da razmislim... Skratka, za odvetnico ziher nisem