Author Topic: Tarot karta dneva - 11. del  (Read 36963 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot karta dneva - 11. del
« Reply #315 on: March 25, 2017, 12:54:20 PM »
 :PL sanje?  :blank:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #316 on: March 25, 2017, 12:55:46 PM »
Totalno.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #317 on: March 25, 2017, 04:38:14 PM »
Jaz lahko samo rečem WTF  :laugh: :laugh: :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #318 on: March 25, 2017, 05:46:18 PM »
Jaz lahko samo rečem WTF  :laugh: :laugh: :laugh:

Pojma nimaš, kaj vse sem izjavila, ko sem se zbudila. :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #319 on: March 26, 2017, 08:18:31 AM »
XVIII - Luna - čustva, intuicija, sanje, sanjarjenje, svet fantazije, vizije, globoki nagoni, iracionalni strahovi, domišljija, psihične sposobnosti, preroške sanje, čudne strasti, konstantno spreminjanje čustvenega vedenja, zmedenost, nemir, prevara, konkurenca, iluzija.

9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #320 on: March 26, 2017, 06:48:16 PM »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #321 on: March 27, 2017, 07:29:11 AM »
3 čaše - optimizem, rast, veselje, proslava, odločnost, zmaga, izpolnitev, nosečnost, sindikat, srečni sklepi, obilje.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #322 on: March 27, 2017, 09:30:41 AM »
Krasna karta za začetek tedna.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #323 on: March 27, 2017, 09:37:58 AM »
3 čaše - optimizem, rast, veselje, proslava, odločnost, zmaga, izpolnitev, nosečnost, sindikat, srečni sklepi, obilje.

:-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #324 on: March 27, 2017, 09:51:31 AM »
To j' d'nar.

Tuši so bili zraven.
Pranje denarja? :laugh:
Pod tušem je stal tip, ki ni našel čistega kotička, da bi se ugledno olajšal in je potem opravil vse kar pod tušem. Na hrbtu je imel glavo enega človeka, mu je bingljala s sredine hrbta, držala se ga je z zobmi, za kožo. Oba sta se čudno živčno hihitala.
Oblečeno sem imela neko karirasto folklorno kiklo s čipkastimi dodatki. Tiščalo me je, ampak nisem mogla nikjer opraviti, ker je bilo vsenaokrog polno d****. Čisto obupana sem bila. Hodila sem po prstih po redkih čistih otočkih.
Tudi skreti so bili neke sredjeveške štrbunk variante, ampak si jih komaj še ločil od ostalega prostora, ker je bilo vse prekrito.

okrog tbe polno ddreka, komaj še lahko hodiš, je samo nekaj redkih čistih otočkov in še to moraš hoditi po prstih...
kje se tako  počutiš, da je okoli tebe polno sranja in se ne moreš olajšati, ne moreš dati ven svojega lastnega dreka, ker enostavno zate ni več prostora, so že vse drugi nasrali....zaradi vsega sranja, ki je okrog tebe, moraš celo po prstih hoditi...
in ta tip, nekaj se ga drži z zobmi in ne spusti, no glava enega človeka, če prav razumem enega drugega človeka in se oba živčno hihitata...
kot bi se nekdo prisesal,sicer že binglja s hrbta, a z zobmi se ga še drži, kot ga na vsak način ta glava ne bi hotela spustiti, še z zadnjimi močmi se ga nekaj drži...
kdo bi lahko bil ta tip? kateri del tebe,tvojega animusa, kdo je prisesan nate, te to dela živčno in njega?
in kaj tebi pomeni folklorna kikla s čipkami ter stranišča na štrbunk? mogoče to od kje v resnici poznaš? kakšna je tvoja lastna asociacija na to kiklo in na ta stranišča?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #325 on: March 28, 2017, 07:33:23 AM »
XIX - Sonce - Da!, vrhunec, sinteza, celovitost, dosežek, osvoboditev, uspeh, veselje, sreča, zadovoljstvo, priložnosti, popolnost, dobro zdravje in dobro počutje, optimizem, ambicioznost, prijateljstvo, stabilnost, pozitivni rezultati.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #326 on: March 28, 2017, 08:22:56 AM »
To j' d'nar.

Tuši so bili zraven.
Pod tušem je stal tip, ki ni našel čistega kotička, da bi se ugledno olajšal in je potem opravil vse kar pod tušem. Na hrbtu je imel glavo enega človeka, mu je bingljala s sredine hrbta, držala se ga je z zobmi, za kožo. Oba sta se čudno živčno hihitala.
Oblečeno sem imela neko karirasto folklorno kiklo s čipkastimi dodatki. Tiščalo me je, ampak nisem mogla nikjer opraviti, ker je bilo vsenaokrog polno d****. Čisto obupana sem bila. Hodila sem po prstih po redkih čistih otočkih.
Tudi skreti so bili neke sredjeveške štrbunk variante, ampak si jih komaj še ločil od ostalega prostora, ker je bilo vse prekrito.

okrog tbe polno ddreka, komaj še lahko hodiš, je samo nekaj redkih čistih otočkov in še to moraš hoditi po prstih...
kje se tako  počutiš, da je okoli tebe polno sranja in se ne moreš olajšati, ne moreš dati ven svojega lastnega dreka, ker enostavno zate ni več prostora, so že vse drugi nasrali....zaradi vsega sranja, ki je okrog tebe, moraš celo po prstih hoditi...
in ta tip, nekaj se ga drži z zobmi in ne spusti, no glava enega človeka, če prav razumem enega drugega človeka in se oba živčno hihitata...
kot bi se nekdo prisesal,sicer že binglja s hrbta, a z zobmi se ga še drži, kot ga na vsak način ta glava ne bi hotela spustiti, še z zadnjimi močmi se ga nekaj drži...
kdo bi lahko bil ta tip? kateri del tebe,tvojega animusa, kdo je prisesan nate, te to dela živčno in njega?
in kaj tebi pomeni folklorna kikla s čipkami ter stranišča na štrbunk? mogoče to od kje v resnici poznaš? kakšna je tvoja lastna asociacija na to kiklo in na ta stranišča?

Pika, to meni dogajalo, ko se je začela celit velika bolečina, izguba...bla bla... To so bili dnevi, no noči, dreka... V starih hlevih, v školjkah, ob reki...ni da ni. Čistiš bejba, čistiš. Kar pove tudi tvoje nespanje... A saj veš, kako je to. Če se kdaj prenajemo, ali kaj ne paše, telo se prvo sčisti, iz črevesja, želodca... To je pa čustveno čiščenje. Pol je pa boljš  ;D

Maja, fajn karta  :-*. Me čaka soočenje ta teden...s tamladimi  :'( Ni mi blem povedat, a ko dobim kontra argument, zmrznem. Potem bi potrebovala spet urco dve, da razmislim... Skratka, za odvetnico ziher nisem  :P

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #327 on: March 28, 2017, 09:18:39 AM »
XIX - Sonce - Da!, vrhunec, sinteza, celovitost, dosežek, osvoboditev, uspeh, veselje, sreča, zadovoljstvo, priložnosti, popolnost, dobro zdravje in dobro počutje, optimizem, ambicioznost, prijateljstvo, stabilnost, pozitivni rezultati.

To!
Hvala, Maja.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #328 on: March 28, 2017, 10:08:57 AM »

Ja,lepa ;D
Hvala :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #329 on: March 28, 2017, 10:16:30 AM »
To j' d'nar.

Tuši so bili zraven.

Pika, to meni dogajalo, ko se je začela celit velika bolečina, izguba...bla bla... To so bili dnevi, no noči, dreka... V starih hlevih, v školjkah, ob reki...ni da ni. Čistiš bejba, čistiš. Kar pove tudi tvoje nespanje... A saj veš, kako je to. Če se kdaj prenajemo, ali kaj ne paše, telo se prvo sčisti, iz črevesja, želodca... To je pa čustveno čiščenje. Pol je pa boljš  ;D

Maja, fajn karta  :-*. Me čaka soočenje ta teden...s tamladimi  :'( Ni mi blem povedat, a ko dobim kontra argument, zmrznem. Potem bi potrebovala spet urco dve, da razmislim... Skratka, za odvetnico ziher nisem  :P

Rena, ko sem bila jaz v najbokj intenzivni transformaciji, sem bruhala in driskala. Sama sebe nisem razumela, v življenju nisem bruhala, niti driskala, a takrat je bilo tega ogromnooooo. Hecno je bilo, da sem navadno začela bruhati, ko je moj prišel k meni domov ali pa ko sem bila pri njemu doma....
Se je za zamislit ja, koliko enega sranja sem morala jaz predelati in ga potem spraviti ven, ker nisem zmogla vsega sama, mi je pomagalo še telo.
Kot vemo ženske čistimo tudi moška čustva, zato je tako zelo pomembno s kakšnim moškim smo. No, glede na to, da je bil moj takrat kakšno leto po smrti svoje žene, sem definitivno predelovala tudi njegova čustva in zame je bilo to res preveč...Nimam kar tako plutona v 1. hiši, blizu asc in je prvi planet....se name nalepi kar precej sranja lahko in ga potem moram sama predelati...
Za Piko bi rekla, da bi se rada očistila vsega tega sranja, a so že drugi pred njo toliko nasrali, da težko najde še kakšen prostorček, kjer bi lahko ta svoj drek ven dala ;)