NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Meni je cist kul, bom zelo ustvarjalna da oddam vse bilance
Quote from: Jane on March 31, 2017, 11:43:12 AMMeni je cist kul, bom zelo ustvarjalna da oddam vse bilance Jo jo, ustvarjalna bi ti bila s kraljico palic. Najbolj delovna s kraljico novcev. S kraljico čaš boš pa zravn sanjarila, kako si že fertik Ampak, ker država dolgov navadnim smrtnikom ne pusti, boš čisto res danes vse fertik. Samo ne vem, ali do sedaj ali do polnoči Objem sister
Quote from: Rena on March 31, 2017, 01:24:27 PMQuote from: Jane on March 31, 2017, 11:43:12 AMMeni je cist kul, bom zelo ustvarjalna da oddam vse bilance Jo jo, ustvarjalna bi ti bila s kraljico palic. Najbolj delovna s kraljico novcev. S kraljico čaš boš pa zravn sanjarila, kako si že fertik Ampak, ker država dolgov navadnim smrtnikom ne pusti, boš čisto res danes vse fertik. Samo ne vem, ali do sedaj ali do polnoči Objem sister Cist lepo je slo Pozabljate da imam polno dvanajsto in ce o necem sanjarim potem to zelo vizualiziram in se zgodi Oddala vceraj zadnjo od 129 bilanc.
Paž mečev - radovednost, duševna moč, sposobnosti, energičnost, intelektualni razvoj, budnost, dejavnost, nenavezanost, taktnost, diplomacija, zamude, prepir.
Quote from: Jane on April 01, 2017, 08:27:08 AMQuote from: Rena on March 31, 2017, 01:24:27 PMQuote from: Jane on March 31, 2017, 11:43:12 AMMeni je cist kul, bom zelo ustvarjalna da oddam vse bilance Jo jo, ustvarjalna bi ti bila s kraljico palic. Najbolj delovna s kraljico novcev. S kraljico čaš boš pa zravn sanjarila, kako si že fertik Ampak, ker država dolgov navadnim smrtnikom ne pusti, boš čisto res danes vse fertik. Samo ne vem, ali do sedaj ali do polnoči Objem sister Cist lepo je slo Pozabljate da imam polno dvanajsto in ce o necem sanjarim potem to zelo vizualiziram in se zgodi Oddala vceraj zadnjo od 129 bilanc.Toooooo!Dopoldne sem še na skrivaj potegnila eno tarot karto, kako ti kaže, pa nisem hotela pisat, da te ne bi psihirala. Potegnila sem 7 diskov, ki pravi, da je delo še nedokončano, ampak narejeno je pa že veliko. In takrat ti je najbrž manjkala samo še pikica na i.Sem vedela, da ti bo uspelo.Zažigaš!