Author Topic: Ciganske karte 13 del  (Read 85191 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Ciganske karte 13 del
« Reply #495 on: June 05, 2017, 04:29:30 PM »
Tejka
Karta meseca zate, za mesec junij =SPOROČILO
Dinamičen mesec, poln komunikacije, gibanja, tudi nepričakovanega gibanja...
Vsekakor doš deležna tudi kakšne novice in kakšnega olajšanja  ;D
uživaj

Superca, najlepša hvala :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #496 on: June 05, 2017, 04:33:58 PM »
Evo, saj si res dobila dobre novice.  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #497 on: June 05, 2017, 07:54:35 PM »
Če nisem prepozna, prosim še za junijsko zame.  :-*

pikica nič nisi prepozna, bom jutri zvečer ok  ;)

Jaaaaaa, kadarkoli. :D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #498 on: June 05, 2017, 09:01:04 PM »
Evo Pika....tvoj mecec bo v znamenju karte OBISK komunikacija, optimizem...pa seveda precej družaben mesec  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #499 on: June 05, 2017, 09:04:48 PM »
Jane- zate pa pade OFICIR za mesec junij
Najverjetneje bos urejala kaksne uradne zadeve....je pa oficir tudi simbol discipline, vztrajnosti tudi zvestobe in  pomoči.
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #500 on: June 05, 2017, 09:35:36 PM »
Evo Pika....tvoj mecec bo v znamenju karte OBISK komunikacija, optimizem...pa seveda precej družaben mesec  ;D

Hvala, Gloria.
Zelo všeč, veselim se vsega dobrega. :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #501 on: June 06, 2017, 12:14:46 AM »
Jane- zate pa pade OFICIR za mesec junij
Najverjetneje bos urejala kaksne uradne zadeve....je pa oficir tudi simbol discipline, vztrajnosti tudi zvestobe in  pomoči.

Hvala :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #502 on: June 07, 2017, 08:42:00 PM »
Zanima me, kako si ve razlagate tri karte, ki so padle kot odgovor na vprašanje kaj čuti do mene.
ljubica - sovražnik - malo denarja.
Meni se zdi, da slabo kaže oziroma ni niti č od čustev. Sovražnik mi je taka neprijetna karta, tako da mi ljubica deluje naivno, malo denarja na mizi pa je tudi  kar nekaj
oziroma nič od nič. Vaša mnenja? Hvala

Offline Manja

• Veteran
« Reply #503 on: June 12, 2017, 04:17:54 AM »
Zanima me, kako si ve razlagate tri karte, ki so padle kot odgovor na vprašanje kaj čuti do mene.
ljubica - sovražnik - malo denarja.
Meni se zdi, da slabo kaže oziroma ni niti č od čustev. Sovražnik mi je taka neprijetna karta, tako da mi ljubica deluje naivno, malo denarja na mizi pa je tudi  kar nekaj
oziroma nič od nič. Vaša mnenja? Hvala
Tia, jaz se šele "spoznavam" s cigankami, zato moj odgovor jemljite tak, z rezervo, ok?
Jaz v teh kartah vidim nekak tako - si mu všeč, sanjari, rad bi kaj, ampak koraka naprej ne upa storiti zaradi neke svoje varnosti. Da ne bi porušil tega, kar si je ustvaril do sedaj. Živi v neki coni udobja in žal nič ne kaže, da bi to želel spremeniti.
Jaz sem jih dojela nekako tako.
Vseeno pa počakaj na koga, ki jih bolj obvlada. Mogoče sem brcnila v čisto temo..
Vse dobro ti želim..

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #504 on: June 13, 2017, 02:06:00 PM »
Ksenja lepo si to razložila  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Manja

• Veteran
« Reply #505 on: June 13, 2017, 02:21:26 PM »
Mi je celo uspelo vredu prebrat karte? U, vesela. :D

Offline Manja

• Veteran
« Reply #506 on: July 03, 2017, 01:55:15 PM »
Ta tema je pa res čisto zamrla. :( Je kdo za, da jo malo oživimo? :)
Zadnje čase se še intenzivneje spoznavam s cigankami in bi bilo res fajn, da izmenjamo kakšne izkušnje, kaj komu pogledamo, primerjamo analize ... :) Da se končno malo bolj posvetim tej moji "novi ljubezni". ;)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #507 on: July 03, 2017, 04:10:16 PM »
Zadnje čase se še intenzivneje spoznavam s cigankami in bi bilo res fajn, da izmenjamo kakšne izkušnje, kaj komu pogledamo, primerjamo analize ... :) Da se končno malo bolj posvetim tej moji "novi ljubezni". ;)

Se ti javm za poskusnga zajcka z zelo zakomplicirano temo (velik zgodovine): navezujem stike z neko osebo iz preteklosti, pa me zanima kaj si ona misli o vsem tem in kaj bo iz tega nastalo?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #508 on: July 03, 2017, 07:44:26 PM »
Tejka
Karta meseca zate, za mesec junij =SPOROČILO
Dinamičen mesec, poln komunikacije, gibanja, tudi nepričakovanega gibanja...
Vsekakor doš deležna tudi kakšne novice in kakšnega olajšanja  ;D
uživaj

Superca, najlepša hvala :-* :-*

Fidbek: Res je bil bolj leteč mesec. Novic obilo. Boljših in slabših...

:-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Manja

• Veteran
« Reply #509 on: July 04, 2017, 07:03:03 AM »

Se ti javm za poskusnga zajcka z zelo zakomplicirano temo (velik zgodovine): navezujem stike z neko osebo iz preteklosti, pa me zanima kaj si ona misli o vsem tem in kaj bo iz tega nastalo?

Oo, sem vesela, da sem dobila eno kandidatko. ;) Zdaj pa veselo na delo in srčno upam, da bom kaj prav "napovedala". ;)

Najprej sem odprla karte na vprašanje, kaj si ta oseba misli o tem ponovnem navezovanju stikov in moram reči, da so padle tako lepe karte ... Ta oseba je zelo vesela in srečna, ker sta obnovila stike in zelo veliko razmišlja o tem. Veliko razmišlja o preteklosti. Imam občutek, da razmišlja o vsem; tudi o slabih stvareh, ki so se mogoče zgodile, ampak jih ne vidi več v tako temni luči. Veseli se tega novega začetka.

Kaj bo nastalo iz tega? Izgleda, da bosta kljub temu začetnemu navdušenju imela kar nekaj težav še za razčistit. Nekako se mi dozdeva, da boš to predvsem ti. Si bila mogoče v vajinem odnosu velikokrat osamljena? Ko bosta razčiščevala nekatere stvari iz preteklosti ali premagovala sedanje ovire, ki so ostale kot posledica preteklosti, ti bo sicer stala ta oseba ob strani in ti skušala pomagati, ampak bo večji del na tebi. Ti se boš odločala, kako naprej. Vajin nov začetek bo ali je odvisen predvsem od tebe. Boš zbrala dovolj poguma in moči, da boš naredila korak naprej? To te bo še nekaj časa matralo, ampak konec oz. odgovor na vpraššanje, kaj bo nastalo iz tega vajinega ponovnega navezovanja stikov je lep. Je skupna pot, bogata, duhovna pot. Pazi, da bosta razčistila vse pretekle zadeve, da ne bo ostalo preveč nedorečenega in skritega, da vaju to ne bi začelo potem spet matrat. Mislim, da boš premagala začetne strahove in vse dvome iz preteklosti in bosta ponovno vzpostavila en lep odnos. ;)

Upam, da sem karte prav prebrala. Se učim in trudim povezati karte v celoto, v neko zgodbo. Vaja dela mojstra. Upam,d a sem kaj pomagala.....