IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: ksenija on July 07, 2017, 11:40:49 AMPrejšnje mesece je mesečne karte za nas gledala Gloria. Sklepam, da nima časa, zato upam, da ne bo jezna, če ta mesec jaz pokukam v karte... Če katero zanima mesečna, sem na voljo. Prosim, seveda.
Prejšnje mesece je mesečne karte za nas gledala Gloria. Sklepam, da nima časa, zato upam, da ne bo jezna, če ta mesec jaz pokukam v karte... Če katero zanima mesečna, sem na voljo.
Quote from: Missy on July 07, 2017, 11:53:33 AMSe postavljam v vrsto. Missy, tvoja mesečna je pa ljubica. Veliko boš sanjarila, premišljevala, predvsem o svoji prihodnosti. Tvoje sanje se ti bodo zdele zelo oddaljene. Sooči se s svojo preteklostjo in najdi pot do srečnejše prihodnosti.
Se postavljam v vrsto.
Quote from: sanjalka on July 07, 2017, 12:47:44 PMprosim še zame Sanjalka, tvoja mesečna pa je hrepenenje. Boš odločna in motivirana, da izpelješ svoje sanje do uresničitve.
prosim še zame
Jaz tudi prosim za mescno karto...hvala
Prosim še jaz. Hvala!
Quote from: ksenija on July 07, 2017, 02:11:11 PMQuote from: Missy on July 07, 2017, 11:53:33 AMSe postavljam v vrsto. Missy, tvoja mesečna je pa ljubica. Veliko boš sanjarila, premišljevala, predvsem o svoji prihodnosti. Tvoje sanje se ti bodo zdele zelo oddaljene. Sooči se s svojo preteklostjo in najdi pot do srečnejše prihodnosti. Dolg ze nism sanjarla ja, bo pasal! hvala!
Quote from: ksenija on July 07, 2017, 11:40:49 AMPrejšnje mesece je mesečne karte za nas gledala Gloria. Sklepam, da nima časa, zato upam, da ne bo jezna, če ta mesec jaz pokukam v karte... Če katero zanima mesečna, sem na voljo. Z veseljem Hvala
Quote from: cvetka on July 07, 2017, 01:15:33 PMQuote from: ksenija on July 07, 2017, 11:40:49 AMPrejšnje mesece je mesečne karte za nas gledala Gloria. Sklepam, da nima časa, zato upam, da ne bo jezna, če ta mesec jaz pokukam v karte... Če katero zanima mesečna, sem na voljo. Prosim, seveda.Cvetka, tvoja mesečna je pa zvestoba. Tvoj mesec bo v znamenju zvestobe, zaupanja, umirjen in lep mesec.
Quote from: Pika on July 07, 2017, 03:35:25 PMProsim še jaz. Hvala! Pika, tvoja mesečna pa je denar. Bogat mesec je pred tabo. Tako finančno kot duhovno. Uživaj v izobilju.
Quote from: Nena on July 07, 2017, 03:30:12 PMJaz tudi prosim za mescno karto...hvala Nena, tvoja mesečna je duhovnik. Vprašaj se, čemu si tako zelo predana, kaj ti je tako zelo sveto, da ti ne dovoli koraka naprej?
Quote from: Tejka on July 07, 2017, 06:49:51 PMQuote from: ksenija on July 07, 2017, 11:40:49 AMPrejšnje mesece je mesečne karte za nas gledala Gloria. Sklepam, da nima časa, zato upam, da ne bo jezna, če ta mesec jaz pokukam v karte... Če katero zanima mesečna, sem na voljo. Z veseljem Hvala Tejka, tvoja mesečna je otrok. Tvoj mesec bo zaznamovan z nečim novim, z novimi idejami, obetajo se spremembe. Pazi, da boš zbrala pogum in negovala ter razvijala te nove ideje in energije.