Author Topic: Ciganske karte 13 del  (Read 85200 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Ciganske karte 13 del
« Reply #510 on: July 04, 2017, 09:51:45 PM »
Ta tema je pa res čisto zamrla. :( Je kdo za, da jo malo oživimo? :)
Zadnje čase se še intenzivneje spoznavam s cigankami in bi bilo res fajn, da izmenjamo kakšne izkušnje, kaj komu pogledamo, primerjamo analize ... :) Da se končno malo bolj posvetim tej moji "novi ljubezni". ;)

Se ti javm za poskusnga zajcka z zelo zakomplicirano temo (velik zgodovine): navezujem stike z neko osebo iz preteklosti, pa me zanima kaj si ona misli o vsem tem in kaj bo iz tega nastalo?

Oo, sem vesela, da sem dobila eno kandidatko. ;) Zdaj pa veselo na delo in srčno upam, da bom kaj prav "napovedala". ;)

Najprej sem odprla karte na vprašanje, kaj si ta oseba misli o tem ponovnem navezovanju stikov in moram reči, da so padle tako lepe karte ... Ta oseba je zelo vesela in srečna, ker sta obnovila stike in zelo veliko razmišlja o tem. Veliko razmišlja o preteklosti. Imam občutek, da razmišlja o vsem; tudi o slabih stvareh, ki so se mogoče zgodile, ampak jih ne vidi več v tako temni luči. Veseli se tega novega začetka.

Kaj bo nastalo iz tega? Izgleda, da bosta kljub temu začetnemu navdušenju imela kar nekaj težav še za razčistit. Nekako se mi dozdeva, da boš to predvsem ti. Si bila mogoče v vajinem odnosu velikokrat osamljena? Ko bosta razčiščevala nekatere stvari iz preteklosti ali premagovala sedanje ovire, ki so ostale kot posledica preteklosti, ti bo sicer stala ta oseba ob strani in ti skušala pomagati, ampak bo večji del na tebi. Ti se boš odločala, kako naprej. Vajin nov začetek bo ali je odvisen predvsem od tebe. Boš zbrala dovolj poguma in moči, da boš naredila korak naprej? To te bo še nekaj časa matralo, ampak konec oz. odgovor na vpraššanje, kaj bo nastalo iz tega vajinega ponovnega navezovanja stikov je lep. Je skupna pot, bogata, duhovna pot. Pazi, da bosta razčistila vse pretekle zadeve, da ne bo ostalo preveč nedorečenega in skritega, da vaju to ne bi začelo potem spet matrat. Mislim, da boš premagala začetne strahove in vse dvome iz preteklosti in bosta ponovno vzpostavila en lep odnos. ;)

Upam, da sem karte prav prebrala. Se učim in trudim povezati karte v celoto, v neko zgodbo. Vaja dela mojstra. Upam,d a sem kaj pomagala.....

Sm kr parkrat prebrala tole Ksenija, in poskusala zbrat svoje obcutke in misli, pa ni lahko. :) Kakorkoli ze, nisva se govorila, le dodala sem ga na FB po parih letih. Veliko je bilo med nama, predvsem on je bil tisti, ki je precej nezrelo udrihal po najinem odnosu. Od tu tudi moja previdnost: da bi karkoli romanticnega midva mela, zelo tezka, prijateljstvo bomo pa videli..v vsakem primeru se se nisva pogovarjala (trenutno), bom pa sproti sporocila, kako in kaj, ce se bodo zadeve odvijale. :)

P.S. sicer nisem cisto prepricana, ce je ze pred FBjem vedel, da imam sedaj hcerkico, no zdaj pa gotovo ve. :) Bo pomoje dvakrat premislil, preden zacne cvekat z mano. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #511 on: July 05, 2017, 07:28:14 AM »
Missy, glede tega, kaj si on misli o ponovni vzpostavitvi stikov, so padle res zelo lepe in pozitivne karte (otrok - sreča - misel). Sigurno se je razveselil tega novega začetka, res pa veliko razmišlja o vsem skupaj. Mogoče tudi zaradi tvoje punčke, ampak glej, meni je enkrat ena gospa rekla: "Če te bo imel rad, te bo imel rad tudi, če boš imela 10 otrok." In res je. ;)
In povem, kaj bo nastalo iz tega ponovnega navezovanja ... nesreča - vdova - denar
Karte sem napisala, da bo še katera, ki bolj obvlada te karte, lahko kaj dodala ali popravila mojo razlago. Tu sta prvi dve res taki, negativni, ampak imam občutek, da si ti tista, ki stvari vlečeš nazaj. Na karti nesreče je ženska tista, ki potrebuje pomoč, v rokah ima dojenčka, se pravi nekaj novega. V tvojem primeru je ta novost ta tvoj novi stik s tem človekom. In od tebe je odvisno, kako in ali boš rešila to zadevo, čeprav se ti ponuja neka navidezna pomoč, ki pa vseeno ni zelo učinkovita in aktivna. Potem vdova. Ženska, ki je dolgo čaza živela tako, kot drugi hočejo, se je podrejala, ampak ... še vedno lahko zaživi drugače - če bo sama tako želela. ;) Na koncu pa denar. Zelo lepa karta. Bogata. Tudi v smislu medosebnih odnosov. Iz vsega tega sklepam, da bosta našla pot in obudila staro prijateljstvo. Če sem kaj uganila, ti bom potem z veseljem še kaj pogledala. ;) Če pa sem brcnila v temo, pa prosim ne zameri preveč. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #512 on: July 07, 2017, 11:40:49 AM »
Prejšnje mesece je mesečne karte za nas gledala Gloria. Sklepam, da nima časa, zato upam, da ne bo jezna, če ta mesec jaz pokukam v karte... Če katero zanima mesečna, sem na voljo. :)

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #513 on: July 07, 2017, 11:46:56 AM »
Zanima  :)
Prosim in hvala.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #514 on: July 07, 2017, 11:49:08 AM »
Prosim.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #515 on: July 07, 2017, 11:53:33 AM »
Se postavljam v vrsto. :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #516 on: July 07, 2017, 11:58:29 AM »
Prosim.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #517 on: July 07, 2017, 12:47:44 PM »
prosim še zame :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #518 on: July 07, 2017, 01:15:33 PM »
Prejšnje mesece je mesečne karte za nas gledala Gloria. Sklepam, da nima časa, zato upam, da ne bo jezna, če ta mesec jaz pokukam v karte... Če katero zanima mesečna, sem na voljo. :)
Prosim, seveda.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #519 on: July 07, 2017, 02:05:15 PM »
Zanima  :)
Prosim in hvala.  :-*

Azaleja, mesečna zate je misel. Veliko boš premišljevala o neki stvari/stvareh. Najdi pogum in uresniči svoje zamisli. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #520 on: July 07, 2017, 02:07:17 PM »
Prosim.

Maja, tvoja mesečna pa je smrt. Čas zaključkov in novih začetkov. :)

In samo toliko za "zanimivost" - pri tarotu si za ta mesec tudi ti zame položila smrt. :) To bo začetkov. Samo da zaključki ne bodo preveč boleči ...

Offline Manja

• Veteran
« Reply #521 on: July 07, 2017, 02:11:11 PM »
Se postavljam v vrsto. :)

Missy, tvoja mesečna je pa ljubica. Veliko boš sanjarila, premišljevala, predvsem o svoji prihodnosti. Tvoje sanje se ti bodo zdele zelo oddaljene. Sooči se s svojo preteklostjo in najdi pot do srečnejše prihodnosti. :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #522 on: July 07, 2017, 02:13:18 PM »
Prosim.

Maja, tvoja mesečna pa je smrt. Čas zaključkov in novih začetkov. :)

In samo toliko za "zanimivost" - pri tarotu si za ta mesec tudi ti zame položila smrt. :) To bo začetkov. Samo da zaključki ne bodo preveč boleči ...

Super, hvala.
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #523 on: July 07, 2017, 02:14:38 PM »
Prosim.

Saša, tvoja mesečna pa je stalnost. Vse bo tako, kot mora biti. Mogoče se bodo pojavile kakšne težave, ampak se bodo kljub vsemu stvari razpletle tako, da bo na koncu točno tako, kot je najbolje zate. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #524 on: July 07, 2017, 02:16:29 PM »
prosim še zame :-*

Sanjalka, tvoja mesečna pa je hrepenenje. Boš odločna in motivirana, da izpelješ svoje sanje do uresničitve. :)