Missy, glede tega, kaj si on misli o ponovni vzpostavitvi stikov, so padle res zelo lepe in pozitivne karte (otrok - sreča - misel). Sigurno se je razveselil tega novega začetka, res pa veliko razmišlja o vsem skupaj. Mogoče tudi zaradi tvoje punčke, ampak glej, meni je enkrat ena gospa rekla: "Če te bo imel rad, te bo imel rad tudi, če boš imela 10 otrok." In res je.
In povem, kaj bo nastalo iz tega ponovnega navezovanja ... nesreča - vdova - denar
Karte sem napisala, da bo še katera, ki bolj obvlada te karte, lahko kaj dodala ali popravila mojo razlago. Tu sta prvi dve res taki, negativni, ampak imam občutek, da si ti tista, ki stvari vlečeš nazaj. Na karti nesreče je ženska tista, ki potrebuje pomoč, v rokah ima dojenčka, se pravi nekaj novega. V tvojem primeru je ta novost ta tvoj novi stik s tem človekom. In od tebe je odvisno, kako in ali boš rešila to zadevo, čeprav se ti ponuja neka navidezna pomoč, ki pa vseeno ni zelo učinkovita in aktivna. Potem vdova. Ženska, ki je dolgo čaza živela tako, kot drugi hočejo, se je podrejala, ampak ... še vedno lahko zaživi drugače - če bo sama tako želela.

Na koncu pa denar. Zelo lepa karta. Bogata. Tudi v smislu medosebnih odnosov. Iz vsega tega sklepam, da bosta našla pot in obudila staro prijateljstvo. Če sem kaj uganila, ti bom potem z veseljem še kaj pogledala.

Če pa sem brcnila v temo, pa prosim ne zameri preveč.