IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tejka on February 15, 2017, 08:26:59 AMDaaaaaaaaan. Med vsemi gradbenimi deli sem si včeraj zvečer končno vzela malo časa za pohajkovanje po mestu. No pa danes končno spet malo za forum. Veliko dela, malo časa. Tedni letijo na turbo. Kje so zdaj obljubljene višje temperature??? Lep dan vsem Dve leteči sva se včeraj srečali na večernem pohajkovanju Lepo te je bilo videti
Daaaaaaaaan. Med vsemi gradbenimi deli sem si včeraj zvečer končno vzela malo časa za pohajkovanje po mestu. No pa danes končno spet malo za forum. Veliko dela, malo časa. Tedni letijo na turbo. Kje so zdaj obljubljene višje temperature??? Lep dan vsem
Quote from: sanjalka on February 15, 2017, 10:01:14 AMQuote from: Tejka on February 15, 2017, 08:26:59 AMDaaaaaaaaan. Med vsemi gradbenimi deli sem si včeraj zvečer končno vzela malo časa za pohajkovanje po mestu. No pa danes končno spet malo za forum. Veliko dela, malo časa. Tedni letijo na turbo. Kje so zdaj obljubljene višje temperature??? Lep dan vsem Dve leteči sva se včeraj srečali na večernem pohajkovanju Lepo te je bilo videti Tudi tebe Sanjalka Sem bila tako zatopljena, da sem te videla, pa mi mi je kliker takooooooo počasi delal... Upam, da tukaj kmalu znormaliziramo zadeve in pridem kakšno soboto...
Dobro jutroDva požirka kave, danes grem v Lj. Upam, da ne zmrznem, pri nas je đže prav spomladansko vreme.Držite pesti zame, da bodo izvidi Ok in da bodo vampirke od prve zadele žilo in ne bo teklo mimo.