PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz pa danes ponujam pohane šnicelne, sicer so od včeraj, ko sem gostila sina in njegovo ženo, ki je imela v KR redni mesečni nosečniški pregled. Pa tenstan krompir in solato. Njam zame.
Jaz sem tudi že nekaj časa skoraj brezmesna (meso 1x mesečno, če sploh).Ribe jem sicer.
Quote from: Pika on February 07, 2017, 01:17:12 PMJaz sem tudi že nekaj časa skoraj brezmesna (meso 1x mesečno, če sploh).Ribe jem sicer.meni so se tud ribe uprle Na splošno pa se mi kuhanje upira hahahaha
Quote from: Tea on February 07, 2017, 01:26:17 PMQuote from: Pika on February 07, 2017, 01:17:12 PMJaz sem tudi že nekaj časa skoraj brezmesna (meso 1x mesečno, če sploh).Ribe jem sicer.meni so se tud ribe uprle Na splošno pa se mi kuhanje upira hahahaha telo samo pove, kajne
Quote from: sanjalka on February 07, 2017, 01:35:32 PMQuote from: Tea on February 07, 2017, 01:26:17 PMQuote from: Pika on February 07, 2017, 01:17:12 PMJaz sem tudi že nekaj časa skoraj brezmesna (meso 1x mesečno, če sploh).Ribe jem sicer.meni so se tud ribe uprle Na splošno pa se mi kuhanje upira hahahaha telo samo pove, kajne Jaz tudi ne kuham. Mož kraljuje za šporhetom. Ribe so v sushiju.
danes sem drzno napisala en mailu samemu lastniku naše firme. kaj vse bi mi lahko še počeli,... zdaj pa čakam ali na rafal in me pokončajo, ali pa morebiti celo (čudež) in normalen pohvalen odgovor. od živcev, mi srce nabija na 300...
se strinjam Sanjalka. Samo, ker veš, da malokrat kontaktiraš direktno lastnika, to potem naredi malo efekta na organizem. Sploh pri nas, ko so vsi hijene. Vse bo še dobro, pravi Maja.