Luna v Ribah
V dopoldanskem času bomo zaradi včerajšnjega mrka in Lune v Ribah energetsko mogoče malo manj napolnjeni, bo pa Luna v dopoldanskem času zaradi sekstila s Plutonom poskrbela, da bo, če že drugega ne, dan čustveno precej intenziven. Vse česar se bomo lotevali, bo z določeno intenzivnostjo in strastjo. Celodnevni vpliv Marsa v opozicijo na Jupitra bo dodajal neravnotežje, pa tudi pretiravanje, v obe smeri lestvice; tako pozitivne, kot negativne. Poskrbimo, da bomo v tisti prvi, če se da.
Previdnost je še vedno na mestu. V prometu, pa noži in vroče peči, štedilniki
Tole sem že tja pod mrke in tranzite napisal, in bom dal tudi sem, ker vse je nekako povezano.
Ne vem če samo jaz vidim te stvari okrog nedeljskega mrka, ali pa se vse okoli mene dogaja. Včeraj sem bil predzadnji dan s tokratnimi turisti in na eni najlepših točk, oziroma ko smo jo zapuščali, sem videl hudo prometno nesrečo. Torej spet igra vlogo avto, kot ob mrku.
Preprosto, en turist s petimi notri, ki je vozil nekakšnega kombija je izsili ženski ki je bila na glavni magistralni cesti z najmanj 90 km/h. Videl sem kako je avto po zraku neslo in kako je na strehi pristal. Sprva je bilo videti kot bi bila vsaj dva mrtva, ampak na koncu je le eni ženski malo kri iz roke tekla, druge dve nista rekli nič, čeravno je tretja nekaj čez čas jamrala, da se je v glavo nabila. V kombiji se je v lička nabila mlajša punčka.
Andres