Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol. 57. del
Maja:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Kolikokrat se spomnim tega.
Sem šla prav poiskat tvoj zapis ... :laugh:
--- Quote ---Jaz ne bom nikoli pozabila, čist VSAKIČ ko sva midva prišla k našim na kosilo, kakšno praznovanje je bil on tam. to se je kar pripeljal, brez da bi vprašal in samo rekel o kaj pa danes jemo :-\
Potem smo pa enkrat imeli spet neko praznovanje, je bil piknik in smo pekli na žaru. Mami je pozabila kupit ajvar in ga je blo res samo še za žlico. Moj pa obožuje ajvar. In ga da mami na mizo rekoč, evo Zoran tole je pa zate, upam da boš imel dosti, ker je samo to. In ga župnik takoj pograbi in prav postrga celo žlico iz kozarca ven. Je moj čist znoru, ga je vprašal če slučajno ni slišal, da je samo to in če naj on zdej kozarec je :D
--- End quote ---
--- Quote ---Kaj je pa župnik rekel? Care, Zoran, haha.
--- End quote ---
--- Quote ---Ej NIČ. Tiho je bil, se je potem zelo kmalu pobral. Neki je hotu še poslušat radio Ognjišče, moj foter je valda hotu ustrežt, pa je Zoran spet zatežu, da je on prišel žurat, ne pa molit. Tako da ga zdej ko sva midva tam, ni ;D
--- End quote ---
Jane:
Hahahahahaha hvala bogu nimamo piknika s tem osebkom. Baje so ga kazensko preselili v drugo faro, le zakaj :laugh:
cvetka:
Tudi pri nas imamo piknik. Malo sem pokukala semle, sedaj me pa čaka delo; no ni delo v težkem smislu, ampak delo je.
Ajvar pa imamo, še tadomačega. lep dan vam želim. :-*
Maja:
--- Quote from: Jane on April 30, 2017, 09:49:37 AM ---Hahahahahaha hvala bogu nimamo piknika s tem osebkom. Baje so ga kazensko preselili v drugo faro, le zakaj :laugh:
--- End quote ---
Zaradi ajvarja. :laugh:
Rena:
--- Quote from: Maja on April 30, 2017, 10:04:35 AM ---
--- Quote from: Jane on April 30, 2017, 09:49:37 AM ---Hahahahahaha hvala bogu nimamo piknika s tem osebkom. Baje so ga kazensko preselili v drugo faro, le zakaj :laugh:
--- End quote ---
Zaradi ajvarja. :laugh:
--- End quote ---
Hahahhaaha, sem se nasmejala tej zgodbi. Moraš imet pa res debelo kožo, da mati posebej nekomu ponudijo zadnjo žlico ajvarja in jo vzame drug. Mogoče je bil pa le preveč zamišljen v božje sveto in je to preslišal :laugh: :laugh: :laugh: Tudi jaz imam še ajvar, narejen po receptu: lutenica. Pa ni "ljut", kvečjemu malo "lud", kot jaz :D
Danes bi kam šla. Pa se še vedno izmišljujem kam. Moj je šel letna kolesa namontirat, ker težim, da se kam zapeljeva in nato odbiciklava eno turo. Na koncu vseh kompliciranc bo pa en ubogi sprehod v naši okolici
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version