Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol. 57. del

<< < (45/69) > >>

Rena:
Aja, Jane, kar povabite novega župnika na kosilo. Da ga koj na začetku naučite, kaj se spodobi z mize vzet in kaj ne  :laugh: :-*

sasa:
Dan! Mi piknika sicer nimamo, imamo še vedno delovno akcijo. Menjamo streho na štali. In to res ogromno streho.  ;D  Živel prvi maj, praznik dela. No, imamo pa veliiiiko materiala za kres.  :laugh:

Rena:

--- Quote from: Rena on April 30, 2017, 10:36:16 AM ---Danes bi kam šla. Pa se še vedno izmišljujem kam. Moj je šel letna kolesa namontirat, ker težim, da se kam zapeljeva in nato odbiciklava eno turo. Na koncu vseh kompliciranc bo pa en ubogi sprehod v naši okolici

--- End quote ---

Odločitev, ki je padla: Klopeiner zee. Priporočam tudi z gorenjskega konca -  v Avstrijo. Super sprehod okoli jezera, kakšno uro. Ni pa treba it okoli celega. Bila je cela promenada folka. Kafiči s terasami na jezero, igrala, vzdušje, ko da sva na morju... Prvič sva šla pogledat tudi Petzen zee (jezero pod Peco). Kot sva že prej ugotovila s pogledom na netu, je okoli jezera premalo sence. Našla sva pa fajn kolesarske poti, izhodišče bova imela iz Pliberka.

Saša, "pidna, pidna"  :D

Maja:
Padla na kavč po pestrem delovnem dnevu in treningu.
Skoraj bi rekla, da sem gore premaknila.
Ampak zdaj sem pa utrujena.

Jane:
jutro, vceraj je bil res fajn dan. Upajmo da bo danasnji vsaj pol taksen.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version