Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Intuitivna sporočila IV del.
sanjalka:
--- Quote from: nensi on August 22, 2017, 04:21:59 PM ---
--- Quote from: sanjalka on August 22, 2017, 11:35:43 AM ---Moji strahovi-moji odnosi, prav tako odnos mama hči, najprej odnos z mojo mamo in sedaj z mojo hčerko, da bom naredila vse prav, da bom dobra mama, da bom hčerki nudila zadostno čustveno oporo...pa vedno ne znam, ne zmorem, ne vidim, ne slišim...imam skrbi kako bo šla njena pot, bo znala biti srečna in večna in zadovoljna...
Evo, to so trenutno moji strahovi ::)
--- End quote ---
Kaj pa je pravzaprav prav, da naredim vse prav?
Je možno naredit prav vse v vsakem trenutku prav?
Prav za koga?
Kaj točno pa je definicija dobre mame?
Koliko pa je zadostna čustvena opora? Od 1-10?
Kako pa naj gre njena pot?
Kot si bo izbrala sama ali kot skrbi tebe?
Kaj pa je biti srečna?
Zate?
Za tvojo hči?
Je to ista sreča?
Sreča na vrvici?
Želimo biti režiserji v gledališču in režirati vedno in povsod prav vse, da bo ja ziher da je vse ok.
Lutkovnem. Ko so naši otroci in bližnji, lutke, ki se odzivajo tako, kot mi vlečemo niti.
Vidne in nevidne.
Kaj pa če so te niti ki naše otroke in bližnje vlečejo sem ter tja stkane in naših strahov in bojazni?
Je to še ok, želimo da so otroci lutke na naših nitkah strahu in negotovosti.
Si hčeri zaupala, ko je bila mala majcena in se je pričela plaziti naokrog, da ko bo dovolj močna bo vstala in se postavila na noge in odkoracala naokrog?
A si jo od rojstva takoj na noge postavljala, jih ji s tem skrivila, skrivila hrbtenico, da bo ja vedno pokončna?
A jim, otrokom, vnukom, partnerjem, sami sebi nenazadnje, lahko damo čas in zaupamo, da zmorejo in znajo, da čutijo in vedo, da ko vbo čas, bodo naredili točno in edino tisto kar želijo in zmorejo.
Veliko bi ji olajšali, če bi samo in edino svoje strahove reciklirali. Marionetne vrvice s tem potrgali.
Jim pustili da vstanejo, grejo, obsedijo, ležijo, ... karkoli pač že naredijo ali pa ne naredijo, ko bo čas. Njihov čas.
Takrat bo pravi čas za vse nas.
Dihaj dihaj in razmisli in začuti, česa je tebe strah.
Ne tega strahu na otroke projecirat.
Predihaj ga, priznaj si ga in nekaj naredi z njim.
Vso srečo v odnosih ti želim.
:-* :-* :-*
--- End quote ---
Hvala Nensika, srčica zlata, na krilih lebdeča in leteča :-*
To, da me je na trenutke še vedno česa strah, to sprejemam ljubeče, tudi to sem jaz, tudi srahci so del nas...
Vem, da so prazni, da so nepotrebni, a so, se pojavljajo, in včasih sem mislila, da jih ne sme biti, da jih moram izničiti, danes vem, da je prav, da jih vidim, slišim, jih nato ljubeče sprejmem, se jim predam, naj me vzamejo, naj me imajo, naj naredijo iz mene kar hočejo, nehala sem se boriti z njimi in glej čarovnijo, potem kar zginejo, nimajo več hrane...
In tudi otroci imajo in bodo imeli strahove, zato smo skupaj tukaj, zato smo v tem dualnem svetu, ko tega ne bomo več potrebovali, nas ne bo več...veselimo se torej vseh trenutkov, ko strahcov ni in sprejmimo ljubeče trenutke, ko se strahci spet pojavijo, a sprejmimo jih zavestno, z zavedanjem...
Drugače pa ja, se popolnoma strinjam z vsem kar je tvoj intuitivček zapisal ;D
Tejka:
--- Quote from: nensi on August 22, 2017, 11:28:48 PM ---
--- Quote from: Tejka on August 22, 2017, 11:19:09 PM ---Straaaah. Valda ne bo res tko al kaj :o :o :o :-X :-X :-X
--- End quote ---
Za strah pravijo da je votel in okrog ga nič ni. :embarrassed:
Zate so zelo resnične in otipljive tvoje skrbi.
Mesene, lesene, noči neprespane in prepotene.
Pa kaj če bo, če bo res tako.
Mogoče ja, mogoče ne, trenutno se e nič ne ve.
Tehtnica niha, strah udriha, tejka sopiha.
Tudi če se izkazalo bo, da bo res tako,
bo videla da sploh ne bo hudo.
Se bo zgodilo, da se bo končno in dokončno do konca pregnojilo
ker če ne te bo e zaduilo, vse tvoje upe odplaknilo.
Ko se človek s strahom sooči, se balon strahovlade razpoči.
Človek nov, prenovljen, na novo rojen ven skoči.
Na novo zadiha, nič več na krge ne sopiha.
Po drugih nič več ne udriha
v razpoloenju ne niha.
Diha, diha, diha.
Če bi v času strahovlade in strahu prevlade
le vedel kako se po koncu soočanja s strahom lepo dihalo bo
bi strah k sebi povabil, ga ne bi skrival, tlačil, zatiral in čustva svoja zaviral.
Prej ko skrinjo s strahom odpre
prej lahko osvobojen naprej gre.
Glavo nosi visoko, diha mirno globoko.
Če vsega tega soočenje s strahom vredno ni,
pol pa lahko e cel lajf pometa strahu polne kleti. :-X
:-*
--- End quote ---
`Mam klet res fejst polno,
zabito strahu,
jah n`č grem stran zmetat
vse kište prahu
:-* :-* :-* :-*
taja6:
ku ku ;)
očitno me je z namenom spet malo zaneslo nazaj sem :)
bi tudi jaz prosila za eno intuitivno sporočilo, draga Nensi; dogaja se dogaja na polno, v parih letih za par življenj; zadnji dve leti šokantni razpleti...je konec brzic in ali prihajava v mirnejše vode, vsaj za nekaj časa? Opazujem in skušam razumeti, zakaj se je kaj zgodilo....
hvala in velik objem :-*
sanjalka:
--- Quote from: taja6 on August 25, 2017, 07:48:23 AM ---ku ku ;)
bi tudi jaz prosila za eno intuitivno sporočilo, draga Nensi; dogaja se dogaja na polno, v parih letih za par življenj; zadnji dve leti šokantni razpleti...je konec brzic in ali prihajava v mirnejše vode, vsaj za nekaj časa? Opazujem in skušam razumeti, zakaj se je kaj zgodilo....
--- End quote ---
O, Taja pozdravljena, tebe pa že dolgoooo ni bilo na forumu.
Vesela, da si spet tukaj :-*
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on August 25, 2017, 08:06:44 AM ---
--- Quote from: taja6 on August 25, 2017, 07:48:23 AM ---ku ku ;)
--- End quote ---
O, Taja pozdravljena, tebe pa že dolgoooo ni bilo na forumu.
Vesela, da si spet tukaj :-*
--- End quote ---
Super, Taja, da si se oglasila. :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version