To je čista groza. Sem nabavil karto za Easyjet in sem potem videl, da sem napačno izbral jutranji avion za polet na Islandijo, torej v povratku. Jebemo. Jutranjega moram itak vzeti iz Slovenije, torej ne morem priti na pravega za na Islandijo. Tako sem moram vse stornirati, vendar popoldanski avion na Islandijo naj bi bil dražji. Vse sem kanceliral in in jim tako plačal še to, ter kupil drugo karto in naenkrat popoldanski avion ni več dražji, barabe smotane.
Potem sem dokončal z bookingom še za Wizzair in v zadnji fazi ko sem potrdil, mi sploh noče dati, da bi plačal s kartico. Oni hočejo, da grem prvi delovni dan na banko in jim to plačam na swift. Do sedaj še nikoli nisem naletel na kaj takega, a je res, da te letalske družbe nalašč zavajajo potnike, ter tako vsaka na svoji strani doda kakšno malenkost ki ni logična z ničemer. Konkretno Wizzair hoče da potrdim, da se soglašam z njihovimi pogoji sicer te sistem kot veste ne spusti naprej. Vendar v tem primeru se soglašam, da sem rezident Velike Britanije.
Andres