Že dolgo časa vas berem, pa sem nekako kolebala, ali naj se tudi sama pridružim, pa sem nekako ta mesec dobila potisk naprej

Po letih sem verjetno med mlajšimi, februarja jih bom imela dvajset, ampak se o astrologiji in z astrologijo ukvarjam že nekako od svojega 13., 14. leta. Temu verjetno botruje tudi dejstvo, da je bila in še je moja babica naravnana h okultnemu in sem nekako s setvenimi koledarji živela že odkar pomnim, pa tudi vedno sem čutila neko povezavo z naravo, silami, širšim. Vedno so me zanimale stvari, kot so filozofija, psihologija in podobno, do astrologije pa sem imela skepticizem, dokler nisem po naključju prebrala neke biografije Gustava Junga, kjer je pisalo, da je on za vsakega izmed svojih pacientov zahteval tudi natalno karto - no, potem sem se odločila, da pogledam, kaj je na stvari in kmalu sem na veliko začudenje ugotovila, da horoskop ne stoji samo iz sončnega znamenja, nato je šlo pa po korakih naprej. Nisem privrženka fatalizma, to me je vedno odvračalo od takih napovedih, ampak po branju kvalitetnega čtiva in analiz sem dojela, da mora biti nekaj globjega, nekaj drugega - in ne, da bi se zavedla, sem začela živet z njo ob strani. To je nekako moja pot na kratko.
Drugače pa sem bodoča študentka, miselno razkropljena na prib. 200 zanimanj in 200 opravkov in kadar jamram, gre ponavadi za nekaj takega, da mi zmanjka časa za to in ono ali pa da se mi zdi, da sem pravzaprav spet na začetku. Ja, sem rahel perfekcionist in moje želje po pridobivanju - vsega - ni nikdar konec. Globoko v sebi pa ... čisto drug svet. Neverjetno sanjav, nestvaren in domišljiski. Venomer otroški. Smešna kombinacija.
Upam, da bo ostalo pri prepoznavanju in spoznavanju še naprej in da bom spisala kakšno analizo, ki bo boljša od tele predstavitve

Veselim se vas!
Vesta.