Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah

<< < (3/32) > >>

Manja:
Se popolnoma strinjam, Vesta. Za nas, device, splošno v horoskopih velja točno tak, kot si napisala. Se včasih, ko tole berem, sprašujem, če so mi pravi datum rosjtva vpisali v rojstni list. :D ;D

Vesta:

--- Quote from: Maja on July 24, 2017, 07:15:41 AM ---Odličen prispevek.  8)

Se mi zdi, da smo tudi :Sk po krivem tarča mnogih predsodkov.
Izpostavlja se samo maščevalnost, obsedenost, pikanje itd.
V resnici smo pa zelo globoka, strastna in senzibilna bitja.
Pa ne, da sem pristranska zaradi sebe - kar poznam Škorpijonov, so zelo v redu ljudje. Predani, sočutni ... Imajo nekaj "več". Osebno nisem nikoli presenečena, ko kdo pove, da je rojen v tem znamenju.

--- End quote ---

Moja najboljša prijateljica je :Sk  :So :PL :Sa. Četudi z ASC v  :dv in  :Lu :Le, je tudi takrat, ko se navidez šali, nekaj resnega v njej. Z vsakim dejanjem poseže v nekaj globjega, pa ne vedno namerno, ampak tako je, zamisliš se. Če me je kdo izoblikoval v življenju, moje poglede na identiteto, ego, lastnost, 'ženskost' je to ona in čeprav živiva 700 km, se vez še vedno močno čuti. Nekako sem skeptična do sorodnih duš, a če res imam eno, gre verjetno zanjo.

Sicer pa ja,  :Sk so v revijah arhetipi serijskih morilcev in zalezovalcev, pa še pri nobenem nisem zaznala take težnje. Niti ne posebno poudarjene posesivnosti, kvečjemu kdaj ugotavljam, da imajo tako razvito intuicijo, da že brez tega hitro ugotovijo, kaj se dogaja. So pa vsi po vrsti vztrajni in lovijo svoje cilje kolikor dolgo je pač treba ...

Maja:
Hoho, kaj pa, če je vse res?  ;D

Vesta:
Oh, saj res, pozabila sem na tone komarjev in kakšnega pajka vmes. Oni bi gotovo imeli kak sočen komentar o tem  ;D

Ne vem, jaz osebno imam  :Lu in  :Ve v  :ko in na pocukrane komplimente, rožice in osladne citate, prepisane iz verzi.net, res ne padam. Tudi hitro prepoznam, kdaj kdo blefira in kdaj je obupan in včasih mu znam kar konkretno zabrusit, da naj se zbere. Teža enega življenja je več kot dovolj za nosit, že tako ali tako si pa pod kupom 'trajno alkoholiziranih, sanjaških'  :ri ne smem pustit, da bi zapadla v še večjo čorbo.  :P

Sicer pa je najbolj zoprno to, da traja blazno dolgo, da stvari prebavim. Potrpim veliko, nikdar pa ne pozabim ali odpustim in priložnosti za popravce, ko enkrat nekdo prestopi črto, pri meni ni. Včasih bi bilo fajn, da bi kar odvrgla to prtljago in rekla 'klinc, ko jih šiša', ampak podzavest kar ne pusti.

sanjalka:

--- Quote from: Maja on July 24, 2017, 12:57:22 PM ---Hoho, kaj pa, če je vse res?  ;D

--- End quote ---

Maja  :laugh:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version