Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah
Nena:
Uffffa...ta za device je pa mocna :o
sanjalka:
Predvsem bi rada poudarila, da je sončevo znamenje potencial, ki ga posameznik nosi v sebi in ga razvija skozi celo življenje.
To ni nekaj kar že smo, to je nekaj kar postajamo in bolj kot se približujemo svojemu soncu in bolj kot ta potencial v polnosti živimo, bolj smo avtentični, bolj žarimo, bolj nas drugi prepoznavajo kot avtoriteto, kot osebo, ki ve kdo je in kaj hoče, ki živi sebe....
Torej potrebno je prepoznati in nato razvijati in živeti ta naš sončev potencial...to pomeni razvijati se v boljšega človeka, razvijati tiste pozitivne lastnosti sončevega znamenja...je pa res, da moramo prepoznati tudi tiste negativne, se z njimi soočiti, jih sprejeti kot del sebe in ne kot projekcijo na drugih in šele nato jih lahko preobrazimo...potem res žarimo svoje sonce....
Drugo kar se mi zdi pomembno je, da ne živimo ves čas samo svoje sonce, saj se lahko skurimo, sončeva energija, v kolikor je premočna, nas dobesedno lahko tudi skuri...zato moramo živeti večplastno, se moramo prepustiti tudi veneri, luni, biti aktivni z marsom, se razvijati intelektualno z merkurjem, razvijati komunikacijo, prepoznati sile transpersonalnih planetov, ki nas včasih "brutalno" premetavajo in premikajo nazaj na našo pravo sončevo pot...
sasa:
--- Quote from: Jane on July 23, 2017, 11:13:11 PM ---hahahaha ja kolk se pa režim zdej. Hvala za popestritev večera. Dvojčki smo klinc ja...vedno je uno a dvojček si...o brrrr, pol maš dva obraza :laugh: :laugh: Mam ja, enega nosim s sabo v žepu, nonstop haha.
--- End quote ---
:laugh: :laugh: :laugh:
sasa:
--- Quote from: Maja on July 24, 2017, 07:15:41 AM ---Odličen prispevek. 8)
Se mi zdi, da smo tudi :Sk po krivem tarča mnogih predsodkov.
Izpostavlja se samo maščevalnost, obsedenost, pikanje itd.
V resnici smo pa zelo globoka, strastna in senzibilna bitja.
Pa ne, da sem pristranska zaradi sebe - kar poznam Škorpijonov, so zelo v redu ljudje. Predani, sočutni ... Imajo nekaj "več". Osebno nisem nikoli presenečena, ko kdo pove, da je rojen v tem znamenju.
--- End quote ---
Se strinjam. Se spomnim, ko sem vedno govorila škoprijonov ne bi imela za partnerja nikoli, prav tako ne leva. No, sedaj imam najbližje ljudi okoli sebe škorpijone, pa tudi mož ima kar izpostavljeno to znamenje. Niso tako negativni kot se govori.
sasa:
Govorim z vidika Marsa in Venere v devici. ;D Pa tudi Lune v Ribah. :laugh:
So določene stvari, ki držijo, ampak je tudi druga stran, ni vse samo negativno. So določene stvari, od katerih z devičevsko Venero ne bom odstopala (ne greš umazan v posteljo, marš pod tuš takoj), ampak se pa da vse prilagodit, če imaš za to voljo. V vsakem od nas je nekaj negativnega in nekaj pozitivnega. Oboje je potrebno vzeti v zakup.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version