Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah

<< < (24/32) > >>

Vesta:
Aja, pa še tole sem pozabila, oba sta naravno rahlo maščevalna, :Sk še posebej ... ne pozabita in težko odpustita. Maščevanje ponavadi ni s kopji in loki, ampak tako subtilno, da oseba še sama ne ve, kdaj jo doleti.

In oba se bojita javne sramote, to je za njiju, poleg tega, da jih ljubi zapustijo, največji strah. Ker cenita svoje sposobnosti in pedigre.

cvetka:
Vesta, ne bi mogla bolje opisati mojega moža,  :Ma v  :Sk. Kar nekaj časa sem se pripravljala, da napišem kakšno besedo o tem, evo, pa dobim servirano.
Tudi tvoj dodatek drži, maščevanje/povračilni ukrepi/ ni s kopji, vedno v prispodobah, da res ne veš, kdaj te kaj doleti.

sanjalka:
Moj bivši ima marsa v škorpijonu, ko sem ga seznanila, da ga zapuščam, je pokazal vse tiste negativne škorpijonske lastnosti...Imela sem občutek,da bi me bil v določenem trenutku pripravljen tudi ubiti ali pa samega sebe (pisalo bi potem nekako takole:mož ubil ženo ali sebe iz ljubosumja-pač tipično škorpijonsko), no in še danes jaz zanj ne obstajam več, kot škorpijon je poznal mojo najbolj šibko točko, to sta moja otroka in tu se mi je najbolj maščeval kar se je lahko in sicer je tudi oba otroka odrezal, zanj nista obstajala, prav škorpijonsko je vedel, kje me bo najbolj bolelo...otrokom je rekel samo, svoji mami se zahvalita, če bi bila še skupaj, bi bilo vse super...
Dokler sva bila skupaj-bolestno ljubosumen, posesiven, pronicljiv pogled, ki je lahko tudi ubijal, globokih debat ni maral, poglabljanja tudi ne, od seksa je bil odvisen, bil je zvest, na trenutke sem se bala te njegove škorpijonske energije, nikoli ni direktno silil v ospredje, zanj je bil svet črno bel, vse ali nič, še najbolj se je to odražalo v odnosih...
Ima pa tega marsa kar precej aspektiranega, med drugim eksakten sekstil s plutonom in eksakten kvadrat z jupitrom in široko konjunkcijo z j. vozlom in konjunkcijo z neptunom....

sasa:
Šele sedaj sem poštudirala, da ima svak  :Ma v  :Sk :laugh: Res je tako, je zvest (z ženo že 19 let, od njegovega 16. leta), če se na koga lahko zanesemo za pomoč, je to on. Vedno in povsod bo VSE poštudiral in uredil, vprašal, ni da ni.

Vesta:

--- Quote from: sanjalka on October 11, 2017, 11:47:35 AM ---Moj bivši ima marsa v škorpijonu, ko sem ga seznanila, da ga zapuščam, je pokazal vse tiste negativne škorpijonske lastnosti...Imela sem občutek,da bi me bil v določenem trenutku pripravljen tudi ubiti ali pa samega sebe (pisalo bi potem nekako takole:mož ubil ženo ali sebe iz ljubosumja-pač tipično škorpijonsko), no in še danes jaz zanj ne obstajam več, kot škorpijon je poznal mojo najbolj šibko točko, to sta moja otroka in tu se mi je najbolj maščeval kar se je lahko in sicer je tudi oba otroka odrezal, zanj nista obstajala, prav škorpijonsko je vedel, kje me bo najbolj bolelo...otrokom je rekel samo, svoji mami se zahvalita, če bi bila še skupaj, bi bilo vse super...
Dokler sva bila skupaj-bolestno ljubosumen, posesiven, pronicljiv pogled, ki je lahko tudi ubijal, globokih debat ni maral, poglabljanja tudi ne, od seksa je bil odvisen, bil je zvest, na trenutke sem se bala te njegove škorpijonske energije, nikoli ni direktno silil v ospredje, zanj je bil svet črno bel, vse ali nič, še najbolj se je to odražalo v odnosih...
Ima pa tega marsa kar precej aspektiranega, med drugim eksakten sekstil s plutonom in eksakten kvadrat z jupitrom in široko konjunkcijo z j. vozlom in konjunkcijo z neptunom....

--- End quote ---

Seveda, to zna biti pa skrajna smer ... kako je bilo pa z njegovo :Lu? :Ve ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version