Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah

<< < (25/32) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Vesta on October 11, 2017, 03:08:06 PM ---
--- Quote from: sanjalka on October 11, 2017, 11:47:35 AM ---Moj bivši ima marsa v škorpijonu, ko sem ga seznanila, da ga zapuščam, je pokazal vse tiste negativne škorpijonske lastnosti...Imela sem občutek,da bi me bil v določenem trenutku pripravljen tudi ubiti ali pa samega sebe (pisalo bi potem nekako takole:mož ubil ženo ali sebe iz ljubosumja-pač tipično škorpijonsko), no in še danes jaz zanj ne obstajam več, kot škorpijon je poznal mojo najbolj šibko točko, to sta moja otroka in tu se mi je najbolj maščeval kar se je lahko in sicer je tudi oba otroka odrezal, zanj nista obstajala, prav škorpijonsko je vedel, kje me bo najbolj bolelo...otrokom je rekel samo, svoji mami se zahvalita, če bi bila še skupaj, bi bilo vse super...
Dokler sva bila skupaj-bolestno ljubosumen, posesiven, pronicljiv pogled, ki je lahko tudi ubijal, globokih debat ni maral, poglabljanja tudi ne, od seksa je bil odvisen, bil je zvest, na trenutke sem se bala te njegove škorpijonske energije, nikoli ni direktno silil v ospredje, zanj je bil svet črno bel, vse ali nič, še najbolj se je to odražalo v odnosih...
Ima pa tega marsa kar precej aspektiranega, med drugim eksakten sekstil s plutonom in eksakten kvadrat z jupitrom in široko konjunkcijo z j. vozlom in konjunkcijo z neptunom....

--- End quote ---

Seveda, to zna biti pa skrajna smer ... kako je bilo pa z njegovo :Lu? :Ve ?

--- End quote ---

luna v ovnu
venera v devici

sanjalka:
venera retrogradna v široki konjunkciji s plutonom...
za luno ne vem stopinje točne, ker ne vem točne ure...

cvetka:

--- Quote from: cvetka on October 10, 2017, 09:08:41 PM ---Vesta, ne bi mogla bolje opisati mojega moža,  :Ma v  :Sk. Kar nekaj časa sem se pripravljala, da napišem kakšno besedo o tem, evo, pa dobim servirano.
Tudi tvoj dodatek drži, maščevanje/povračilni ukrepi/ ni s kopji, vedno v prispodobah, da res ne veš, kdaj te kaj doleti.

--- End quote ---

Bom dopolnila moj zapis. Najhujša je res posesivnost in ljubosumnost. Poročila sem se pri še ne dopolnjenih 22 letih, on je bil 9 let starejši. Že takoj sem morala opustiti vse meni ljube dejavnosti, tudi prijateljice, še celo sorodstvo. S svojo ribjo naturo sploh nisem zaznala te lastnosti. To sem začela spoznavati šele sedaj, ko nimam več toliko dela. Moja je bila namreč skrb za razvoj otrok, šolske in obšolske dejavnosti, skrb za hišo in vrt, njegova naloga pa je bilo preverjanje rezultatov. In sedaj, po toliko letih zakona dobivam očitke, da sem naredila škodo otrokom!! Res podli očitki, saj se na zunaj vidi, da temu ni tako. Ampak tudi to spada v posesivnost, saj se otroci (že močno odrasli) večkrat obrnejo name kot nanj. Pa s tem tudi ni več alfa.
Skoka čez plot pri njem prav tako ni bilo nikoli. No, tudi pri meni ne.
Pa prvinski je tudi, ni mu problem reči karkoli, kadarkoli in kjerkoli.
Spolnost je bila na vrhu njegovih prioritet.
Odlično debatira in s tem pogosto zavede poslušalca.
In zanimivo, oba imava Marsa v kvadratu s Plutonom, jaz sicer z 8 stopinjskim orbisom, on 1 stopinjski orbis. In zraven njegovega Plutona je Venera (1st.orbisa).

Andres:

--- Quote from: cvetka on October 11, 2017, 05:27:27 PM ---
--- Quote from: cvetka on October 10, 2017, 09:08:41 PM ---Vesta, ne bi mogla bolje opisati mojega moža,  :Ma v  :Sk. Kar nekaj časa sem se pripravljala, da napišem kakšno besedo o tem, evo, pa dobim servirano.
Tudi tvoj dodatek drži, maščevanje/povračilni ukrepi/ ni s kopji, vedno v prispodobah, da res ne veš, kdaj te kaj doleti.

--- End quote ---

Bom dopolnila moj zapis. Najhujša je res posesivnost in ljubosumnost. Poročila sem se pri še ne dopolnjenih 22 letih, on je bil 9 let starejši. Že takoj sem morala opustiti vse meni ljube dejavnosti, tudi prijateljice, še celo sorodstvo. S svojo ribjo naturo sploh nisem zaznala te lastnosti. To sem začela spoznavati šele sedaj, ko nimam več toliko dela. Moja je bila namreč skrb za razvoj otrok, šolske in obšolske dejavnosti, skrb za hišo in vrt, njegova naloga pa je bilo preverjanje rezultatov. In sedaj, po toliko letih zakona dobivam očitke, da sem naredila škodo otrokom!! Res podli očitki, saj se na zunaj vidi, da temu ni tako. Ampak tudi to spada v posesivnost, saj se otroci (že močno odrasli) večkrat obrnejo name kot nanj. Pa s tem tudi ni več alfa.
Skoka čez plot pri njem prav tako ni bilo nikoli. No, tudi pri meni ne.
Pa prvinski je tudi, ni mu problem reči karkoli, kadarkoli in kjerkoli.
Spolnost je bila na vrhu njegovih prioritet.
Odlično debatira in s tem pogosto zavede poslušalca.
In zanimivo, oba imava Marsa v kvadratu s Plutonom, jaz sicer z 8 stopinjskim orbisom, on 1 stopinjski orbis. In zraven njegovega Plutona je Venera (1st.orbisa).

--- End quote ---

Oh revica.  Se mi kar smiliš po tem zapisu.  Pravzaprav bi ti skok čez plot privoščil.  Mogoče si ga celo zaslužiš, saj ura tvojega posta je odlična.

Andres

cvetka:
Andres, pa se ne počutim kot revica. Saj je poprijel za zidak, lopato, in še kaj drugega. Ampak skrb za otroke je bila pa res moja, in sedanji očitki so res udarec pod pas.
Moram pa zapisat, da se je tole z očitki začelo sedaj, ko sem ostala doma. Se mi vse bolj dozdeva, da ven bodejo leta. :blank:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version