Author Topic: Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah  (Read 30538 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah
« Reply #15 on: July 24, 2017, 02:22:12 PM »
Oh, saj res, pozabila sem na tone komarjev in kakšnega pajka vmes. Oni bi gotovo imeli kak sočen komentar o tem  ;D

Ne vem, jaz osebno imam  :Lu in  :Ve:ko in na pocukrane komplimente, rožice in osladne citate, prepisane iz verzi.net, res ne padam. Tudi hitro prepoznam, kdaj kdo blefira in kdaj je obupan in včasih mu znam kar konkretno zabrusit, da naj se zbere. Teža enega življenja je več kot dovolj za nosit, že tako ali tako si pa pod kupom 'trajno alkoholiziranih, sanjaških'  :ri ne smem pustit, da bi zapadla v še večjo čorbo.  :P

Sicer pa je najbolj zoprno to, da traja blazno dolgo, da stvari prebavim. Potrpim veliko, nikdar pa ne pozabim ali odpustim in priložnosti za popravce, ko enkrat nekdo prestopi črto, pri meni ni. Včasih bi bilo fajn, da bi kar odvrgla to prtljago in rekla 'klinc, ko jih šiša', ampak podzavest kar ne pusti.

Prtljago bi lahko odvrgla, ko bi zmogla od-pustiti ;)
To je res pri vsakem posameniku najtežji del procesa, OD-PUŠČANJE, takrat postanemo šele svobodni, do takrat pa nas ima tisto, kar še nismo zmogli
OD-PUSTITI, v oblasti, ima moč nad nami....
Imaš pa postavitev vseh planetov na vzhodu, tako kot jaz;)
Smo osebe, kjer je v ospredju lastni jaz in se težje prilagajamo okolici...že od malega se moramo zanesti nase, ni pomoči od drugih oz. je niti ne pričakujemo, hočemo doseči vse same...
V kolikor se planeti gostijo okrog asc je oseba že kot otrok precej samosvoja, zgodaj kaže zametke opredeljene osebnosti, težko prenaša
kompromise in se ne pusti podrejati niti staršem. Pogosto služi kot zgled za druge in pogosto nosi odgovornost za ves kolektiv.
Nikogar ne more posnemati in partnerski odnosi in kariera so področja, kjer je veliko odvisno od njenega načina nastopanja.
Moramo biti same svoji gospodarji ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #16 on: July 24, 2017, 02:37:07 PM »
Hoho, kaj pa, če je vse res?  ;D

Maja  :laugh:

Ne, dejstvo je, da je v Škorpijonu nekaj možnega, skrivnostnega. Ampak ni tako skrajno, kot pravijo.
Res je samo to, da se Škorpijon zaveda, da je najboljše znamenje.  :P
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #17 on: July 24, 2017, 02:42:52 PM »

Ne, dejstvo je, da je v Škorpijonu nekaj možnega, skrivnostnega. Ampak ni tako skrajno, kot pravijo.

Škorpijon je rentgen, nič mu ne ostane skrito, enostavno vidi skozi, spodaj, zadaj... ;)
So najboljši, saj imajo to moč, se drugi ob njih lahko spreminjajo ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #18 on: July 24, 2017, 02:57:11 PM »
Jaz kot otrok sem bila zelo kompromitivna, zelo sem si želela nekam spadat, tudi ubogat, biti pohvaljena, skratka, po mojih starših 'zlato dete'. Sicer vprašanje, koliko je svojega naredilo relativno zaprto okolje in zahtevne okoliščine za dodatek, ampak potem, po enem petnajstem letu se je pa začelo ... nepopustljivost. Ampak samo zato, ker je karta taka, da ti je po energijah jasno, da si lahko srečen samo, ko si ti-ti. Zveni klišejsko, ampak v bistvu ni. Zadnja leta mojega življenja so bila bistveno zadovoljnejša od prejšnjih.

Ima pa moja mati, rojena na isti dan in leto, kot en izmed naših slavnejših serijskih morilcev (kot da jih imamo ful, a ne :P) in ima stelij v :Ma :So :Me :Ve :Lu:dv v :kv:PL in  :U v :de .Definitivno je nekaj posebnega.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #19 on: July 24, 2017, 03:00:13 PM »
Jaz kot otrok sem bila zelo kompromitivna, zelo sem si želela nekam spadat, tudi ubogat, biti pohvaljena, skratka, po mojih starših 'zlato dete'. Sicer vprašanje, koliko je svojega naredilo relativno zaprto okolje in zahtevne okoliščine za dodatek, ampak potem, po enem petnajstem letu se je pa začelo ... nepopustljivost. Ampak samo zato, ker je karta taka, da ti je po energijah jasno, da si lahko srečen samo, ko si ti-ti. Zveni klišejsko, ampak v bistvu ni. Zadnja leta mojega življenja so bila bistveno zadovoljnejša od prejšnjih.

Ima pa moja mati, rojena na isti dan in leto, kot en izmed naših slavnejših serijskih morilcev (kot da jih imamo ful, a ne :P) in ima stelij v :Ma :So :Me :Ve :Lu:dv v :kv:PL in  :U v :de .Definitivno je nekaj posebnega.

Kateri naš serijski morilec je to bil?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #21 on: July 24, 2017, 04:16:45 PM »

Škorpijon je rentgen, nič mu ne ostane skrito, enostavno vidi skozi, spodaj, zadaj... ;)

No pri meni so se že zelo zmotili. :D
Sama sicer to znamenje zelo cenim, ne bi mu pa zgolj kar pela hvalnic po dolgem in počez.
Seveda ne bom kuhala ciganskega golaža, bom samo olupila krompir.
Poznam primer: Sonce, MC, Merkur, Venera, Neptun, Lilith v Škorpijonu, Pluton v 8., sovladar 1. v 8.
Oseba je utelešenje zlobe in zavisti, manipulator, lažnivec. Uniči oz. skuša uničiti vsakogar, ki jo spregleda.
Oseba je to celo sama priznala, vendar si "ne more pomagati".

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #22 on: July 24, 2017, 04:27:08 PM »

No pri meni so se že zelo zmotili. :D
Sama sicer to znamenje zelo cenim, ne bi mu pa zgolj kar pela hvalnic po dolgem in počez.
Seveda ne bom kuhala ciganskega golaža, bom samo olupila krompir.
Poznam primer: Sonce, MC, Merkur, Venera, Neptun, Lilith v Škorpijonu, Pluton v 8., sovladar 1. v 8.
Oseba je utelešenje zlobe in zavisti, manipulator, lažnivec. Uniči oz. skuša uničiti vsakogar, ki jo spregleda.

Uf ...    :-X ::)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #23 on: July 24, 2017, 04:55:26 PM »

Kar potrjuje, da je Škorpijon tudi znamenje skrajnosti.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #24 on: July 24, 2017, 05:06:04 PM »

Kar potrjuje, da je Škorpijon tudi znamenje skrajnosti.

Ja. Znamenje velikih strasti.
Ki pa žal niso nujno vedno pozitivne.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #25 on: July 24, 2017, 05:14:57 PM »
Imamo strastno ljubezen in umor iz strasti.
Gonilna sila je ista. Kam jo kdo usmeri, je pa od njega odvisno.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #26 on: July 24, 2017, 05:23:33 PM »

Ne more biti ista gonilna sila, temveč ravno nasprotna.
Sila kreacije ne more biti ista kot sila uničenja.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #27 on: July 24, 2017, 06:00:39 PM »

Ne more biti ista gonilna sila, temveč ravno nasprotna.
Sila kreacije ne more biti ista kot sila uničenja.

Obe sta iz iste snovi in iste zemlje in istega semena. Če ne bi bili, potem tudi drevo ne bi moglo zrasti iz pepela.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #28 on: July 24, 2017, 06:09:32 PM »
Odvisno od posameznikove filozofije.

Osebno si to silo razlagam s pojmom, ki ga nekateri imenujejo Bog.
Je tok časa, življenje, bit ...
Vse, kar obstaja.
Mešanica vseh elementov, pa hkrati nič. Kot bela svetloba, ki je mešanica barvnih.
Eter. Akaša. Karkoli.

Potem pa sami čaramo s tem, eni konstruktivno, drugi destruktivno.
Kot, če bi gledali veter ... Lahko je uničujoč, lahko pa vir alternativne energije. Odvisno, kam se porablja njegova silovitost.
Ali pa relacija ovira/izziv.
Dvopolarnost.
Kjer je tema, je svetloba. Če je rojstvo, je tudi smrt. Če je ljubezen, je tudi zlo.
Ena skrajnost se ne more razlikovat od druge, če ne obstaja njen kontrast.

In ljudje ne znajo vsi enako ravnat z določeno energijo. Nekateri jo usmerjajo v eno stran, drugi v drugo. Že v vsakdanjih stvareh se to opazi. Nekdo se bo, ko bo napet, nad nekom izpraznil, drugi bo energijski suficit porabil npr. za delo, šport ...

Tako jaz to doživljam.

Mogoče pa zato, ker sem  :Sk:P ;D :laugh:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #29 on: July 24, 2017, 07:18:59 PM »
Zivimo v dualnem svetu, kjer dozivljamo obe plati istega kovanca, zato toliko kot imamo svetlobe, imamo na drugi strani tudi toliko teme...moski-zenska...vse dokler bomo v tem nivoju dualnosti, bo tako...pricakovati, da bi v dualnem svetu bila samo svetloba je iluzija oz nepoznavanje tega nivoja zavedanja....vse je stvar percepcije... isto osebo bo vec razlicnih ljudi opisalo lahko popolnoma razlicno...vsak iz svojega sveta...