Prosim se zame eno sporocilce. 
Hvala 
Mother: the answer to your question involves the topic of "mother". Mother Mary is with you, helping you with any emotional upsets with your own mother, such as grief, anger of worry. She can aid your healing from long-term standing patterns between the two of you. And you do so, you'll aslo be made well in other life areas: improving relationships with other women, especially the ones in authority. Reconciling any mother issues can improve your self-love and self-esteem.
Upam, da sporocilce pomaga. 
Uf, zanimivo sporočilo.
Odnos z mojo mami je bil vedno nekaj posebnega, kar ne pomeni vedno tudi pozitiven...Precej karmičen odnos in tudi sama sem v vlogi mame že od 19 leta in mama še dvema otrokoma, ki sta izgubila mamo in sedaj mama še v vlogi terapevtke...
Zanimivo pa je to, da so mi odnosi z ženskami vedno bolj delali težave kot odnosi z moškimi...nekako sem čutila, da me določene ženske težko prenašajo v svoji bližini, da na nek način tekmujejo z mano...nikoli nisem dobro razumela zakaj?? in seveda tudi druge ženske, ki so me imele vedno zeloooo rade