Author Topic: Sinhroniciteta  (Read 36778 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Sinhroniciteta
« Reply #90 on: August 07, 2017, 12:49:07 AM »
Bom tole probal, kar bo pač bo. 

Imam načrt menjati avto, popraviti le tega, ali kupiti še enega, najbrž enakega ali zelo podobnega. Oba bi občasno rabil, morebiti pa sčasoma kar pogosto.  Tako se vozim med avto saloni in gledam, primerjam,  ter nekako ne naredim naslednjega koraka, kar me dela  malo zmedenega.   Torej če popravim tega bom imel najbrž nekaj časa mir, ker je precej dober.  Če kupim še enega, bom imel rezervo, kar bom kdaj tudi rabil in nekako če mi en avto zataji ne bo neke posebne panike, kaj sicer storiti. Seveda pa je vs epovezano z dodatnimi stroški in pridobitvami dovoljenj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #91 on: August 07, 2017, 08:06:10 AM »

Imam načrt menjati avto, popraviti le tega, ali kupiti še enega, najbrž enakega ali zelo podobnega. Oba bi občasno rabil, morebiti pa sčasoma kar pogosto.  Tako se vozim med avto saloni in gledam, primerjam,  ter nekako ne naredim naslednjega koraka, kar me dela  malo zmedenega.   Torej če popravim tega bom imel najbrž nekaj časa mir, ker je precej dober.  Če kupim še enega, bom imel rezervo, kar bom kdaj tudi rabil in nekako če mi en avto zataji ne bo neke posebne panike, kaj sicer storiti. Seveda pa je vs epovezano z dodatnimi stroški in pridobitvami dovoljenj.

Andres

Ona je rešiteljica, ona vse ve in bo vse rešila.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #92 on: August 07, 2017, 08:27:37 AM »

Andres

Zelena trata.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #93 on: August 07, 2017, 09:59:36 AM »
A ni tako, da mora na vprašanje ki ga nekdo postavi odgovoriti prvi, ki ga prebere. V tem primeru je Sanjalka odgovorila Andresu, Saša ne bi več rabila?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #94 on: August 07, 2017, 10:27:32 AM »
Ja, vidim, da je kar nekaj zmede v tej sobani ;D
Tisti, ki prvi prebere vprašanje, tudi napiše odgovor in odgovori le eden.
Ta, ki odgovarja naj skopira vprašanje in pod to kopijo napiše odgovor, da se ve komu odgovarja.
Tako tudi nisem razumela Pikinega zosa ali omake, ker nisem tega razumela kot vprašanje :)
Skratka nekdo, ki ima neko vprašanje in bi rad odgovor, naj to vprašanje napiše in počaka na odgovor.
Odgovarja samo 1 oseba.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #95 on: August 07, 2017, 01:06:39 PM »
A lahko jaz prosim za en namig?
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #96 on: August 07, 2017, 01:07:32 PM »
A lahko jaz prosim za en namig?

Vse se seseda.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #97 on: August 07, 2017, 01:11:01 PM »
Lahko še enega za eno drugo stvar?  :embarrassed:
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #98 on: August 07, 2017, 01:13:44 PM »
Lahko še enega za eno drugo stvar?  :embarrassed:

Jes sm v tem zivela in ni ti tega treba.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #99 on: August 07, 2017, 01:17:29 PM »
Je moj današnji razgovor padel na plodna tla?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #100 on: August 07, 2017, 01:23:36 PM »
Je moj današnji razgovor padel na plodna tla?

Pustite mi peti.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #101 on: August 07, 2017, 04:34:25 PM »
Da ali ne?

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #102 on: August 07, 2017, 04:35:01 PM »
Bo moje dolgoletno prijateljstvo z osebo razpadlo?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #103 on: August 07, 2017, 04:35:41 PM »

Andres

Ona je rešiteljica, ona vse ve in bo vse rešila.

Zelena trata.

To je malo čudno  Sanjalka, saj nimam nobene ženske, ki bi mi reševala avtomobilske zadeve.   Sasa. Zelena trata lahko pomeni simbolično.

Hvala obema.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #104 on: August 07, 2017, 04:46:08 PM »
Andres tukaj se napise misel, stavek, ki ga ima ta, ki odgovarja v mislih, ko je bil soocen z vprasanjem. Vprasalec v tem lahko prepozna odgovor na svoje vprasanje. Tako ni nujno, da je v tem odgovoru ona ravno neka zenska, lahko je karkoli, lahko pa tudi sporocilo ni na mestu. V kolikor vprasalec v odgovoru ne prepozna sporocila zase, potem tudi ni nujno, da je na sporocilo ze pripavljen ali pa samo v resnici zanj trenutno ni sporocila.
S treningom sinhronicitete cedalje lazje prihajamo do pravih sporocil, tako tukaj sedaj treniramo ;)